QUOTE(ifauru @ 2010 01 31, 12:18)
Laikosi mama. Netgi kažkuria prasme pati jau pertraukėlės norėjo. Iš agresyviųjų mamai išbandytos dvi schemos, žinom, kuri kiek veiksmingesnė, tai turbūt tą ir galėtų taikyti. Būtų penktos eilės chemija.....
O mintys dabar skaidrios. Tiesa, kai buvo beprotiška temperatūta, tai išsprūsdavo visokių žodelių...O dabar vėl veikloje - gal kiek rizikavo, bet penktadienį paravažiavo namo, o vakar buvo pas seserį pietų - auksinės vestuvės. Juk ne kasdien būna....Dar tikrai pakovosim
Kaip smagu girdeti,kad mamytei geriau.
QUOTE(Daile @ 2010 01 31, 17:25)
Banguojam kai jūra, bet labai stengiamės žiūrėt į priekį.
Svarbiausia tiketi ir ziureti i prieki!
QUOTE(adis @ 2010 02 01, 21:33)
*******Aš savaitėlę buvau sanatorijoje - Šiaulių onkologinis priglaudė, padėjo sužiūrėti šiek tiek žaizdeles, išgirdau dalykų, kurių nesinori girdėti, bet turi. Labai sustiprėjau. pailsėjo ir vyras. Labai šiltos palatos ( už lango - 25, viduje +25

, turėjau galimybę pabūti keletą dienų viena, apmąstyti viską...Nupunktavo plaučius echoskopo fone, galėčiau net kankaną pašokti 5 s. Net nesitikėjau, kad taip sustiprėsiu, kuriam laikui nežinau. Iš ligoninės išėjus sugebėjau apsipirkti, nes kelnės visos krenta...(47 kg), paskyrė megace, apetitas atsirado, tad viskas puiku...šiandien. Paskutinio vizito į Kauną metu (prieš dvi savaites) dar išsiprašiau 2 papildomų kursų gydymo -monoterapijos Xeloda, neveiksminga man ji buvo, bet dar kartelį bandom... Šiaulių onkologė sakė, jog tik alinu organizmą, bet visi kraujo bei echoskopiniai tyrimai (išskyrus pleurą ir minkštuosius audinius geri, sveiki galėtų pavydėti). Dar bandau...
Irgi dziugios zinios!
Labai idomu del MEGACE.Ar iskart ir atsirado apetitas?O iki tol labai suprastejes buvo?Viskas,ryt duosiu ji mamai,tikiuosi ikalbesiu,nes iki siol tai nepavyko ikalbet.Bet vat pasakiau,kad Jus,Adis,geriat ir Jums pakele apetita-tai mamos akys suzibejo.As visalaik jai apie jus pasakoju.
O mano maai XELODA gerai veike,tik gaila jog buvo nutraukta,nes reikejo pradet svitinima.Ir kai Xeloda gerdavo viena(o ne kartu su lasinama)-tai mamai jokiu salutiniu poveikiu ir nebuvo(kiek pamenu)
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 02 02, 12:31)
Dziugu jus matyti!
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 02, 17:09)
Sveikos
Buvau siandiena pas Cesa,

daktaras

Tai siulo nuo chemoterapijos pradeti ( taxotere, gal kas susiduret su siais vaistukais, ar verti tu pinigeliu jie) 4 kursai, paskui tik operacija ir geriau Kaune daryti

Siandiena padare 3 biopsija nustatyti Her 2 ir hormonams, galejo is pat pradziu ta padaryti juk

Sake sie tyrimai reikalingiausi gydymui nustatyti. Tai nuo kitos savaites prades chemoterapija Klaipedoj

Galejau is pat pradziu pas ji eiti ir nesiblaskyti su Vilnium, nezinojau nuo kurio galo pradeti
Mamai irgi pirma taike chemoterapija(labai susitrauke augliukas nuo jo,lengviau isoperuot),paskui operavo.Jai raudona taike,sako,kad ji irgi labai bjauri,bet mama labai gerai atlaike,atrode,kad koki Ringerio tirpala lasindavo,o ne raudonaja chemija.Tik po paskutines buvo supykine.
Papildyta:
Zodziu mamai buvo 3kursai raudonos chemijos pries operacija ir trys po.Ir dar paskiau svitinimai,jie irgi praejo visiskai be salutinio poveikio.
Jai irgi kruties vezys.