Aha, ji man tokia lengvutė, plevenanti
Kitos kol kas neįsivaizduoju
Man patinka, kad joje krūtinė nėra užkelta iki pat pažastų, nesusidaro jokios raukšlės
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 11:30)
Sveikos,
prieš metus ir aš blaškiausi ieškodama trumpų suknučių modelių ir beje savąją radau šitam forume Siuvausi ir likau labai patenkinta. Niekada nenorėjau vilkėti "didelio torto", nes esu šiaip nedidelio ūgio, tad galvojau, kad būčiau atrodžiusi kvailai. Pamėginsiu surasti ir įdėti tą suknelės modelį.
prieš metus ir aš blaškiausi ieškodama trumpų suknučių modelių ir beje savąją radau šitam forume Siuvausi ir likau labai patenkinta. Niekada nenorėjau vilkėti "didelio torto", nes esu šiaip nedidelio ūgio, tad galvojau, kad būčiau atrodžiusi kvailai. Pamėginsiu surasti ir įdėti tą suknelės modelį.
butinai idek lauksiu
QUOTE(Dieter @ 2010 02 13, 13:13)
X.sima, tikria būtų smagu pamatyti tavo suknelę
Pagaliau sumažinau.. bandau įdėt..
[attachmentid=193124]
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 12:44)
Pagaliau sumažinau.. bandau įdėt..
oo, zinau, sita suknele ji panasi kur kazkada buvo foto su mergaite ir berniuku nuo tos foto as isimylejau trumpas sukneles.
graziai atrodet
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 12:57)
Ačiū
Taip turbūt čia ta pati nespalvota nuotrauka su berniuku pamačiau ją ir kitos nebesinorėjo.
Taip turbūt čia ta pati nespalvota nuotrauka su berniuku pamačiau ją ir kitos nebesinorėjo.
o gal vilniuj kur siuvaisi?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 13, 14:03)
o gal vilniuj kur siuvaisi?
Taip, Vilniuj, bet tikrai nenoriu rekomenduoti..
Dėl kokybės neturiu jokių priekaištų, tačiau siuvėjos elgesys, tai labai nekoks.. ėjau pas ją prieš kelis mėnesius iki vestuvių, tačiau likus 4 dienom aš antrą kartą pasimatavau suknelę, kuri buvo dar tik sudaigstyta... trauktis neturėjau kur. Atsiėmiau ją iš vakaro.. esu pakankamai ramaus būdo ir į vestuvių ruošimąsi žiūrėjau ramiai, bet čia jau mano kantrybė ir ramumas buvo pasibaigęs.. na gerai, kas gerai baigiasi.
mazokai rezoliucijos, bet speju, kad dailiai pasiuta. Koks cia audinys? tikrai butu idomu suzinoti, kur ir kas siuvo, kiek kainavo? jei galima i AZ
QUOTE(x.sima @ 2010 02 13, 13:22)
Taip, Vilniuj, bet tikrai nenoriu rekomenduoti..
Dėl kokybės neturiu jokių priekaištų, tačiau siuvėjos elgesys, tai labai nekoks.. ėjau pas ją prieš kelis mėnesius iki vestuvių, tačiau likus 4 dienom aš antrą kartą pasimatavau suknelę, kuri buvo dar tik sudaigstyta... trauktis neturėjau kur. Atsiėmiau ją iš vakaro.. esu pakankamai ramaus būdo ir į vestuvių ruošimąsi žiūrėjau ramiai, bet čia jau mano kantrybė ir ramumas buvo pasibaigęs.. na gerai, kas gerai baigiasi.
nu jo, istorija ne kokia.. tai va, gal bent i AZ gali parasyt, kurioj cia vietoj, kad nepataikyciau ir kaina gal galima plius minus?
Man sita labai grazi suknele
http://picasaweb.goo...945574463184850
jai tekeciau antra karta (tfu tfu tfu) tai tureciau panase.
http://picasaweb.goo...945574463184850
jai tekeciau antra karta (tfu tfu tfu) tai tureciau panase.