Labai dekui visoms uz komentarus. Galvojau kad pradejau visko prisigalvoti, ieskoti bedu kur nereikia. Siaip nuotraukos is arti su telefonu darytos. Medziaga tikrai ne prasta ir atrodo gal ne taip jau ir tragiskai kaip nuotraukose, bet... tikrai ne itin jausciausi laimiga vestuviu diena...
Nezinau, as ieskau ir nieko nerandu.Jau pradejau ir priekaistu is jaunikio gauti
Prazilsiu
QUOTE(Jokūba @ 2010 09 06, 21:21)
Man tiesa sakant net labai ne kaip Visu pirma, virsus per siauras jums ir tas korsetas na nezinau... labai prastas pasirinkimas, visu antra sijono apacia visiskai nedaili. Visu trecia, siulyciau jums ilga suknele, manau blauzdu nereikia pabrezti su tokio ilgio suknele, tik neisizeiskit (ilga suknele jusu figurai butu simta kartu dailiau). Ir isvis, kiek iziuriu, medziaga prasta.
Nezinau kokio amziaus jus esate, bet paziurejus i tokia '"suknele" na... ehm labai sendinantis variantas. Jei vestuves spalio viduryje - dar tikrai yra laiko! Nuotakos buna savaite pries issirenka savo suknia Ir dar patarimas, bukit gera, neklausykit anytos!!!, geriau paprasykit, kad kokia drauge padetu issirinkti suknele.
Atsiprasau uz tiesmuku komentara, bet negaliu tylet matydama toki vaizda
Nezinau kokio amziaus jus esate, bet paziurejus i tokia '"suknele" na... ehm labai sendinantis variantas. Jei vestuves spalio viduryje - dar tikrai yra laiko! Nuotakos buna savaite pries issirenka savo suknia Ir dar patarimas, bukit gera, neklausykit anytos!!!, geriau paprasykit, kad kokia drauge padetu issirinkti suknele.
Atsiprasau uz tiesmuku komentara, bet negaliu tylet matydama toki vaizda
Tenka tik pritarti..
Blados normalios, o visa kita tiesa. Man pasiuvo suknyte per 2 sav. ir buvau be galo patenkinta, turite daug laiko, o kontaktu super dizaineres nebrangios galiu duoti
QUOTE(Benice @ 2010 09 06, 22:12)
Tenka tik pritarti..
Blados normalios, o visa kita tiesa. Man pasiuvo suknyte per 2 sav. ir buvau be galo patenkinta, turite daug laiko, o kontaktu super dizaineres nebrangios galiu duoti
Labai dekui , bet deja esu ne Lietuvoje
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 06, 19:48)
Mano akimis žiūrint ganėtinai prastai atrodo. Ypač sijono apačia - visiškai atgyvenęs reikalas tas tiulis, išlendantis iš apačios. Korsetą gal galima atlaisvinti, neatrodys taip... Šiaip, dar tikrai daug laiko įsigyt kitą suknelę, bet jei ne...
Nežinau kokį stilių mėgstate, bet aš neščiau ši` suknelę pas siuvėją ir prašyčiau, kad persiųtų sijoną kaip vidurinėje nuotraukoje - į tiesaus silueto:
Nežinau kokį stilių mėgstate, bet aš neščiau ši` suknelę pas siuvėją ir prašyčiau, kad persiųtų sijoną kaip vidurinėje nuotraukoje - į tiesaus silueto:
Kokia daili 4 suknele
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 04:53)
Kokia daili 4 suknele
Liekna, tu apie šią?
Kukliai nuotaikai tokia. Dar švarkelis yra.
Papildyta:
Nežinau, ar jau tokios suknelės buvo, bet... Man dailios:
Ypač šios paskutinės:
Taip, apie ta pacia Man grazu kuklioms vestuvems
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
As tik imeciau baltu suknyciu foto Su ta mintimi, kad gal kokia detale ras bent viena Nes man asmeniskai Fergie suknyte kuklioms mazoms vestuvems - liuks
QUOTE(Safe @ 2010 09 07, 13:20)
Jeigu vestuvėms, tai iš paskutiniųjų nei viena
nu kam taip kategoriškai? Aš su jūsų nuomone nesutinku
va tokios labai noreciau, kur tokia gaut, heeelp