Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 31, 11:35)
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 08 31, 10:23)
Taip, pačiai nuotakai pagal jos figūrą ši suknelė nelabai atrodo g.gif

as va labiausiai bijau, kad as taip su savaja suknute neatrodyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 31, 19:23)
as va labiausiai bijau, kad as taip su savaja suknute neatrodyciau  lotuliukas.gif

Sprendžiant iš jūsų nick'o, tikrai taip neatrodysite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 09 01, 00:00)
Sprendžiant iš jūsų nick'o, tikrai taip neatrodysite  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif geras čia
Atsakyti
Aha prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia kuriausi toki pries kokius 5 metus lotuliukas.gif ir tai ne del isvaizdos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 01, 00:23)
Aha prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia kuriausi toki pries kokius 5 metus  lotuliukas.gif ir tai ne del isvaizdos  hihihi.gif

lotuliukas.gif tai jei ja prieš 5 metus tai dabar tikriausiai nebesat tokia lotuliukas.gif juokauju žinoma. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, na aš irgi trumpos vestuvinės suknelių paieškose šiek tiek paskendus. Žiūrinėju jau kurį laiką, nors nesu 100% įsitikinusi, kad mano suknelė bus būtent trumpa, bet 95% tai tikrai biggrin.gif

Man labai labai imponuoja tos Marchesos suknelės, o šiandien va dar tokią aptikau. Kadangi mano kojos lieknos, rankos irgi, manau turėtų gerai atrodyt:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 01 rugsėjo 2010 - 07:44
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 01, 08:43)
Sveikos, na aš irgi trumpos vestuvinės suknelių paieškose šiek tiek paskendus. Žiūrinėju jau kurį laiką, nors nesu 100% įsitikinusi, kad mano suknelė bus būtent trumpa, bet 95% tai tikrai biggrin.gif

Man labai labai imponuoja tos Marchesos suknelės, o šiandien va dar tokią aptikau. Kadangi mano kojos lieknos, rankos irgi, manau turėtų gerai atrodyt:

super suknele, labai labai wub.gif Tau lieknutei tiktu smile.gif siustumeis?
Atsakyti
graži suknelė thumbup.gif
Dar klausimas merginoms. Kai jūs renkatės sukneles atvirais pečiais ir žinote, kad laukia ceremnonija Bažnyčioje, tai ar planuojate taip ir eiti, ar pasirūpinsite pečių "apsauga"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 01, 08:43)

o tai gal galima daugiau Marchesos suknelių pamatyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2010 09 01, 09:02)
super suknele, labai labai  wub.gif Tau lieknutei tiktu smile.gif siustumeis?

Danke cool.gif Nežinau... Greičiau bandyčiau kokios auksarankes ieškot, kad parsiųstų arba dar salonuose pasidairyt, gal kas turėtų parduot. kadangi mes planuojam tik kitą rudenį, tai laiko per akis smile.gif

QUOTE(vikondrija @ 2010 09 01, 09:35)
graži suknelė  thumbup.gif
Dar klausimas merginoms. Kai jūs renkatės sukneles atvirais pečiais ir žinote, kad laukia ceremnonija Bažnyčioje, tai ar planuojate taip ir eiti, ar pasirūpinsite pečių "apsauga"?  ax.gif

Mes bažnyčioj nesituoksim, tai man 'apsauga' reikalinga būtų nebent blogas oras pasitaikytų.
O ir šiaip, labai retai tenka pamatyti nuotaką, kurios suknelė be rankovių (na, kad ir tradicinė ilga, bet viršus be rankovių), kad bažnyčioj dengtų pečius..
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 09 01, 09:48)
o tai gal galima daugiau Marchesos suknelių pamatyti? smile.gif

Ši tai ne Marchesos. Reva Mivasagar.
Aš kalbėjau apie tas tris trumpas marchesos sukneles iš 2010 pavasario kolekcijos. Man jos gražios. O va rudens kolekcijoj tik pora berods trumpų suknelių ir tos pčios neypatingos.

user posted image

O daugiau tai čia galima pažiūrėt:
Marchesa
ir dar čia detaliau
Atsakyti