QUOTE(Fufy @ 2010 09 01, 16:13)
Liekna, o kur tu planuoji suknelę po vestuvių dėti? Parduosi ar pasiliksi?
Ir ar galėsi ją parodyti, kaip atrodo iš visų pusių, nes tose nuotraukose ant modelio ji atrodo tiesiog stulbinamai
, bet kaip ant normalios merginos tai net neisivaizduoju. ir ar ten viena petnešėlė ar dvi? Nes nuotraukoje tai atrodo, kad viena puoštra. Be to, iki kur ji tau, ties keliais ar virš kelių ar Žemiau? Nepyk, kad tiek daug domiuosi, bet tai vienintelė man patikusi suknelė
Va butent, kad mielai parduociau, bet nezinau ar tiks dydis kitoms
Nes as pirkau dideli vien del krutines (mano 34D), o visa kita pas mane kaip ir mazas dydis
Tai jei parduoti nebent tai, kuri nesioja s, ar xs drabuzelius, o del krutines, tai jauciu irgi galima po to sumazinti
Siaip man jos ateity kaip ir nebereikes, nes mastau veliau LT daryti jau normalias vestuves, baznycioj, su ilga suknele. Buvo mintis pasilikti trumpa veliau persirengti baliukyje, bet tai sita jau tikrai netiks po poros metu manau
as idesiu foto su ja kai susitvarkysiu pas siuveja, nes dabar tai maisas ten
yra viena puosta petnesele, o kitoje puseje nera isvis jos
Dabar del ilgio tiksliai neatsimenu, nes tik praeita savaite buvau uzsidejus ja... Bet nera ji labai trumpa, siek tiek virs keliu man. Na ziuresim kaip atrodys jau galutinis vaizdas