Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Cia siaip dienai praskaidrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2010 09 01, 08:02)
super suknele, labai labai  wub.gif Tau lieknutei tiktu smile.gif siustumeis?

Aha, sita suknele tikrrai lieknutems smile.gif Nes mano akimis toks gelytes visos turetu siek tiek storinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 08 31, 22:24)
lotuliukas.gif tai jei ja prieš 5 metus tai dabar tikriausiai nebesat tokia  lotuliukas.gif  juokauju žinoma. tongue.gif

Po vestuviu galesit ivertinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaip esu normali mergina, 165cm, sveriu 54kg, tik dauguma kg turbt ant krutines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 01, 14:58)
Siaip esu normali mergina, 165cm, sveriu 54kg, tik dauguma kg turbt ant krutines  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai vos ne pati geriausia vieta biggrin.gif
Atsakyti
Liekna, o kur tu planuoji suknelę po vestuvių dėti? Parduosi ar pasiliksi? 4u.gif Ir ar galėsi ją parodyti, kaip atrodo iš visų pusių, nes tose nuotraukose ant modelio ji atrodo tiesiog stulbinamai thumbup.gif , bet kaip ant normalios merginos tai net neisivaizduoju. ir ar ten viena petnešėlė ar dvi? Nes nuotraukoje tai atrodo, kad viena puoštra. Be to, iki kur ji tau, ties keliais ar virš kelių ar Žemiau? Nepyk, kad tiek daug domiuosi, bet tai vienintelė man patikusi suknelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 01, 16:13)
Liekna, o kur tu planuoji suknelę po vestuvių dėti? Parduosi ar pasiliksi? 4u.gif  Ir ar galėsi ją parodyti, kaip atrodo iš visų pusių, nes tose nuotraukose ant modelio ji atrodo tiesiog stulbinamai thumbup.gif , bet kaip ant normalios merginos tai net neisivaizduoju. ir  ar ten viena petnešėlė ar dvi? Nes nuotraukoje tai atrodo, kad viena puoštra. Be to, iki kur ji tau, ties keliais ar virš kelių ar Žemiau? Nepyk, kad tiek daug domiuosi, bet tai vienintelė man patikusi suknelė wub.gif

Va butent, kad mielai parduociau, bet nezinau ar tiks dydis kitoms g.gif Nes as pirkau dideli vien del krutines (mano 34D), o visa kita pas mane kaip ir mazas dydis smile.gif Tai jei parduoti nebent tai, kuri nesioja s, ar xs drabuzelius, o del krutines, tai jauciu irgi galima po to sumazinti g.gif Siaip man jos ateity kaip ir nebereikes, nes mastau veliau LT daryti jau normalias vestuves, baznycioj, su ilga suknele. Buvo mintis pasilikti trumpa veliau persirengti baliukyje, bet tai sita jau tikrai netiks po poros metu manau lotuliukas.gif
as idesiu foto su ja kai susitvarkysiu pas siuveja, nes dabar tai maisas ten lotuliukas.gif yra viena puosta petnesele, o kitoje puseje nera isvis jos smile.gif Dabar del ilgio tiksliai neatsimenu, nes tik praeita savaite buvau uzsidejus ja... Bet nera ji labai trumpa, siek tiek virs keliu man. Na ziuresim kaip atrodys jau galutinis vaizdas ax.gif
Atsakyti

Mes bažnyčioj nesituoksim, tai man 'apsauga' reikalinga būtų nebent blogas oras pasitaikytų.
O ir šiaip, labai retai tenka pamatyti nuotaką, kurios suknelė be rankovių (na, kad ir tradicinė ilga, bet viršus be rankovių), kad bažnyčioj dengtų pečius..

hm... tada va aš muset tik tokia "teisinga" blush2.gif , nes mano suknytė su rankovytėm, bet dabar pergyvenu dėl didelės iškirptės doh.gif
Atsakyti
ačių už atsakymą, Liekna. Lauksiu nuotraukyčių. O jei nepaslaptis, už kiek ketinsi parduoti? 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
paprastutė
Atsakyti
kai grazu wub.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
aisku vestuvems turetu buti balta biggrin.gif
user posted image
user posted image
Kaip jums tokios? tikiuosi nebuvo tokiu blush2.gif . gal kam ir patiks 4u.gif ir issirinks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 02, 12:35)
ačių už atsakymą, Liekna. Lauksiu nuotraukyčių. O jei nepaslaptis, už kiek ketinsi parduoti? 4u.gif

Zinok apie tai dar kazkaip negalvoju smile.gif Pacios vestuves tik spalio pabaigoj mirksiukas.gif Siaip sitos sukneles kainuoja apie 400$, nu bet aisku pardavinsiu uz mazesne suma nei as pirkau smile.gif ga; 300$ rolleyes.gif bet kaip sakau, dar daug laiko, plius piniginius dalykus MB sprendzia, tai ir suma jis jauciu galvos hihihi.gif
Atsakyti
ačių už atsakymą aciuks.gif . Ale nepigi suknelė. O įdomu ar siuvėja kokia sugebėtų pigiau pasiūti, ar net ieškoti neverta? g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fufy @ 2010 09 02, 17:06)
ačių už atsakymą aciuks.gif . Ale nepigi suknelė. O įdomu ar siuvėja kokia sugebėtų pigiau pasiūti, ar net ieškoti neverta? g.gif .

Zinok net nezinau, gal ir sugebetu pasiuti, idomu kiek tada kainuotu g.gif Nu jo, ji tokia brangesne, nors mano nuomone, tai pigi, nes kaip as sakau uz tokia suma turbut Lietuvoj net neissinuomotum vestuvines sukneles lotuliukas.gif O musu mastais cia, tai isvis tik savaites maisto doze hihihi.gif
Atsakyti