Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Monikela @ 2010 09 09, 18:22)

Kazkur buvau SM skaiciusi, bet galvojau gal maisau ka...
Skaiciai kurie paralyzuojanciai veikia, ka jau cia ir besakyti, bet jauciu jeigu pakankamai pinigu tureciau - siudinciausi pas ji doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 09 rugsėjo 2010 - 19:24
QUOTE(Monikela @ 2010 09 09, 17:22)

Nu jo, nes keli tukstanciai vestuviniai suknelei manau dar nera daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 08, 17:51)
O kaip manot, ar siuveja panasia pasiutu? Kiek pamenu, tai cia Juozuko lyg ir darbas..  g.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

gražu ir labai stilinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2010 09 09, 21:23)
Kazkur buvau SM skaiciusi, bet galvojau gal maisau ka...
Skaiciai kurie paralyzuojanciai veikia, ka jau cia ir besakyti, bet jauciu jeigu pakankamai pinigu tureciau - siudinciausi pas ji  doh.gif  cool.gif

Na taip, nemaza sumele doh.gif Mums visos vestuves tiek kainuos biggrin.gif Bet jei tureciau galimybe, noreciau jo kurtos sukneles rolleyes.gif Viena mano pazistama sake netekes tol, kol neleis sau isigyti Statkeviciaus sedevro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 10, 08:54)
Viena mano pazistama sake netekes tol, kol neleis sau isigyti Statkeviciaus sedevro lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 14, 14:30)

Šita tiesiog skirta man blush2.gif
Atsakyti
Oij tos sukneles is Sinscko nuotrauku labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 09 13, 15:25)
Šita tiesiog skirta man  blush2.gif

hm, turiu prisipažinti, kad ir aš ją išsirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 10, 10:54)
Na taip, nemaza sumele  doh.gif Mums visos vestuves tiek kainuos  biggrin.gif Bet jei tureciau galimybe, noreciau jo kurtos sukneles  rolleyes.gif Viena mano pazistama sake netekes tol, kol neleis sau isigyti Statkeviciaus sedevro lotuliukas.gif

juokinga ta jusu drauge smile.gif
Atsakyti
Idomi tokia nuotaka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Vivienne Westwood bateliai :)savotiska nuotaka, bet ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikela @ 2010 09 14, 19:42)
juokinga ta jusu drauge smile.gif

Tai kad ne drauge biggrin.gif

Vivienne Westwood guminukai lietingai dienai turbut labai praverstu biggrin.gif Tik sioje foto kazin, ar nuotaka.. g.gif
Atsakyti