Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Aurore_ @ 2010 09 28, 16:28)
Ačiū smile.gif  4u.gif O kokia tuomet medžiaga geriausiai? Ar čia turite omenyje satinas negerai tik dėl to, kai jo nematai iš anksto ?

Taip unsure.gif Man atrodo yra tikrai gana rizikinga pirkti šios medžiagos sukneles, jų nepamačius. O jūs domėjotės, kokios suknelės iš to puslapio gaunamos? Nes dažnai būna, kad merginos iš anksto nepasidomi, o paskui gauna kažkokį apdarėlį, visai į nuotraukoje nepanašią suknelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 27, 16:20)
Nu atleisk, bet jei nebūtum parašius, kad čia tu su vestuvine suknele, tai nė nebūčiau pagalvojus.

Sveikutes 4u.gif Siaip tai kiekvienas turi savo nuomone, ir kiekvienas gyvena savo gyvenima. Tu teki su pustu tortu ar ilga silkine zeme besivelkancia suknia, su diadema ir super duper puokste is katalogo (nepamirskim BMW, lakuotu jaunikio batu, 5 poru pamergiu, baltos misraines ir storo pirslio), o as teku taip kaip noriu, taip kaip jauciuosi, ten kur gyvenu... Zinot, gal budama 20ies ir svajojau apie ilga balta suknele, nuometa ir ta tipiska veselia. Bet prabegus desimciai meteliu, mums su vyru tai atrodo TIK laiko, pinigu ir nervu svaistymas. Taip, tai ypatinga diena, ir as nesiruosiu teketi 5 sykius, nes sutikau ta, su kuriuo noriu kurti seima ir sulaukti senatves. Ir vestuves mums, tai tik sekantis zingsnis, sekantis etapas musu santykiuose. Nes ruosiames tureti daugiau tu etapu - bendru projektu igyvendinima, leliuku gimima. Gal per daug yra sureiksminama ta vestuviu diena? Ziurek tos nuotakos, cia plusa metus laiko, visokios priesvestuvines isterijos, organizuodamos 1 DIENA (!!), o paskui is Vestuviu skyrelio persimeta i Kertele sielai Kai isimaiso trecias... Kaip mus tuokes teisejas mums pasake, santuoka tai yra kontraktas. Ziurekit kaip norit, is katros norit puses, bet tai yra kontraktas tarp 2 zmoniu. Gerbti, myleti, rupintis vienas kitu, siekti bendru tikslu, palaikyti vienas kita..
Pasikartosiu, as nekritikuoju kitu jaunuju, kurioms galbut ta ideali vestuviu diena tai vos ne gyvenimo tikslas, ir istinka isterija jei nagas vestuviu ryta nuluzta, bet man tai buvo grazi diena, pradetas grazus naujas etapas, abu buvom grazus ir laimingi, su graziais lietuviskais ziedais (padarem gera bizni Klaipedos juvelyrams tongue.gif ) ir gyvenimas bega tolyn. Svarbiausia ne vestuves, o diena ir dienos, kartu su zmogum.
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 28, 18:25)
Sveikutes  4u.gif  Siaip tai kiekvienas turi savo nuomone, ir kiekvienas gyvena savo gyvenima. Tu teki su pustu tortu ar ilga silkine zeme besivelkancia suknia, su diadema ir super duper puokste is katalogo (nepamirskim BMW, lakuotu jaunikio batu, 5 poru pamergiu, baltos misraines ir storo pirslio), o as teku taip kaip noriu, taip kaip jauciuosi, ten kur gyvenu... Zinot, gal budama 20ies ir svajojau apie ilga balta suknele, nuometa ir ta tipiska veselia. Bet prabegus desimciai meteliu, mums su vyru tai atrodo TIK laiko, pinigu ir nervu svaistymas. Taip, tai ypatinga diena, ir as nesiruosiu teketi 5 sykius, nes sutikau ta, su kuriuo noriu kurti seima ir sulaukti senatves. Ir vestuves mums, tai tik sekantis zingsnis, sekantis etapas musu santykiuose. Nes ruosiames tureti daugiau tu etapu - bendru projektu igyvendinima, leliuku gimima. Gal per daug yra sureiksminama ta vestuviu diena? Ziurek tos nuotakos, cia plusa metus laiko, visokios priesvestuvines isterijos, organizuodamos 1 DIENA (!!), o paskui is Vestuviu skyrelio persimeta i Kertele sielai Kai isimaiso trecias... Kaip mus tuokes teisejas mums pasake, santuoka tai yra kontraktas. Ziurekit kaip norit, is katros norit puses, bet tai yra kontraktas tarp 2 zmoniu. Gerbti, myleti, rupintis vienas kitu, siekti bendru tikslu, palaikyti vienas kita..
Pasikartosiu, as nekritikuoju kitu jaunuju, kurioms galbut ta ideali vestuviu diena tai vos ne gyvenimo tikslas, ir istinka isterija jei nagas vestuviu ryta nuluzta, bet man tai buvo grazi diena, pradetas grazus naujas etapas, abu buvom grazus ir laimingi, su graziais lietuviskais ziedais (padarem gera bizni Klaipedos juvelyrams  tongue.gif ) ir gyvenimas bega tolyn. Svarbiausia ne vestuves, o diena ir dienos, kartu su zmogum.

Va va Angel*ina, per tiek, kiek esu Vestuvių skyrelyje, perskaičiau PROTINGIAUSIUS PAMASTYMUS - APIE VESTUVES, JŲ RENGIMĄ, APRANGĄ, IDEALIZAVIMĄ IR KT...

Visiškai pritariu thumbup.gif .
Ištekėjau ir ta diena pralekė kaip graži ir įsimintina akimirka. Iki šiol džiaugiamės su vyrų, kad neidealizavome tos dienos.
Nors šventės metu svečiai pasilinksmino nuostabiai... kai kurie po 3 metų santuokos (beje, ją planavo daugiau nei metus ir apsunkino mintimis draugus ką kaip darys) paskui pasakė "O, atrodo viskas paprasta, bet kaip smagu ir du besišypsantys žmonės, kuriem smagu, džiaugiasi, o nerimauja ar tas pavyks ar ne...
Tad iki pat paskutinės dienos niekas nieko nežinojo kaip ir kas bus vestuvių dieną. Net tėvai. Niekad nenorėjau apsunkinti tėvų. O labiausiai džiaugiuosi, kad metus liko ir pan nekvaršinau ir nėjau iš proto, kad tuokiamės lotuliukas.gif

Net kartais buvo minčių, ar su manimi viskas ok, kad aš taip neblūstų ir nesiverčiu stačia galva... O pasirodo, aš tokia ne viena smile.gif

Bet visokių nuotakų yra ir svarbu, kad kiekvienas būna laimingas smile.gif

Dėl suknelių, aš iš vis žadėjau šokt į trumpą suknelę (beje, vakare ir buvau) ir atšokt, taip, kad net žemė dundėtų drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 09 27, 16:39)
O kas čia per stilius?  mastau.gif modelis maždaug kaip jūsų suknelės?

Na pasakysiu, mes gyvename Maljorkos saloj. Balearu salyna sudaro 4 salos - Maljorka, Menorka, Ibica ir Formentera. Na Ibica tai manau visos girdejusios. Tai is ten kiles stiliaus pavadinimas (aisku zinomas daugiau Ispanijoje ir paciose salose), Ibicenko (Ibizenko). Nepridesiu daug foto, bet jei nori i google ivesk VESTIDOS DE NOVIA IBICENCO arba ESTILO IBICENKO, uzdek kad rodytu tik paveiksliukus ir susidarysi bendra vaizda. Bet is esmes, tai sis stiliukas yra tipo "lounge", "relax", visi rubai vien tik baltos spalvos, plonyte medvilne arba linas, neriniai arba plonyciai mezginiai, kai kurie modeliai biski uznesa i hipi... Prie tokiu rubu tik lengvos baltos basutes, su siaudine platforma, arba isispiriamos..
Soriuks siuo metu labai uzsikasusi darbais ir rasau is darbo, bet neturiu darbe daugiau savo foto (tik namie).. Tai kai tik turesiu laiko imesiu daugiau savo foto, ir basuciu ir sukneles. 4u.gif
Papildyta:
Sagrene, aciu 4u.gif Man vyras lygiai taip pat pasake pries vestuves: nereikia sios dienos nuvertinti, bet nereikia ir labai sureiksminti ir idealizuoti. Ir 100 sykiu jis teisus. Man grazu paziureti i kitas nuotakas ilgomis suknelemis, grazias sukuosenas, grazius tortus, bet kiekvienas renkasi pagal save. Jei joms to reikia - prasom. Man to nereikia, nereikia tos 1 dienos (kad visi duotu kelia, nes eina nuotaka lotuliukas.gif ), nes man reikia viso gyvenimo!
Svarbiausia daryti tai kas tave daro laimingu, o ne del tradicijos ar kitu.
Atsakyti
Angel*ina, manau tikrai yra čia nemažai nuotakų, kurios sutinka su jūsų nuomone, tarp jų ir aš. Nors ir nesureikšminau vestuvių, kurios buvo tikrai mažos, bet jaudulio vistiek neišvengiau. Manau, kad stresuoja beveik visos nuotakos - ir tos kurios planuoja metus ir kurios planuoja paskutinį mėnesį 4u.gif
Papildyta:
Kokia šita graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 28 rugsėjo 2010 - 16:58
O kuom bmw blogai? lotuliukas.gif Tiesiog siaip idomu kodel ja parinkot snekedama apie "prasmatnias" vestuves lotuliukas.gif

