Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Fufy @ 2010 08 24, 21:21)
Kokia graži suknelė  thumbup.gif . Aš tokios kaip tik ieškojau savo išleistuvėms. O jei užsisakyčiau ar neatrodyčiau juokingai prie savo bendraklasių? Atsiprašau, kad isiterpiau ne į temąsmile.gif

Man tai per puosni isleistuvems smile.gif Neaisku kaip kiti atrodys. kai parodziau vienai draugei ir dar nesakiau, kad cia vestuvems tai sako: "kur tu su ja eisi? blink.gif nebent i vestuves" lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad ne išleistuvėms tokia schmoll.gif Anksčiau merginos puošdavosi kuo įmantriau, ant galvos jau ne tortus turėjo, o visus šakočius irnesakyk.gif Dabar kažkaip kukliau, manau nekaip jaustumėtės su tokia suknia šalia kitų merginų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 24, 22:31)
Pasakysiu taip  unsure.gif As nesijauciu tokia grazi, kad galeciau sukeltais ar suristais plaukais teketi  hihihi.gif Man mano zandai per dideli, nosis irgi.. zodziu noriu kuo maziau to veido isryskinti  biggrin.gif Del to bent zandus noriu pridegti plaukais  g.gif O jusu sukuosenos man nelabai, nes tokios siausalynes siek tiek  smile.gif Nors sutinku, kuoduku tikrai labai graziu yra... dar turiu laiko, bet kazkaip apbejoju ar pakeisiu savo nuomone. sukuosena darysiuos pati, vestuvese dalyvausim tik mes su jaunikiu ir viena pora  blush2.gif Tad labai abejoju ar grazus kuodukas iseis man paciai.. Ne baznycioj, tik las Vegase, tad to subtilumo nelabai norisi.. nors aisku manau gerai sakot, kad sukelta sukuosena isryskintu suknele  smile.gif Paciam Vegase busim tik dvi dienas, tai nebus laiko ieskoti geros kirpejos ir bandyti sukuosenu  unsure.gif Plius nelabai pasitikiu jomis  biggrin.gif
Dar dabar taip pagalvojau, kad turbut butu nepatogu siausti po ceremonijos mieste su tvarkinga sukuosena  g.gif Galvoti kad gali issileisti ir pan. visgi palaidi plaukai turi daugiau pliusu  hihihi.gif

AAA... aišku viskas tuomet smile.gif
Kažkaip neatkreipiau dėmesio į Jūsų pilną situaciją. Tuomet žinoma, kad patogiau bus palaidi plaukai, nes abejoju ar ir aš pati gražų kuodelį susisukčiau biggrin.gif
O kad pavyzdžiai ne itin puikūs, tai tikrai žinau - paprasčiausiai dėjau tik kažką apytiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti

Nors baigėte apie šukuosenas, įdėsiu foto, tikriausiai suknelės, kurios rinktis nevertėtų. Nors apvalutėms tokios suknelės tinka, bet tada reikia pagalvoti apie kitokį suknelės viršų. ax.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 27, 17:48)
Nors baigėte apie šukuosenas, įdėsiu foto, tikriausiai suknelės, kurios rinktis nevertėtų. Nors apvalutėms tokios suknelės tinka, bet tada reikia pagalvoti apie kitokį suknelės viršų. ax.gif My Webpage

O kodėl nevertėtų rinktis šios suknelės? Man ji graži ir nuotakai tinka. Nelabai supratau, ką norėjote pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 08 27, 17:00)
Man ji graži ir nuotakai tinka

man tai suknelė nelabai...
Atsakyti
na man suknele tai netgi baisoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2010 08 27, 21:58)
man tai suknelė nelabai...

Sakykim taip, as apvalute tai tokios nei uz ka nesivilkciau schmoll.gif , o ir suknele tai man i nuotakos nelabai. Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolli513: 28 rugpjūčio 2010 - 12:10
as taip pat pritariu, kad suknute nlb doh.gif bet kaip sakant del skonio nesigincijama mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ji tokia Vintage`inė ax.gif Gal ir nieko ant labai lieknos nuotakos, bet jeigu apvalesnė tai schmoll.gif
Atsakyti
As jau gavau savo suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nenuvyle, likau patenkinta kokybe, medziaga, siaip viskuom biggrin.gif Darbar ieskosiuos geros siuvejos, tikiuosi viska pataisys gerai pagal mano ismatavimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 24, 22:31)
Pasakysiu taip  unsure.gif As nesijauciu tokia grazi, kad galeciau sukeltais ar suristais plaukais teketi  hihihi.gif Man mano zandai per dideli, nosis irgi.. zodziu noriu kuo maziau to veido isryskinti  biggrin.gif Del to bent zandus noriu pridegti plaukais  g.gif O jusu sukuosenos man nelabai, nes tokios siausalynes siek tiek  smile.gif Nors sutinku, kuoduku tikrai labai graziu yra... dar turiu laiko, bet kazkaip apbejoju ar pakeisiu savo nuomone. sukuosena darysiuos pati, vestuvese dalyvausim tik mes su jaunikiu ir viena pora  blush2.gif Tad labai abejoju ar grazus kuodukas iseis man paciai.. Ne baznycioj, tik las Vegase, tad to subtilumo nelabai norisi.. nors aisku manau gerai sakot, kad sukelta sukuosena isryskintu suknele  smile.gif Paciam Vegase busim tik dvi dienas, tai nebus laiko ieskoti geros kirpejos ir bandyti sukuosenu  unsure.gif Plius nelabai pasitikiu jomis  biggrin.gif
Dar dabar taip pagalvojau, kad turbut butu nepatogu siausti po ceremonijos mieste su tvarkinga sukuosena  g.gif Galvoti kad gali issileisti ir pan. visgi palaidi plaukai turi daugiau pliusu  hihihi.gif

net susijuokiau kai perskaiciau apie tavo negrozi smile.gif juokauji mergyt? esi tikrai grazi ir manau ne karta tau tai kartojo busimas vyras smile.gif esi man nesupraskit klaidingai lotuliukas.gif laaabai simpatiska ir grazi mergina ir sleptis tau po plaukais tikrai nereikia.sekmes jum
Atsakyti