Idesiu veliau..... dar povestuviniai rupesciai nesibaige Jei kam labai noresis pamatyti- rasykit AZ, atsiusiu foto i emeila.
O del sukneles ilgio.... manau jei norite trumpos- tai tik pirmyn!
Daugelis draugiu, mane pamaciusios, gailejosi-kam ilgomis puosesi...
Zodziu , bus net gaila, ta suknyte parduot...
P.S Dekui, keramika-mano....
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 06:24)
Ir kodelgi?
na visada sakiau, kad noriu trumpos (na ties keliais), bet sakyciau kad jei butu buvus tikra suknele vestuvine (ilga ilga) buciau jautusis tikra nuotaka vyras tai isvis sake kdl as taip susigalvojau trumpa siutis
QUOTE(jums @ 2010 09 08, 10:46)
Tai lite i ta pati foto albuma daugiau ideti Juk ten matosi viskas Beje, jei ten Jusu keramikos darbai, tai laaabai grazus!!
Ikeliau dar kelias foto kur geriau suknyte matosi...
http://www.flickr.co...57624906774074/
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 09:54)
na visada sakiau, kad noriu trumpos (na ties keliais), bet sakyciau kad jei butu buvus tikra suknele vestuvine (ilga ilga) buciau jautusis tikra nuotaka vyras tai isvis sake kdl as taip susigalvojau trumpa siutis
Aš ir paskutiniu metu vis pradėjau galvoti, jog noriu būti su ilga suknele vestuvių dieną, nors prieš kelis mėnesius teigiau, kad tekėsiu tik su trumpa. Net pati nežinau, kodėl nuomonė taip spontaniškai pasikeitė
Matti, dailiai atrodėte, taip jaunatviškai
Safe -dekui, o dar zinant kiek man metu..... tikrai jauciausi gerokai jaunesne...
QUOTE(S@msara @ 2010 09 08, 13:48)
Kaip jums si?
Su tais ilgiais tai jo. Vakar buvau viename salone, matavausi ilga suknele ir pasijauciau kaip ... tikra nuotaka. Nezinau nei ka daryti, nes kainos kandziojasi, o vestuves bus kuklios be baznycios( santuokos sakramentas kitais metais)... Vakar jau ir isterija saviskiui iskeliau
Suprantu, ka tai reiskia - man tas pats Ceremonija tik baznycioje ir, greiciausiai, vakariene su artimaisiais. Tokiu atveju man kazkaip keista bus detis ilga suknele ir aukoti jai tiek pinigeliu.. Jei svente bus didesne, tada taip.. Ilga suknele vercia jaustis visai kitaip
QUOTE(better @ 2010 09 08, 14:21)
Sveikos,
aš irgi turiu jau trumpą, visai nevestuvišką, nes tik kukli ceremonija ir vakarienė... bet kažkaip dabar jau norėčiau kitokios...
iš vis visko kitaip jau norėčiau....
gal čia tik nuotaikų kaita...
aš irgi turiu jau trumpą, visai nevestuvišką, nes tik kukli ceremonija ir vakarienė... bet kažkaip dabar jau norėčiau kitokios...
iš vis visko kitaip jau norėčiau....
gal čia tik nuotaikų kaita...
Is nuotaku siaubuniu serijos Juokauju, zinoma Bet cia dauguma tokiu, turbut Gaila, kad viskas atsiremia i galimybes (bent jau pas mus), nes kitu atveju viska kitaip darytume..
Geriausiai tai turbut yra kazka nuspresti ir nebesiszvalgyti ar dometis toliau.. Suknele, sukuosena, pacia dienos eiga.. Nes kuo daugiau info randi, tuo labiau nori ir to, ir ano...
QUOTE(Matti @ 2010 09 08, 10:37)
Safe -dekui, o dar zinant kiek man metu..... tikrai jauciausi gerokai jaunesne...
Kaip jautėtės, taip ir atrodėte kol nepamačiau jūsų foto su veidu, pamaniau, kad visai jaunutė mergina ištekėjusi
QUOTE(better @ 2010 09 08, 14:07)
nori nenori taip gaunasi, nes ieškai šukuosenos, puokštės, batelių - tai vis ir suknelės po akim pasimaišo tada ir pradeda kilti visokios mintys...
aha, taip jau ir būna