Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(Odora @ 2010 01 30, 20:21)
na kodel mergaiciukes visokiu trumpu sukneliu yra, esu macius foto miniariurines nuotakos su elegantiska trumpa suknele (nesiplaikstanti, standesnes medziagos) ir ispudingais aukstakulniais, man super atrode, zinoma jei mazo ugio mergaitisko veiduko ir dar trumpa pusta ar plevesuojanti suknele tai atrodys vejavaikiskai, bet ir tai nera blogai smile.gif

tai taip taip,todel ir sakau,kad reik gerai modeliuka apglvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 30, 20:21)
na kodel mergaiciukes visokiu trumpu sukneliu yra, esu macius foto miniariurines nuotakos su elegantiska trumpa suknele (nesiplaikstanti, standesnes medziagos) ir ispudingais aukstakulniais, man super atrode, zinoma jei mazo ugio mergaitisko veiduko ir dar trumpa pusta ar plevesuojanti suknele tai atrodys vejavaikiskai, bet ir tai nera blogai smile.gif

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif

Na pas mane irgi yra du tarpiniai variantai - ilga ir trumpa suknutės. Bet jei jau atsitiktų taip, jog nuspręsiu vilkėti trumpą, tai ji bus pūstoka ir visiškai trumputė (tikrai ne žemiau kelių). Ir būtinai avėsiu aukštus aukštus batelius, juk dėl grožio galima pakentėti bigsmile.gif Man visgi gražu tas vėjavaikiškumas, žaismingumas, lengvumas, kuris ir atitinka mano išvaizdą, bei charakterį. Juk man dar tik 20+1 biggrin.gif
Atsakyti
Jei vistik sumanysiu teketi su trumpa suknele tai bus kazkas panasaus i sias:
user posted image
user posted image
user posted image
manau prie ju labai tiku auktskulniai su laaabai aukstu kulneliu smile.gif gal kokie ryskesniu spavu ir panasios spalvos puokste smile.gif
Atsakyti
is pobedos pirmoji daili, tokia Audrey smile.gif
Atsakyti

Tos pustos balerinos tai nea - ilgis nesamoningas - atrodo, kad per trumpos, nors noreta ilgu g.gif
Papildyta:
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 30, 21:06)
Nereikia čia tų mandagybių. Tokia "Jūs" iš manęs čia  doh.gif 

Atrodyčiau gražiai, bet man kažkaip nevestuviškai trumpos atrodo...
Nežinau, kodėl.
Tikrai gražios, bet kažkodėl nenoriu.

Kas neofftopintume, dedu suknelę
Man labai graži:

[attachmentid=192383]

Sita super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 03 vasario 2010 - 10:58
QUOTE(pobeda @ 2010 01 31, 19:16)
user posted image
user posted image
user posted image
manau prie ju labai tiku auktskulniai su laaabai aukstu kulneliu smile.gif gal kokie ryskesniu spavu ir panasios spalvos puokste smile.gif

As tekejau su tokio ilgio suknele,labai gerai jauciausi,batukai buvo nelabai auksti,bet dailus,atrodziau,kaip visi sake kaip coliuke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2010 02 05, 00:06)
As tekejau su tokio ilgio suknele,labai gerai jauciausi,batukai buvo nelabai auksti,bet dailus,atrodziau,kaip visi sake kaip coliuke thumbup.gif

drinks_cheers.gif pacios graziausios tokio ilgio
Atsakyti
man grazu visokio ilgio, bet galvoju ar imano su ilga ivengti purvinu padalku, nes kiek foto uzmatau tai ta purvina apacia labai man aki rezia
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 05, 09:39)
man grazu visokio ilgio, bet galvoju ar imano su ilga ivengti purvinu padalku, nes kiek foto uzmatau tai ta purvina apacia labai man aki rezia
Šis dalykas ir man nepatinka, ir visur matau tas nešvarias padalkes, o dar kai esu pedantė doh.gif Man tai tikras košmaras. Su trumpa to išvengtume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 01 31, 17:16)

user posted image

sita simpatiska thumbup.gif tik kad toks ilgis ir pusta suknele labai "sumazina" g.gif na, bet viska tinkamai parinkus, butini super aukstakulniai, turetu atrodyt graziai ir stilingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 05, 13:18)
sita simpatiska  thumbup.gif  tik kad toks ilgis ir pusta suknele labai "sumazina"  g.gif na, bet viska tinkamai parinkus, butini super aukstakulniai, turetu atrodyt graziai ir stilingai  thumbup.gif

va manoji ir batukai neauksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2010 02 05, 13:28)
va manoji ir batukai neauksti mirksiukas.gif
Man labai graži bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti