Labas mergaitės
Linkiu stiprybės visoms ir ypatingai džiaugiuosi, kad taip didvyriškai laikosi Adis ir Tikėsiu.Nors Tikėsiu galėtų būti Tikiu, juk tu jau šiandien tiki ir gyveni tikėjimu.
Aš patenkinta reiki seansais.Buvo 10 kartų, dabar kaip sakė turiu dirbti su savimi pati.Jaučiuosi sustiprėjusi tiek fiziškai , tiek morališkai.Visą tiesą sužinosiu vasario 17 d. , tvarkysiuosi grupę.Ačiū Sodrai , 100 Lt nuėmė.
Aš tai daug laiko praleidžiu sau.Darausi Reiki, mokausi meditacijų, bet gaunasi tik ramus pasėdėjimas su muzika , nes mintys niekur nepalieka.
Šis vaizdelis tikrai turi hipnozinę potekstę.Nors pilnatis , bet prieš miegą pasižiūrėjusi, dabar užmiegu ir tik trečdalį tabletės begeriu.Žiūrėdama įsiteiginėju , kad sveika ir t.t. , na visokiausius pozityvius nusistatymus žiūrėdama kalu į galvą.O raudona tai kaip tik spalva kovojanti prieš vėžį.
http://www.youtube.c...89fdI7GlKc&NR=1
Geros dienos
Iš karto atsiprašau, kad lendu į tokią temą ir dar tokiu klausimu . Mano mamai netoli 50, neseniai ( t.y. ) prieš dvi savaites jai pašalino gimdą dėl auglių ir rado sarkomą... Kol kas židiniai nedideli, tik 1 stadija, kol kas stengiames nepanikuoti, bet mamai ryt vėl atliks operaciją - šalins kiaušides, gimdos kaklelį... Ji labai bijo ( kas savaime suprantama ) ir nori būtinai įkišti daktarei vokelį, bet nežino "stafkių". Gal kuri iš jūsų galėtumėt man pasakyti ar duodami tokiais atvejais pinigai ir kiek ( na ji labai bijo užrūstinti gydytoją su per maža suma ). Ir dar turiu klausimą - ar tikrai būtina šalinti ir kiaušides ir gimdos kaklelį? O gal sarkoma tik gimdoj, tai tada kaip ir be reikalo išpjautų sveikus organus? Tikiu, kad medikai geriau nusimano, bet motina labai nori išvengti operacijos, sutinka švytintis ir pan...
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 02 02, 15:18)
Ir dar turiu klausimą - ar tikrai būtina šalinti ir kiaušides ir gimdos kaklelį? O gal sarkoma tik gimdoj, tai tada kaip ir be reikalo išpjautų sveikus organus? Tikiu, kad medikai geriau nusimano, bet motina labai nori išvengti operacijos, sutinka švytintis ir pan...
Šalinti be gailesčio viską, ką daktarai skaito reikalinga.Gulėjau su moterimi, kuri dėl tokių dalinių šalinimų darėsi 3-ą operaciją.
Pakiša priklauso nuo rajono.
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 02 02, 15:36)
Šalinti be gailesčio viską, ką daktarai skaito reikalinga.Gulėjau su moterimi, kuri dėl tokių dalinių šalinimų darėsi 3-ą operaciją.
ačiū už informaciją, aš irgi manau, kad reiktų medikų klausyt... Operacija vyks Kaune, gal kas žinot kiek apytiksliai duodama tokiais atvejais? Galit ir AZ
Uzuojauta V.Z.
Sveikos
Buvau siandiena pas Cesa, daktaras Tai siulo nuo chemoterapijos pradeti ( taxotere, gal kas susiduret su siais vaistukais, ar verti tu pinigeliu jie) 4 kursai, paskui tik operacija ir geriau Kaune daryti Siandiena padare 3 biopsija nustatyti Her 2 ir hormonams, galejo is pat pradziu ta padaryti juk Sake sie tyrimai reikalingiausi gydymui nustatyti. Tai nuo kitos savaites prades chemoterapija Klaipedoj Galejau is pat pradziu pas ji eiti ir nesiblaskyti su Vilnium, nezinojau nuo kurio galo pradeti
Buvau siandiena pas Cesa, daktaras Tai siulo nuo chemoterapijos pradeti ( taxotere, gal kas susiduret su siais vaistukais, ar verti tu pinigeliu jie) 4 kursai, paskui tik operacija ir geriau Kaune daryti Siandiena padare 3 biopsija nustatyti Her 2 ir hormonams, galejo is pat pradziu ta padaryti juk Sake sie tyrimai reikalingiausi gydymui nustatyti. Tai nuo kitos savaites prades chemoterapija Klaipedoj Galejau is pat pradziu pas ji eiti ir nesiblaskyti su Vilnium, nezinojau nuo kurio galo pradeti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 02, 17:09)
Tai siulo nuo chemoterapijos pradeti ( taxotere, gal kas susiduret su siais vaistukais, ar verti tu pinigeliu jie)
Stipri, agresyvi chemija, bet kai jauna esi, tai stengiasi, kad tikrai iveikti. Ir uz chemija ne pati juk mokesi, ji kompensuojama.
