QUOTE(S@msara @ 2010 09 06, 20:35)
Merginos man reikia jusu nuomones. Pirkau sijona ir korseta Lietuvoje pries savaite, nes jau visai laiko nebelike paieskoms
... ant smugio, nes ilgai ieskojau nuotakos sukneles ir niekaip negalejau issirinkti... Vestuves spalio viduryje, o as tik dabar gerai apsiziurejau
Man korsetas atrodo per daug itemptas ir sijonas kazkaip jau labai idomiai krinta. Esu smulkute, o atrodau kaip kokia desrele... Mano busima anyta sako, kad viskas ciki piki, bet as tokia nusiminus nezinau ka man daryti...
Man tiesa sakant net labai ne kaip
Visu pirma, virsus per siauras jums ir tas korsetas na nezinau...
labai prastas pasirinkimas, visu antra sijono apacia visiskai nedaili. Visu trecia, siulyciau jums ilga suknele, manau blauzdu nereikia pabrezti su tokio ilgio suknele, tik neisizeiskit (ilga suknele jusu figurai butu simta kartu dailiau). Ir isvis, kiek iziuriu, medziaga prasta.
Nezinau kokio amziaus jus esate, bet paziurejus i tokia '"suknele" na... ehm labai sendinantis variantas. Jei vestuves spalio viduryje - dar tikrai yra laiko! Nuotakos buna savaite pries issirenka savo suknia
Ir dar patarimas, bukit gera, neklausykit anytos!!!, geriau paprasykit, kad kokia drauge padetu issirinkti suknele.
Atsiprasau uz tiesmuku komentara, bet negaliu tylet matydama toki vaizda