QUOTE(pim @ 2010 09 28, 15:58)
Angel*ina, manau tikrai yra čia nemažai nuotakų, kurios sutinka su jūsų nuomone, tarp jų ir aš. Nors ir nesureikšminau vestuvių, kurios buvo tikrai mažos, bet jaudulio vistiek neišvengiau. Manau, kad stresuoja beveik visos nuotakos - ir tos kurios planuoja metus ir kurios planuoja paskutinį mėnesį 4u.gif

Nezinau, as kazkaip planuodama per menesi laiko vestuves, tai kaip tik baigiu paskutinius nervus padeti lotuliukas.gif Gal del to, kad man kiekvienas tarkim 6dienis yra svente ir stengiuosi kuo graziau atrodyti, kuo tobuliau suplanuoti kiekviena vakaro minute, tad ir vestuves noreciau, kad butu (nors pas mus taip pat paprastos ir kuklios bus), bet tikiuosi tobulos 4u.gif
Atsakyti
Ko jūs prisikabinot prie to vieno sakinio? blink.gif . Man gražu ir trumpos lengvos sukneles ir pustos, bet visos turi atitikti tai dienai, o ten suknele pirkta daugiau kasdienai. O kaip džinsai? Jus irgi per savo vestuves norėtumėt, kad mylimasis džinsus užsidėtų? Aš nešneku apie įtikimą visiems(tradicijas ir t.t), bet tai juk šventė kaip bebūtų, ir jei čia neapsirengti gražiau tai kur tada? Kada dar apsivilksi nuostabia suknele ir kaDA JAUnikis galės apsivilkti kanors kitą negu džinsus? Ar aš per jauna ar jūs čia per senos, kad manęs nesuprantat? unsure.gif Daugeliui taip pat ir man vestuvės neeilinė diena-šventė, todėl kaip bebūtų jai reikia bet biškį ruožtis, ir įsigyti kažką kitą, o ne nuvalkiotus, nutrintus džinsus schmoll.gif Ir aš nešneku apie tortus ir įmantrias šukuosenas ar tūkstančius. Ar dar ką. Ir nepersūdykit mano žodžių su savo šitais tortais...
Papildyta:
Ir dar va, kuri iš jūsų tuokėsi ar tuoksis su paprasta suknele kurią galės panaudoti kasdienai?
Ir kurios jaunikis nukėblino ar nueis prie altoriaus su džinsais? smile.gif
Atsakyti
o aš nieko blogo džinsuose nematau, jei prie jų bus priderintas gerai siūtas klubinis švarkas, dar kokios kreizi detalės. man daug baisiau balti seniobiški kostiumai, laku išpurškti bokštai ir siaurėjantys jaunikio batai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 28, 16:25)
Sveikutes  4u.gif  Siaip tai kiekvienas turi savo nuomone, ir kiekvienas gyvena savo gyvenima. Tu teki su pustu tortu ar ilga silkine zeme besivelkancia suknia, su diadema ir super duper puokste is katalogo (nepamirskim BMW, lakuotu jaunikio batu, 5 poru pamergiu, baltos misraines ir storo pirslio), o as teku taip kaip noriu, taip kaip jauciuosi, ten kur gyvenu... Zinot, gal budama 20ies ir svajojau apie ilga balta suknele, nuometa ir ta tipiska veselia. Bet prabegus desimciai meteliu, mums su vyru tai atrodo TIK laiko, pinigu ir nervu svaistymas. Taip, tai ypatinga diena, ir as nesiruosiu teketi 5 sykius, nes sutikau ta, su kuriuo noriu kurti seima ir sulaukti senatves. Ir vestuves mums, tai tik sekantis zingsnis, sekantis etapas musu santykiuose. Nes ruosiames tureti daugiau tu etapu - bendru projektu igyvendinima, leliuku gimima. Gal per daug yra sureiksminama ta vestuviu diena? Ziurek tos nuotakos, cia plusa metus laiko, visokios priesvestuvines isterijos, organizuodamos 1 DIENA (!!), o paskui is Vestuviu skyrelio persimeta i Kertele sielai Kai isimaiso trecias... Kaip mus tuokes teisejas mums pasake, santuoka tai yra kontraktas. Ziurekit kaip norit, is katros norit puses, bet tai yra kontraktas tarp 2 zmoniu. Gerbti, myleti, rupintis vienas kitu, siekti bendru tikslu, palaikyti vienas kita..
Pasikartosiu, as nekritikuoju kitu jaunuju, kurioms galbut ta ideali vestuviu diena tai vos ne gyvenimo tikslas, ir istinka isterija jei nagas vestuviu ryta nuluzta, bet man tai buvo grazi diena, pradetas grazus naujas etapas, abu buvom grazus ir laimingi, su graziais lietuviskais ziedais (padarem gera bizni Klaipedos juvelyrams  tongue.gif ) ir gyvenimas bega tolyn. Svarbiausia ne vestuves, o diena ir dienos, kartu su zmogum.