Kaip viskas gerai einasi, saunu. Linkiu, kad hormonai teigiami butu.
Sveikos
Mano pirmoji chemija, tik man dar buvo pridėtas papildomas medikamentas: Doxorubicinas. Pinigų tu jai neišleisi, visas gydymas kompensuojamas. Dabar nusiteik patiems geriausiems gydymo rezultatams. Niekur tu nesiblaškei: galimų sprendimų buvo ne vienas, o jiems priimti reikalingas laikas ir žinios...Vilniuje biopsijos metu gal ir darė HER 2 ir hormonus, pasiteirauk, nepakenks žinoti, jei daryta.
QUOTE(adis @ 2010 02 02, 18:24)
Mano pirmoji chemija, tik man dar buvo pridėtas papildomas medikamentas: Doxorubicinas. Pinigų tu jai neišleisi, visas gydymas kompensuojamas. Dabar nusiteik patiems geriausiems gydymo rezultatams. Niekur tu nesiblaškei: galimų sprendimų buvo ne vienas, o jiems priimti reikalingas laikas ir žinios...Vilniuje biopsijos metu gal ir darė HER 2 ir hormonus, pasiteirauk, nepakenks žinoti, jei daryta.
Priklauso nuo stadijos, kad ja kompensuotu gal ir kompinsuos butu puiku Is vilnius turiu atsakyma rastiska nera nei HER nei hormonu, tik su svirkstu eme ten, siandiena jau su sautuvu
Gal patarsit kokiu dar vaistuku ar papildu reikia, kad lengviau chemoterapija pernesti? Ka valgyti ir gerti geriau, kad kraujukas nenusilptu labai? As dar galvoju pries paskiriant chemijai, gal kepenu fermentu tyrima pasidaryti, nes ne per stipriausios mano kepenys aplamai, tai kad tiksliau chemijos doze parinktu ar pries chemija daro tos tyrimus, ar paciai pasirupinti reikia is anksto?
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 02, 19:45)
Gal patarsit kokiu dar vaistuku ar papildu reikia, kad lengviau chemoterapija pernesti? Ka valgyti ir gerti geriau, kad kraujukas nenusilptu labai? As dar galvoju pries paskiriant chemijai, gal kepenu fermentu tyrima pasidaryti, nes ne per stipriausios mano kepenys aplamai, tai kad tiksliau chemijos doze parinktu ar pries chemija daro tos tyrimus, ar paciai pasirupinti reikia is anksto?
Chemijos metu nerekomenduojama nei papildai, nei vaistai - dabar tavo organizma truputi alins, tam, kad ir vezi nugaletu, toks tikslas. Yra keleta, kurie lyg ir leidziami, bet mano nuomone, tai tas pats kas pries tanka su bokso pirstinem eiti. Naudos maza. Palauk kol baigsi gydyma, tada galesi rupintis organizmo stiprinimu. Del maisto turetu ir chemikai patarti (pvz. greifrutai draudziami), kai kraujas nusilps zali vaisiai ir darzoves neleidziamos. Daug vandens rekomenduojama (ko as visai negalejau gerti ). O siaip tai yra nuomone, kad kai kraujas krenta, reiskia gydymas veikia ir yra sansu, kad veiksmingas, todel del jo kritimo nereiketu labai pergyventi - reikes tiesiog tai atlaikyti. Bet kuriuo atveju viskas gris i senas vezes, kai gydyma baigsi.
O del kepenu manau reikejo su Cesu pasitarti, ka tau verta darytis, ko reikia, o ko ne. Reikejo ir del kepenu perspeti, bet jei dar vaziuosi, manau galesi papasakoti. Kepenu fermentu tyrima, jei neklystu, reikia pateikti tame komplekte tyrimu, kuriu reikalauja pries operacija.
