Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Aha, ji man tokia lengvutė, plevenanti bigsmile.gif
Kitos kol kas neįsivaizduoju smile.gif
Man patinka, kad joje krūtinė nėra užkelta iki pat pažastų, nesusidaro jokios raukšlės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 11:30)
Sveikos,

prieš metus ir aš blaškiausi ieškodama trumpų suknučių modelių ir beje savąją radau šitam forume smile.gif  Siuvausi ir likau labai patenkinta. Niekada nenorėjau vilkėti "didelio torto", nes esu šiaip nedidelio ūgio, tad galvojau, kad būčiau atrodžiusi kvailai. Pamėginsiu surasti ir įdėti tą suknelės modelį.

butinai idek smile.gif lauksiu
Atsakyti
X.sima, tikria būtų smagu pamatyti tavo suknelę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 13, 13:13)
X.sima, tikria būtų smagu pamatyti tavo suknelę bigsmile.gif

Pagaliau sumažinau.. blink.gif bandau įdėt..

[attachmentid=193124]
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 12:44)
Pagaliau sumažinau..  blink.gif bandau įdėt..

oo, zinau, sita suknele smile.gif ji panasi kur kazkada buvo foto su mergaite ir berniuku smile.gif nuo tos foto as isimylejau trumpas sukneles.

graziai atrodet wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 13 vasario 2010 - 12:54
Labai daili. bigsmile.gif Paprastutė, tikrai turėjot gražiai atrodyti bigsmile.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif
Taip turbūt čia ta pati nespalvota nuotrauka su berniuku smile.gif pamačiau ją ir kitos nebesinorėjo.
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 12:57)
Ačiū 4u.gif
Taip turbūt čia ta pati nespalvota nuotrauka su berniuku smile.gif  pamačiau ją ir kitos nebesinorėjo.

o gal vilniuj kur siuvaisi?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 13, 14:03)
o gal vilniuj kur siuvaisi?

Taip, Vilniuj, bet tikrai nenoriu rekomenduoti.. verysad.gif
Dėl kokybės neturiu jokių priekaištų, tačiau siuvėjos elgesys, tai labai nekoks.. ėjau pas ją prieš kelis mėnesius iki vestuvių, tačiau likus 4 dienom aš antrą kartą pasimatavau suknelę, kuri buvo dar tik sudaigstyta... trauktis neturėjau kur. Atsiėmiau ją iš vakaro.. esu pakankamai ramaus būdo ir į vestuvių ruošimąsi žiūrėjau ramiai, bet čia jau mano kantrybė ir ramumas buvo pasibaigęs.. na gerai, kas gerai baigiasi.
Atsakyti
mazokai rezoliucijos, bet speju, kad dailiai pasiuta. Koks cia audinys? tikrai butu idomu suzinoti, kur ir kas siuvo, kiek kainavo? jei galima i AZ
Atsakyti
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 13:22)
Taip, Vilniuj, bet tikrai nenoriu rekomenduoti.. verysad.gif
Dėl kokybės neturiu jokių priekaištų, tačiau siuvėjos elgesys, tai labai nekoks.. ėjau pas ją prieš kelis mėnesius iki vestuvių, tačiau likus 4 dienom aš antrą kartą pasimatavau suknelę, kuri buvo dar tik sudaigstyta... trauktis neturėjau kur. Atsiėmiau ją iš vakaro.. esu pakankamai ramaus būdo ir į vestuvių ruošimąsi žiūrėjau ramiai, bet čia jau mano kantrybė ir ramumas buvo pasibaigęs.. na gerai, kas gerai baigiasi.

nu jo, istorija ne kokia.. tai va, gal bent i AZ gali parasyt, kurioj cia vietoj, kad nepataikyciau biggrin.gif ir kaina gal galima plius minus?
Atsakyti
Man sita labai grazi suknele
http://picasaweb.goo...945574463184850

jai tekeciau antra karta (tfu tfu tfu) tai tureciau panase.
Atsakyti