Toliau diskutuojame ir renkame pačias gražiausias trumpas suknutes.
Sena tema čia
brumbrumai , (ne)eiline ,zinokit jus gerai pagalvokite,nes su trumpomis suknelemis mazo ugio paneles atrodo kaip mergaiciukes na bent jau as maciau toki varianta todel gerai apgalvokite modeliuka
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 20:02)
brumbrumai , (ne)eiline ,zinokit jus gerai pagalvokite,nes su trumpomis suknelemis mazo ugio paneles atrodo kaip mergaiciukes na bent jau as maciau toki varianta todel gerai apgalvokite modeliuka
ai, as kai ir siaip esu vaikiska, tai man nieko siaip tai as dar nieko nezinau, esu visiskame pasimetime
Papildyta:
manekenes israiska, tai padek die nu bet neziurim i veidus
QUOTE(Gil @ 2010 01 30, 04:29)
Tos manekenės tokios išstypusios, kad nelabai net įsivaizduoju, kaip ant normalių panelių suknelės atrodytų...
na, as labiau ziuriu i detales, o ne i pati bendra vaizda
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 21:02)
Tikrai nesidėsiu trumpos. Žinau, kad man labai tiktų ir t..t.. bet nesidėsiu.
Atrodau va taip.
[attachmentid=192361]
Bet taip gali atrodyt pamergės mano nuomone, o ne nuotaka.
Papildyta:
QUOTE(Gil @ 2010 01 30, 05:29)
Tos manekenės tokios išstypusios, kad nelabai net įsivaizduoju, kaip ant normalių panelių suknelės atrodytų...
Nu tikrai. Nei juosmens, nei ko.
Tas pats, kas žiūrėt į suknelę, kabančią ant pakabos.
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 30, 16:34)
Tikrai nesidėsiu trumpos. Žinau, kad man labai tiktų ir t..t.. bet nesidėsiu.
Atrodau va taip.
[attachmentid=192361]
Atrodau va taip.
[attachmentid=192361]
kokia miela...su trumpa pasakiskai atrodytumet
QUOTE(Reika @ 2010 01 30, 17:24)
kokia miela...su trumpa pasakiskai atrodytumet
Nereikia čia tų mandagybių. Tokia "Jūs" iš manęs čia
Atrodyčiau gražiai, bet man kažkaip nevestuviškai trumpos atrodo...
Nežinau, kodėl.
Tikrai gražios, bet kažkodėl nenoriu.
Kas neofftopintume, dedu suknelę
Man labai graži:
[attachmentid=192383]
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 29, 21:02)
na kodel mergaiciukes visokiu trumpu sukneliu yra, esu macius foto miniariurines nuotakos su elegantiska trumpa suknele (nesiplaikstanti, standesnes medziagos) ir ispudingais aukstakulniais, man super atrode, zinoma jei mazo ugio mergaitisko veiduko ir dar trumpa pusta ar plevesuojanti suknele tai atrodys vejavaikiskai, bet ir tai nera blogai