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 02, 18:45)
Priklauso nuo stadijos, kad ja kompensuotu gal ir kompinsuos butu puiku Is vilnius turiu atsakyma rastiska nera nei HER nei hormonu, tik su svirkstu eme ten, siandiena jau su sautuvu
sveikos, vakar buvom Santariskese 2 chemijai, uzklausiau apie her2, pradzioje pradejo jos ieskoti tu tyrimu nerado, sako koks jum skirtumas, juk jie gydymo nepakeis, viska jie duos tik po gydymo reikalingi jei bus, veliau velgi uzklausiau sesutes ar rado tuos tyrimus-sako ju nera, nes neuzteko medziagos, jai eme su svirkstu, o cia matau apie kakzoki sautuva snekat, o kaip su juo ten ima?
QUOTE(ifauru @ 2010 01 31, 12:18)
Laikosi mama. Netgi kažkuria prasme pati jau pertraukėlės norėjo. Iš agresyviųjų mamai išbandytos dvi schemos, žinom, kuri kiek veiksmingesnė, tai turbūt tą ir galėtų taikyti. Būtų penktos eilės chemija.....
O mintys dabar skaidrios. Tiesa, kai buvo beprotiška temperatūta, tai išsprūsdavo visokių žodelių...O dabar vėl veikloje - gal kiek rizikavo, bet penktadienį paravažiavo namo, o vakar buvo pas seserį pietų - auksinės vestuvės. Juk ne kasdien būna....Dar tikrai pakovosim
O mintys dabar skaidrios. Tiesa, kai buvo beprotiška temperatūta, tai išsprūsdavo visokių žodelių...O dabar vėl veikloje - gal kiek rizikavo, bet penktadienį paravažiavo namo, o vakar buvo pas seserį pietų - auksinės vestuvės. Juk ne kasdien būna....Dar tikrai pakovosim
Kaip smagu girdeti,kad mamytei geriau.
QUOTE(Daile @ 2010 01 31, 17:25)
Banguojam kai jūra, bet labai stengiamės žiūrėt į priekį.
Svarbiausia tiketi ir ziureti i prieki!
QUOTE(adis @ 2010 02 01, 21:33)
*******Aš savaitėlę buvau sanatorijoje - Šiaulių onkologinis priglaudė, padėjo sužiūrėti šiek tiek žaizdeles, išgirdau dalykų, kurių nesinori girdėti, bet turi. Labai sustiprėjau. pailsėjo ir vyras. Labai šiltos palatos ( už lango - 25, viduje +25 , turėjau galimybę pabūti keletą dienų viena, apmąstyti viską...Nupunktavo plaučius echoskopo fone, galėčiau net kankaną pašokti 5 s. Net nesitikėjau, kad taip sustiprėsiu, kuriam laikui nežinau. Iš ligoninės išėjus sugebėjau apsipirkti, nes kelnės visos krenta...(47 kg), paskyrė megace, apetitas atsirado, tad viskas puiku...šiandien. Paskutinio vizito į Kauną metu (prieš dvi savaites) dar išsiprašiau 2 papildomų kursų gydymo -monoterapijos Xeloda, neveiksminga man ji buvo, bet dar kartelį bandom... Šiaulių onkologė sakė, jog tik alinu organizmą, bet visi kraujo bei echoskopiniai tyrimai (išskyrus pleurą ir minkštuosius audinius geri, sveiki galėtų pavydėti). Dar bandau...
Irgi dziugios zinios!
Labai idomu del MEGACE.Ar iskart ir atsirado apetitas?O iki tol labai suprastejes buvo?Viskas,ryt duosiu ji mamai,tikiuosi ikalbesiu,nes iki siol tai nepavyko ikalbet.Bet vat pasakiau,kad Jus,Adis,geriat ir Jums pakele apetita-tai mamos akys suzibejo.As visalaik jai apie jus pasakoju.
O mano maai XELODA gerai veike,tik gaila jog buvo nutraukta,nes reikejo pradet svitinima.Ir kai Xeloda gerdavo viena(o ne kartu su lasinama)-tai mamai jokiu salutiniu poveikiu ir nebuvo(kiek pamenu)
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 02 02, 12:31)
Dziugu jus matyti!
Sveikos
Mamai irgi pirma taike chemoterapija(labai susitrauke augliukas nuo jo,lengviau isoperuot),paskui operavo.Jai raudona taike,sako,kad ji irgi labai bjauri,bet mama labai gerai atlaike,atrode,kad koki Ringerio tirpala lasindavo,o ne raudonaja chemija.Tik po paskutines buvo supykine.
Papildyta:
Zodziu mamai buvo 3kursai raudonos chemijos pries operacija ir trys po.Ir dar paskiau svitinimai,jie irgi praejo visiskai be salutinio poveikio.
Jai irgi kruties vezys.