Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(pim @ 2010 08 17, 19:25)
jeigu gerai siuvėjai nuneši tau viską pataisys, paliksi nieko nesupratus irnesakyk.gif .

Siuo atveju labai nroeciau Lietuvoj gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 17, 22:32)
Siuo atveju labai nroeciau Lietuvoj gyventi  doh.gif

Patikėk manim, pati su tuo susidūrus buvau unsure.gif
Atsakyti
Trumpos, pustos sukneles iliustracija smile.gif
http://www.skelbiu.l...le-9075280.html

Papildyta:
Bei dar viena liepos k. devetos sukneles kopija :

http://www.skelbiu.l...ja-9069815.html
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 18, 19:49)

O jūsų suknelė kokia? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu viskas bigsmile.gif Uzsisakiau suknele rolleyes.gif Dabar tik bijau vienintelio, kad netycia per krutine per maza nebutu unsure.gif Teks laukti minimum 2 savaites kol atsius smile.gif Isprotesiu laukdama lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
Bei dar viena liepos k. devetos sukneles kopija :

http://www.skelbiu.l...ja-9069815.html
[/quote]

Na sita kiek teko matyti tos sukneles kopiju normaliausiai pasiuta. Skelbimo tekstas: "isskirtine vestuvine suknele" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skelbimo tekstas: "isskirtine vestuvine suknele" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Jo jo dar viena kopija panoro buti isskirtene. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 19, 06:42)

Gal naiviai galvoja, kad niekas neatpazins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 19 rugpjūčio 2010 - 07:49
QUOTE(liekna @ 2010 08 19, 09:49)
Gal naiviai galvoja, kad niekas neatpazins  biggrin.gif

Nu tai taip ir rasytu, kad patiko suknele , suprato, kad noretu kazko panasaus ir tiek. Juk visos suprantam, kad sukneles vienaip ar kitaip panasios buna, bet ne arba paraso, kad jos isskirtines ir vienetines arba dar blogiau pradeda smulkiai pasakoti kokios zvaigzdes sukneke kopina ir, kad labai jau nedaug ten pakeite. Baisu.... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Mazgelis,2010 08 17, 16:54]
kas as per viena? o koks jusu reikalas? as aiskiai parasiau atrodo, kad nematet tos sukneles, bateliu derinio tai kam tos replikos? doh.gif kas do zmones siais laikais nu.. tipo 'garbink mano nuomone, o kiti tylekit' lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=Mazgelis,2010 08 17, 21:17]
neisivaizdinkit cia ko nereikia.. lygiai taip pat buvo persama ir tamstos nuomone, o jei nepatinka kitu nuomone, tai tamstos problema. Atveskit ir pasinerkit geriau i sukneliu pasauli rolleyes.gif gal pades lotuliukas.gif
Papildyta:
kokia isskirtine nuotaka radau.. ax.gif
http://www.wed.lt/lt.../681/idd/17403/
[/quote]

oi, Mazgelis man patinka thumbup.gif va cia tai charakteris ! thumbup.gif

[quote=Mazgelis,2010 08 17, 21:51]
tai vat man irgi mintis kilusi kad cia tiesiog fotosesija biggrin.gif
[/quote]

cia tiesiog fotosesija,ir suknele ne vestuvine. gerai zinau sita modeliuka ir fotografe. Kazkam cia kojos kliuvo. Vis svetimos kojos kazkam uzkliuna, gal savo parodykite ? Juk tobulos ar ne?

[quote=jolli513,2010 08 19, 08:42]
Skelbimo tekstas: "isskirtine vestuvine suknele" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
[/quote]

geriau tegul jaunikis butu savo dydzio marskinius issirinkes ir liemene ilgesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDA*: 19 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(pim @ 2010 08 19, 01:50)
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 18, 19:49)

O jūsų suknelė kokia? bigsmile.gif

Na, mano nebus trumpa blush2.gif Siusiuosi ja is keliu modeliu - taigi pati plagijuosiu biggrin.gif Man patinka, kai apacioje daugybe sluoksniu, yra skeltukas - del patogumo TA diena smile.gif
O tema seku, nes labai originaliu ideju randu cia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 19, 04:04)
Nu viskas bigsmile.gif Uzsisakiau suknele  rolleyes.gif Dabar tik bijau vienintelio, kad netycia per krutine per maza nebutu unsure.gif Teks laukti minimum 2 savaites kol atsius  smile.gif Isprotesiu laukdama lotuliukas.gif

O iš kur atsisiųsite? ax.gif
Atsakyti