Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

OT, bet smalsu pasidare
QUOTE(adis @ 2010 02 01, 15:30)
rezidentiškumas

Ar neturetu buti reziStentiskumas? Nuo anlgu k. zodzio resistant - atsparus?
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 02 01, 14:30)
Kažkada buvau nuorodą įmetusi apie vieno rajono dienraščio redaktorių. po penkto gydymo buvo rasta jam tinkanti schema - 12 metų remisija.

Nieko sau bigsmile.gif Deduosi šitą info į gerų žinių - postūmių kraitelę smile.gif
Atsakyti
Adis, o kaip tu? Ar atsirinkai, ką vartot pastiprinimui iš tos gausybės? Kaip organizmas, gal jau atsigavo po visko? Jei gali - brūkštelk žinelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 02 01, 16:58)
OT, bet smalsu pasidare

Ar neturetu buti reziStentiskumas? Nuo anlgu k. zodzio resistant - atsparus?

tongue.gif mirksiukas.gif Ačiū, iš tikrųjų -REZISTENCIJA, iš čia ir rezisteniškumas. Aš kažkodėl ir limfmazgius vis rašau praleisdama m raidę ir man vis limfazgiai ir limfazgiai, tongue.gif lotuliukas.gif kai pastebiu, taisau...Net pačiai atsibosta.... tongue.gif
*******Aš savaitėlę buvau „sanatorijoje“ - Šiaulių onkologinis priglaudė, padėjo sužiūrėti šiek tiek žaizdeles, išgirdau dalykų, kurių nesinori girdėti, bet turi. Labai sustiprėjau. pailsėjo ir vyras. Labai šiltos palatos ( už lango - 25, viduje +25 tongue.gif , turėjau galimybę pabūti keletą dienų viena, apmąstyti viską...Nupunktavo plaučius echoskopo fone, galėčiau net kankaną pašokti 5 s. Net nesitikėjau, kad taip sustiprėsiu, kuriam laikui nežinau. Iš ligoninės išėjus sugebėjau apsipirkti, nes kelnės visos krenta...(47 kg), paskyrė megace, apetitas atsirado, tad viskas puiku...šiandien. Paskutinio vizito į Kauną metu (prieš dvi savaites) dar išsiprašiau 2 papildomų kursų gydymo -monoterapijos Xeloda, neveiksminga man ji buvo, bet dar kartelį bandom... Šiaulių onkologė sakė, jog tik alinu organizmą, bet visi kraujo bei echoskopiniai tyrimai (išskyrus pleurą ir minkštuosius audinius geri, sveiki galėtų pavydėti). Dar bandau...
Atsakyti
mergiukai, o Vaida - vilnietė ? nebepamenu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labins: 01 vasario 2010 - 20:40
Mieloji, adis, džiugu, kad sutiprėjai. Vis pagalvoju apie Tave, dėl pleuros punktavimo. Kiek reikia kentėti. Kiek kartų punktavo jau tau? Man kai buvo skysčio pleuroje, jis manau, kad atsirado vien dėl to, jog nesigydžiau bronchito, o gal net plaučių uždegimo. Vis kosėjau ir kosėjau. Tai dabar negaliu žinoti ar Taksolis su Gemzaru man (tfu,tfu,tfu) plautukus nusausino, o gal kai išsigydžius bronchitą, kai balnadžio pabaigoje pabuvau šiltoje Ispanijoje, grįžau visiškai nustojusi kosėt...

Priviet visoms 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 01 vasario 2010 - 20:48
VZ, stiprybes..
As tokioj situacijoje bandau galvoti kitaip, kad tai, jog mama ne be reikalo mane paliko taip greit ir dar Kuciu vakara..
nezinau, gal nusisneku.. sia 40 dienu buvo, kaip mama mire, siandien jos siela palieka mus ir iskeliauja i dangu..
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2010 02 01, 21:40)
mergiukai, o  Vaida - vilnietė ? nebepamenu doh.gif

Čia apie Vaidą V.Z.?? Panevežietė.
Atsakyti
saulėlydis*, aha - aciu...
Papildyta:
vilnietes, parasykit man i az, turiu pasiulyma 4u.gif vilnietes kviečiu, nes veiksmas vyks Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2010 02 01, 23:51)
saulėlydis*, aha - aciu...
Papildyta:
vilnietes, parasykit man i az, turiu pasiulyma  4u.gif  vilnietes kviečiu, nes veiksmas vyks Vilniuje...

Ech, kaip gaila, kad iki to Vilniaus 100 km....

Patr, einarta, kaip smagiai leidžiate žiemos vakarus...gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Adis kaip dziugi tave girdeti, ir 47kg tai neblogai jau (na jau tikrai geriau nei mano virs 70) lotuliukas.gif Tikejimas daro stebuklus, o taviskis beribis wub.gif

Uzuojauta V.Z.

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 02 01, 21:33)
Aš savaitėlę buvau „sanatorijoje“ .......

Ačiū už atsakymą, Adis. Nemanau, kad tau lengva apie tai kalbėti.

Džiaugiuos, kad ši diena tau geresnė. Sustiprėjai, organizmas pailsėjęs, gal kitaip ir Xelodą priims? Labiausiai to linkiu.

Kad kelnės visos krenta - tai nieko, juk visada buvai lieknutė, o dabar tie keli nukritę kg. nieko nereiškia.

Linkiu tau ramybės širdelėje, neprarasti optimizmo, tikėjimo. Ir sveikatytės, žinoma.

user posted image
Atsakyti