Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Jokūba @ 2010 09 02, 21:03)
sita tikrai nebloga smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 19:25)
Kaip keista  blink.gif As pati uzsisakinejau savaja inernetu, tai cia viskas labai paprasta... Gal nebandziusios is tu psl, tai ir bijo  g.gif Nes pinigai tai nemazi  smile.gif

Na taip, bet dauguma tarpininkių prašo sumokėti sumą iškart, tai manau, jog didelių nuostolių jos lyg ir nepatirtų.

O jūs po šventės pasirodysite čia savąją suknelę? ax.gif man labai smalsu kaip tokios trumpos, pūstos suknios atrodo ant realaus žmogaus, ne internetinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safe: 05 rugsėjo 2010 - 11:43
QUOTE(Safe @ 2010 09 05, 10:42)
Na taip, bet dauguma tarpininkių prašo sumokėti sumą iškart, tai manau, jog didelių nuostolių jos lyg ir nepatirtų.

O jūs po šventės pasirodysite čia savąją suknelę?  ax.gif man labai smalsu kaip tokios trumpos, pūstos suknios atrodo ant realaus žmogaus, ne internetinio  smile.gif

Paisrodysiu butinai mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 05, 20:31)
Paisrodysiu butinai  mirksiukas.gif  cool.gif

Labai lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 09 05, 18:55)
Labai lauksiu  bigsmile.gif

Tik profesionaliu graziu nuotrauku ko gero nelabai bus. verysad.gif Siaip mes turim gera fotika, tai enebnt pavyks draugus ismokinti juo elgtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos man reikia jusu nuomones. Pirkau sijona ir korseta Lietuvoje pries savaite, nes jau visai laiko nebelike paieskoms cray.gif ... ant smugio, nes ilgai ieskojau nuotakos sukneles ir niekaip negalejau issirinkti... Vestuves spalio viduryje, o as tik dabar gerai apsiziurejau cray.gif Man korsetas atrodo per daug itemptas ir sijonas kazkaip jau labai idomiai krinta. Esu smulkute, o atrodau kaip kokia desrele... Mano busima anyta sako, kad viskas ciki piki, bet as tokia nusiminus nezinau ka man daryti... verysad.gif verysad.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
As tai aisku dar rezciau sijona siek tiek trumpiau. Bet man atrodo , kad siaip cia viskas normaliai g.gif Gaila nesimato is priekio be skaros mirksiukas.gif Bet, kad normaliai tas sijonas krenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2010 09 06, 20:35)

man apacia tai patinka. grazus bateliai, su tuo sijonu viskas gerai smile.gif virsus tai nelabai suprasi.. nes ta skara tai man rodos uzstoja ir gadina visa vaizda.
Atsakyti
Merginos man reikia jusu nuomones

Nu man tai irgi atrodo, kad labai apspausta jūs unsure.gif tai čia korseto dėka taip? jeigu taip, tada dar laiko oho kiek iki spalio vidurio, galit ir suknelę pakeisti (čia aš iš patirties) biggrin.gif O anytos neklausykit, joms visoms viskas gerai ir gražiai rolleyes.gif Jeigu jums pačiai neįtinka, vadinasi negerai schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos man reikia jusu nuomones. Pirkau sijona ir korseta Lietuvoje pries savaite, nes jau visai laiko nebelike paieskoms cray.gif ... ant smugio, nes ilgai ieskojau nuotakos sukneles ir niekaip negalejau issirinkti... Vestuves spalio viduryje, o as tik dabar gerai apsiziurejau cray.gif  Man korsetas atrodo per daug itemptas ir sijonas kazkaip jau labai idomiai krinta. Esu smulkute, o atrodau kaip kokia desrele... Mano busima anyta sako, kad viskas ciki piki, bet as tokia nusiminus nezinau ka man daryti... verysad.gif  verysad.gif

Man tiesa sakant net labai ne kaip unsure.gif Visu pirma, virsus per siauras jums ir tas korsetas na nezinau... schmoll.gif labai prastas pasirinkimas, visu antra sijono apacia visiskai nedaili. Visu trecia, siulyciau jums ilga suknele, manau blauzdu nereikia pabrezti su tokio ilgio suknele, tik neisizeiskit (ilga suknele jusu figurai butu simta kartu dailiau). Ir isvis, kiek iziuriu, medziaga prasta.
Nezinau kokio amziaus jus esate, bet paziurejus i tokia '"suknele" na... ehm labai sendinantis variantas. Jei vestuves spalio viduryje - dar tikrai yra laiko! Nuotakos buna savaite pries issirenka savo suknia smile.gif Ir dar patarimas, bukit gera, neklausykit anytos!!!, geriau paprasykit, kad kokia drauge padetu issirinkti suknele.
Atsiprasau uz tiesmuku komentara, bet negaliu tylet matydama toki vaizda sad.gif
Atsakyti
Merginos man reikia jusu nuomones.

g.gif na sijonelis tikrai neblogas, bet va korseto as turbut atsisakyciau schmoll.gif man rodos jis jums mazokas .Ir ta skara nelabai man cia.Jei jusu svente spalio viduryje, gal paieskokite kokio,elegantisko svarkelio ilgomis rankovytemis,tikrai nebus virs 30 silumos.Dar tikrai yra nemazai laiko.Jei jau dabar jauciate, kad kazkas nelabai, veliau jausites dar prasciau.
Atsakyti
QUOTE(S@msara @ 2010 09 06, 19:35)
Merginos man reikia jusu nuomones. Pirkau sijona ir korseta Lietuvoje pries savaite, nes jau visai laiko nebelike paieskoms cray.gif ... ant smugio, nes ilgai ieskojau nuotakos sukneles ir niekaip negalejau issirinkti... Vestuves spalio viduryje, o as tik dabar gerai apsiziurejau cray.gif  Man korsetas atrodo per daug itemptas ir sijonas kazkaip jau labai idomiai krinta. Esu smulkute, o atrodau kaip kokia desrele... Mano busima anyta sako, kad viskas ciki piki, bet as tokia nusiminus nezinau ka man daryti... verysad.gif  verysad.gif

[url=http://www.radikal.ru]

Mano akimis žiūrint ganėtinai prastai atrodo. Ypač sijono apačia - visiškai atgyvenęs reikalas tas tiulis, išlendantis iš apačios. Korsetą gal galima atlaisvinti, neatrodys taip... Šiaip, dar tikrai daug laiko įsigyt kitą suknelę, bet jei ne...

Nežinau kokį stilių mėgstate, bet aš neščiau ši` suknelę pas siuvėją ir prašyčiau, kad persiųtų sijoną kaip vidurinėje nuotraukoje - į tiesaus silueto:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti