QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 28, 18:25)
Sveikutes
Siaip tai kiekvienas turi savo nuomone, ir kiekvienas gyvena savo gyvenima. Tu teki su pustu tortu ar ilga silkine zeme besivelkancia suknia, su diadema ir super duper puokste is katalogo (nepamirskim BMW, lakuotu jaunikio batu, 5 poru pamergiu, baltos misraines ir storo pirslio), o as teku taip kaip noriu, taip kaip jauciuosi, ten kur gyvenu... Zinot, gal budama 20ies ir svajojau apie ilga balta suknele, nuometa ir ta tipiska veselia. Bet prabegus desimciai meteliu, mums su vyru tai atrodo TIK laiko, pinigu ir nervu svaistymas. Taip, tai ypatinga diena, ir as nesiruosiu teketi 5 sykius, nes sutikau ta, su kuriuo noriu kurti seima ir sulaukti senatves. Ir vestuves mums, tai tik sekantis zingsnis, sekantis etapas musu santykiuose. Nes ruosiames tureti daugiau tu etapu - bendru projektu igyvendinima, leliuku gimima. Gal per daug yra sureiksminama ta vestuviu diena? Ziurek tos nuotakos, cia plusa metus laiko, visokios priesvestuvines isterijos, organizuodamos 1 DIENA (!!), o paskui is Vestuviu skyrelio persimeta i Kertele sielai Kai isimaiso trecias... Kaip mus tuokes teisejas mums pasake, santuoka tai yra kontraktas. Ziurekit kaip norit, is katros norit puses, bet tai yra kontraktas tarp 2 zmoniu. Gerbti, myleti, rupintis vienas kitu, siekti bendru tikslu, palaikyti vienas kita..
Pasikartosiu, as nekritikuoju kitu jaunuju, kurioms galbut ta ideali vestuviu diena tai vos ne gyvenimo tikslas, ir istinka isterija jei nagas vestuviu ryta nuluzta, bet man tai buvo grazi diena, pradetas grazus naujas etapas, abu buvom grazus ir laimingi, su graziais lietuviskais ziedais (padarem gera bizni Klaipedos juvelyrams
) ir gyvenimas bega tolyn. Svarbiausia ne vestuves, o diena ir dienos, kartu su zmogum.
Va va Angel*ina, per tiek, kiek esu Vestuvių skyrelyje, perskaičiau PROTINGIAUSIUS PAMASTYMUS - APIE VESTUVES, JŲ RENGIMĄ, APRANGĄ, IDEALIZAVIMĄ IR KT...
Visiškai pritariu
.
Ištekėjau ir ta diena pralekė kaip graži ir įsimintina akimirka. Iki šiol džiaugiamės su vyrų, kad neidealizavome tos dienos.
Nors šventės metu svečiai pasilinksmino nuostabiai... kai kurie po 3 metų santuokos (beje, ją planavo daugiau nei metus ir apsunkino mintimis draugus ką kaip darys) paskui pasakė "O, atrodo viskas paprasta, bet kaip smagu ir du besišypsantys žmonės, kuriem smagu, džiaugiasi, o nerimauja ar tas pavyks ar ne...
Tad iki pat paskutinės dienos niekas nieko nežinojo kaip ir kas bus vestuvių dieną. Net tėvai. Niekad nenorėjau apsunkinti tėvų. O labiausiai džiaugiuosi, kad metus liko ir pan nekvaršinau ir nėjau iš proto, kad tuokiamės
Net kartais buvo minčių, ar su manimi viskas ok, kad aš taip neblūstų ir nesiverčiu stačia galva... O pasirodo, aš tokia ne viena
Bet visokių nuotakų yra ir svarbu, kad kiekvienas būna laimingas
Dėl suknelių, aš iš vis žadėjau šokt į trumpą suknelę (beje, vakare ir buvau) ir atšokt, taip, kad net žemė dundėtų