Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(liekna @ 2010 09 14, 19:02)
Idomi tokia nuotaka  smile.gif
user posted image

Nuostabus sumanymas, atrodo taaaip gaiviai ir žaviai! wub.gif

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 22, 09:04)
user posted image

Košmaras su viršutine dalimi, ir krūtinė, net pati mažiausia, iškris, ir jaunikis pabėgs, ir liksi su baisia suknia prie altoriaus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 24, 23:18)
O cia manoji mieloji trumpute suknele.. Kadangi gyvename vienoj is vidurziemio juros salu, tai man net minties nebuvo tuoktis "tradiciskai" :-) Plius nusimate beveik 40 karscio  wacko.gif  Ir vestuves buvo nedideliam seimu ir draugu ratelyje. Norejau "ibicenko" stiliaus suknutes, plius kad ja ir teityje vasara galeciau panaudoti.. Ir kai uztikau sia Ibicos dizainerio suknute, is plonytes medvilnes, su nerinukais ant krutines, su raukinukais apacioj... supratau kad tai ji  wub.gif  Basutes taipogi priderinau to paties stiliaus, su siaudine platforma... Plaukus palaidus truputi man pabangavo, isege baltas ramuneles i sona, plius ramuniu puokstele turejau... Super, buvau pati graziausia! Ir dabar net neisivaizduoju saves su tradicine zeme siekiancia suknia, sukuosenom 3 aukstais, nuometu ilgiausiu... Bet matyt daug priklauso ir nuo vietos, ir nuo situacijos, ir nuo to kaip pati jautiesi ir nori atrodyti ta diena! Maniskis irgi buvo su baltais lininiais marskiniais ir dzinsais  biggrin.gif  Ir buvom patys graziausi viens kitam  wub.gif

Nu atleisk, bet jei nebūtum parašius, kad čia tu su vestuvine suknele, tai nė nebūčiau pagalvojus. Man labiau tu čia primeni sutvirtinimą ar komuniją ar į išleistuves būtum išsirengus, bet kad į vestuves, nu užmušk, bet nebūčiau pagalvojus. Gal kai už jūrų marių tuokeis tai ir gražu, bet čia, Lietuvoje, aš tikrai taip būčiau nesirengus. O džinsai per vestuves jaunikiui? nu atleisk, bet tai jau baisu, juk tai šventė vienintelė gyvenime(nebent ruošiesi kelis kartus tuoktis).Džinsai skirti kasdienai, jais mes nešiojame pastoviai, o jai jaunikis neišsitraukė jokių kelnių(nekalbu apie smokingą) per savo vestuves, tai kada jis jas išsitrauks, per laidotuves? Man tai būtų nepagarba nevient Šventei, bet ir nuotakai, juk tu tai dėl jo stengeisi, ruošeisi, o jis tesugebėjo džinsus užsidėti ir nueiti lyg į eilinę šventę(jeigu jam tai šventė, o ne šiaip pasibuvimas). Atleisk už tiesmukišką nuomonę, bet ji mano. Tikiuosi neįsižeisi, bet negalėjau nutylėti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 24, 22:18)
O cia manoji mieloji trumpute suknele.. Kadangi gyvename vienoj is vidurziemio juros salu, tai man net minties nebuvo tuoktis "tradiciskai" :-) Plius nusimate beveik 40 karscio  wacko.gif  Ir vestuves buvo nedideliam seimu ir draugu ratelyje. Norejau "ibicenko" stiliaus suknutes, plius kad ja ir teityje vasara galeciau panaudoti..

O kas čia per stilius? mastau.gif modelis maždaug kaip jūsų suknelės?
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 24, 23:18)
O cia manoji mieloji trumpute suknele.. Kadangi gyvename vienoj is vidurziemio juros salu, tai man net minties nebuvo tuoktis "tradiciskai" :-) Plius nusimate beveik 40 karscio  wacko.gif  Ir vestuves buvo nedideliam seimu ir draugu ratelyje. Norejau "ibicenko" stiliaus suknutes, plius kad ja ir teityje vasara galeciau panaudoti.. Ir kai uztikau sia Ibicos dizainerio suknute, is plonytes medvilnes, su nerinukais ant krutines, su raukinukais apacioj... supratau kad tai ji  wub.gif  Basutes taipogi priderinau to paties stiliaus, su siaudine platforma... Plaukus palaidus truputi man pabangavo, isege baltas ramuneles i sona, plius ramuniu puokstele turejau... Super, buvau pati graziausia! Ir dabar net neisivaizduoju saves su tradicine zeme siekiancia suknia, sukuosenom 3 aukstais, nuometu ilgiausiu... Bet matyt daug priklauso ir nuo vietos, ir nuo situacijos, ir nuo to kaip pati jautiesi ir nori atrodyti ta diena! Maniskis irgi buvo su baltais lininiais marskiniais ir dzinsais  biggrin.gif  Ir buvom patys graziausi viens kitam  wub.gif

Man tai zaviai wub.gif idekit dar kokia foto kaip kartu atrodot net idomu pasidare ax.gif
Siaip pati mielai su trumpa suknele tekeciau bet kad kojos stambokos tai noretusi paslept jas, o isryskint virsutine dali kuri gana liekna ax.gif
Papildyta:
Sita man labai grazi trumpa suknele vestuvems, silkine wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 27, 13:06)

Kokio gražumo man ši suknelė wub.gif Žiauriai patinka, kai būna be iškirptės suknelės, suteikia šiek tiek griežtumo wub.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 27, 14:50)
Košmaras su viršutine dalimi, ir krūtinė, net pati mažiausia, iškris, ir jaunikis pabėgs, ir liksi su baisia suknia prie altoriaus  doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 24, 20:18)
O cia manoji mieloji trumpute suknele..

Man butu idomu pamatyti daugiau foto ir is arciau, nes sunku iziureti sukneles rasta, nerinisu ir tt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 27, 17:20)
Nu atleisk, bet jei nebūtum parašius, kad čia tu su vestuvine suknele, tai nė nebūčiau pagalvojus.

Teisingai, apsivilkim pūstus tortus iki žemės, savo vyriškius įsprauskim į blizgančius pilkus kostiumus ir varom tuoktis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 09 27, 23:13)
Teisingai, apsivilkim pūstus tortus iki žemės, savo vyriškius įsprauskim į blizgančius pilkus kostiumus ir varom tuoktis  friends.gif

biggrin.gif teisingai. juk svarbiausia, kad visi suprastų, jog tu jaunoji lotuliukas.gif

oi tas provinciališkas mąstymas biggrin.gif sunku turbūt gyvent, kai pagrindinis tikslas - kad visi suprastų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 27 rugsėjo 2010 - 22:32
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 28, 00:31)
biggrin.gif teisingai. juk svarbiausia, kad visi suprastų, jog tu jaunoji  lotuliukas.gif

[color=yellow]oi tas provinciališkas mąstymas  biggrin.gif sunku turbūt gyvent, kai pagrindinis tikslas - kad visi suprastų

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Tai juk tik dvieju zmoniu svente smile.gif Ir jie rengiasi taip, kaip jiems grazu ar patogu! Juk mergina rase, kad jie buvo patys graziausi vienas kitam ta diena, ko daugiau reikia??
Atsakyti
Ką manot apie tokį pasirinkimą, norint trumpos suknutės ir nebrangaus varianto?
Gal kas žinot, kiek kainuotų parsisiuntimas?
http://www.davidsbri...ilhouette-Short
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 09 28, 13:58)
Ką manot apie tokį pasirinkimą, norint trumpos suknutės ir nebrangaus varianto?
Gal kas žinot, kiek kainuotų parsisiuntimas?

Suknelė graži, bet mano patarimas nesisiųsti satininės, nes gali atrodyti tikrai pigiai schmoll.gif kaip naktiniai pvz, nes medžiaga tokia apgaulinga 4u.gif
Siuntimas kainuoja $15, apačioj parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 28, 16:03)
Suknelė graži, bet mano patarimas nesisiųsti satininės, nes gali atrodyti tikrai pigiai schmoll.gif kaip naktiniai pvz, nes medžiaga tokia apgaulinga 4u.gif
Siuntimas kainuoja $15, apačioj parašyta 4u.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif O kokia tuomet medžiaga geriausiai? Ar čia turite omenyje satinas negerai tik dėl to, kai jo nematai iš anksto?
Atsakyti