QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 02, 18:09)
Tai siulo nuo chemoterapijos pradeti ( taxotere, gal kas susiduret su siais vaistukais, ar verti tu pinigeliu jie) 4 kursai...
Mano mamytės viena pirmųjų chemijų. Tada jai buvo 65 metukai. Ištvėrė...
Tau nereiks už tuos vaistukus mokėti.
Puiku, kad patiko gydytojas. Abipusis susikalbėjimas taip pat gydo. Sėkmės tau didelės ir kantrybės. Pasveiksi...
Sveikutės, mieliausios
Mergytės.
Visada su Jumis ir už Jus visas ir visus...
Tokia išsiblaškiusi dar būsiu iki vasario 16-os dienos, nes pasikeitė darbo grafikas ir su vaikučiais ruošiamės didelei parodai. O vaikučiai labai moka ir žino, kaip ir ką iš mūsų pasiimti...
Grįžtu namo kaip muselė nuo voratinklio nukritus...
Papasakosiu Jums vieną nutikimą mano paskutinį... Truputi domiuosi akmenukais (tik tiek kiek man reikia, nes tikiu jais, kad gali padėti). Vieną dieną apturėjau laaaaabai didelį stresą (ne dėl ligelių)
. Visą dieną savijauta buvo tragiška . Ogi nusikabinu nuo kaklo savo Agatą - o jis suskilęs ir dar tas suskilimas išsišakojęs. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad akmuo taip gali sureaguoti. Dabar turėčiau su juo atsisveikinti, bet vis dar neišeina niekaip... Skaitau knygoje, kad taip gali atsitikti su mineralu, kai yra didelis stresas arba po labai sunkios ligos. Akmuo tarsi apsaugo savo šeimininką ir sugeria visą blogąją energiją į save, ir kartais neatlaiko...
Tiek šios dienos lyrikos...
O šiaip viskas neblogai, kol nepagalvojame, kad jau vėl baigiasi trys mėnesiai ir artėja patikros, markeriai ir t.t. Mamytė laikosi neblogai, tik perdaug jau nusisėdėjo nameliuose. Po truputi išeina į lauką - aplink namą pavaikštinėja, bet kur toliau nueisi - slidu - reikia nugarytę saugoti. Valgo prisilaikydama, stengiasi nepadauginti, bet kilogramai myli ją ir nė kiek nekrenta. Tikriausiai nuo Femaros...
Visoms ramios naktelės...