QUOTE(Angel*ina @ 2010 09 24, 23:18)
O cia manoji mieloji trumpute suknele.. Kadangi gyvename vienoj is vidurziemio juros salu, tai man net minties nebuvo tuoktis "tradiciskai" :-) Plius nusimate beveik 40 karscio
Ir vestuves buvo nedideliam seimu ir draugu ratelyje. Norejau "ibicenko" stiliaus suknutes, plius kad ja ir teityje vasara galeciau panaudoti.. Ir kai uztikau sia Ibicos dizainerio suknute, is plonytes medvilnes, su nerinukais ant krutines, su raukinukais apacioj... supratau kad tai ji
Basutes taipogi priderinau to paties stiliaus, su siaudine platforma... Plaukus palaidus truputi man pabangavo, isege baltas ramuneles i sona, plius ramuniu puokstele turejau... Super, buvau pati graziausia! Ir dabar net neisivaizduoju saves su tradicine zeme siekiancia suknia, sukuosenom 3 aukstais, nuometu ilgiausiu... Bet matyt daug priklauso ir nuo vietos, ir nuo situacijos, ir nuo to kaip pati jautiesi ir nori atrodyti ta diena! Maniskis irgi buvo su baltais lininiais marskiniais ir dzinsais
Ir buvom patys graziausi viens kitam
Nu atleisk, bet jei nebūtum parašius, kad čia tu su vestuvine suknele, tai nė nebūčiau pagalvojus. Man labiau tu čia primeni sutvirtinimą ar komuniją ar į išleistuves būtum išsirengus, bet kad į vestuves, nu užmušk, bet nebūčiau pagalvojus. Gal kai už jūrų marių tuokeis tai ir gražu, bet čia, Lietuvoje, aš tikrai taip būčiau nesirengus. O džinsai per vestuves jaunikiui? nu atleisk, bet tai jau baisu, juk tai šventė vienintelė gyvenime(nebent ruošiesi kelis kartus tuoktis).Džinsai skirti kasdienai, jais mes nešiojame pastoviai, o jai jaunikis neišsitraukė jokių kelnių(nekalbu apie smokingą) per savo vestuves, tai kada jis jas išsitrauks, per laidotuves? Man tai būtų nepagarba nevient Šventei, bet ir nuotakai, juk tu tai dėl jo stengeisi, ruošeisi, o jis tesugebėjo džinsus užsidėti ir nueiti lyg į eilinę šventę(jeigu jam tai šventė, o ne šiaip pasibuvimas). Atleisk už tiesmukišką nuomonę, bet ji mano. Tikiuosi neįsižeisi, bet negalėjau nutylėti.
Kam gerti ir šliaužti jei gali rūkyti ir skraidyti.