Kad daugiau butu tokiu zmoniu su tokiu poziuriu! 4u.gif
Nors pas mane pacia buvo vestuves su pusta suknele, puokste, limuzinu ir t.t. cool.gif Bet gerbiu kiekvieno pasirinkima, labai grazu paziureti ir visiskai kitokio stiliaus vestuves wub.gif Sekmes jums! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 09 28, 13:58)
Ką manot apie tokį pasirinkimą, norint trumpos suknutės ir nebrangaus varianto?

Atrodo neblogas variantas, tik va, irgi nebuciau tikra, ar negausit kate maise g.gif

QUOTE(Fufy @ 2010 09 28, 20:10)
bet tai juk šventė kaip bebūtų, ir jei čia neapsirengti gražiau tai kur tada? Kada dar apsivilksi nuostabia suknele ir kaDA JAUnikis galės apsivilkti kanors kitą negu džinsus? Ar aš per jauna ar jūs čia per senos, kad manęs nesuprantat?  unsure.gif  Daugeliui taip pat ir man vestuvės neeilinė diena-šventė, todėl kaip bebūtų jai reikia bet biškį ruožtis, ir įsigyti kažką kitą, o ne nuvalkiotus, nutrintus džinsus  schmoll.gif

Nesureiksminkit jus tu rubu, neva kur dar apsirengsi, jei ne per veselia, kur dar ant saves visko ko galima prisikrausi, jei ne per sia svente. Mano manymu, esme yra - santuokoje, o ne rubuose, blizguciuose ar apsvarstytoje kiekvieno nago detaleje. O del aprangos - kas yra kuklu - man asmeniskai - tas yra dailu, skoninga. Negaliu pakest pompastikos, ir saldzios banalybes. O dzinsai, so? Jus netoleruojate, kiti toleruoja, o dar kiti tai daro. Neturetu buti gyvenimo tikslas uzsideti bent karta gyvenime istaigingiausia ruba, fraka or sth. Daugelis tai priima daug paprasciau. Juk svarbu ne ipakavimas, o kas jo viduje biggrin.gif Kiekvienas turime teise rinktis.
Atsakyti
[quote=Jokūba,2010 10 02, 17:50]
Atrodo neblogas variantas, tik va, irgi nebuciau tikra, ar negausit kate maise g.gif

Na taip, nesinorėtų nusivilti, iš anksto pasidomėti tikrai gerai būtų. O kur patartumėt ieškoti apie tai informacijos? Labai daug tų forumų apie sukneles vestuvines smile.gif
Atsakyti
Ką manot apie tokią suknutę vestuvėms?
http://public.fotki....0433.html#media
Aš ja apsivilkusi ėjau į krikštynas, bet dauguma aplinkinių sakė, kad ir vestuvėms tokia labai gražiai tiktų smile.gif Šią siunčiausi internetu iš žmogaus, prekiaujančio kinietiško stiliaus suknutėmis. Preke likau patenkinta, nes mokėjau nedaug ir tereikėjo patvarkyti liemenį - susiaurinti, įsiūti toj vietoj.
Atsakyti