Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(liekna @ 2010 09 02, 20:08)
Zinok net nezinau, gal ir sugebetu pasiuti, idomu kiek tada kainuotu  g.gif Nu jo, ji tokia brangesne, nors mano nuomone, tai pigi, nes kaip as sakau uz tokia suma turbut Lietuvoj net neissinuomotum vestuvines sukneles  lotuliukas.gif O musu mastais cia, tai isvis tik savaites maisto doze  hihihi.gif

Tai taip, bet matai aš jos ne vestuvėms noriu ax.gif . tai man brangoka verysad.gif . Bet manau jei niekas nesugebės jos pasiūti pigiau-siūsiuos tada i LT biggrin.gif . Kaip sakant grožis reikalauja aukų (šiuo atveju pinigų ). tik niekaip aš tų dydžių nesuprantu, kaip ten išsimatuoti? blush2.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fufy: 02 rugsėjo 2010 - 19:05
QUOTE(Fufy @ 2010 09 02, 18:19)
user posted image
Kaip jums tokios?

sita tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 02, 18:02)
Tai taip, bet matai aš jos ne vestuvėms noriu  ax.gif . tai man brangoka verysad.gif . Bet manau jei niekas nesugebės jos pasiūti pigiau-siūsiuos tada i LT  biggrin.gif . Kaip sakant grožis reikalauja aukų (šiuo atveju pinigų  ). tik niekaip aš tų dydžių nesuprantu, kaip ten išsimatuoti?  blush2.gif  blush-anim-cl.gif

yra sitos sukneles dydiu lentele. http://www_jovani_co...vani-Size-Chart
Internete susirask oer google kaip is cm paversti i incus ir bus aisku viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 02, 21:28)
yra sitos sukneles dydiu lentele. http://www_jovani_co...vani-Size-Chart
Internete susirask oer google kaip is cm paversti i incus ir bus aisku viskas  mirksiukas.gif

ačiuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 09 02, 20:03)
sita tikrai nebloga smile.gif

Man ir tik ši patiko. O ta leopardinė tai kažkoks nesusipratimas doh.gif unsure.gif Ant podiumo gal, bet ne vestuvėms.

Kalbant apie trumpos suknelės siuvimą čia, Lietuvoj, pati domėjaus vienoje siuvimo agentūroj, tai kaina būtų apie 800Lt (pasiuvimas + medžiaga).
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 09 03, 06:31)
Man ir tik ši patiko. O ta leopardinė tai kažkoks nesusipratimas  doh.gif  unsure.gif  Ant podiumo gal, bet ne vestuvėms.

Kalbant apie trumpos suknelės siuvimą čia, Lietuvoj, pati domėjaus vienoje siuvimo agentūroj, tai kaina būtų apie 800Lt (pasiuvimas + medžiaga).

Tai sakyciau iseina tas pats, kas gauti Sherri Hill ar Jovani kurta suknele g.gif Jauciu jei nesakytum, kad vestuvems, tikrai kainuotu pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 08:34)
Tai sakyciau iseina tas pats, kas gauti Sherri Hill ar Jovani kurta suknele  g.gif Jauciu jei nesakytum, kad vestuvems, tikrai kainuotu pigiau  biggrin.gif

Tai taip, bet pvz. Lietuvoje su tais siuntimais iš JAV yra vargo vakarienė, tad belieka pačiai ieškotis geros medžiagos ir patikėti suknelę patikimai siuvėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 09 03, 06:45)
Tai taip, bet pvz. Lietuvoje su tais siuntimais iš JAV yra vargo vakarienė, tad belieka pačiai ieškotis geros medžiagos ir patikėti suknelę patikimai siuvėjai  smile.gif

Na as esu tikra, kad tarpininkes mielai priimtu uzsakymus ir tokioms suknelems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 09:00)
Na as esu tikra, kad tarpininkes mielai priimtu uzsakymus ir tokioms suknelems  unsure.gif

Buvau kelių užklaususi, sakė nesiunčia.
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 03, 09:34)
Tai sakyciau iseina tas pats, kas gauti Sherri Hill ar Jovani kurta suknele  g.gif Jauciu jei nesakytum, kad vestuvems, tikrai kainuotu pigiau  biggrin.gif

Na man kai nevestuvėms tai gal ir pasiūtų kažką panašaus. Bet ar būtų įmanoma gauti medžiagą tokią, kaip šios suknelės? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 09 03, 07:13)
Buvau kelių užklaususi, sakė nesiunčia.

Kaip keista blink.gif As pati uzsisakinejau savaja inernetu, tai cia viskas labai paprasta... Gal nebandziusios is tu psl, tai ir bijo g.gif Nes pinigai tai nemazi smile.gif
Atsakyti