QUOTE(Miglute @ 2010 03 03, 10:09)
Sveikos, merginos
Priimkite į savo būrį
. Man krūties vėžys. Biopsijos atsakymą turėsiu po 2 dienų, bet limfmazgis blogas (yra citologinis), taigi jau kaip ir viskas aišku. Pirmadienį guluosi į ligoninę, pradės nuo chemijos. Gal galite patarti, kaip man pasiruošti, ko tikėtis, kaip su gydytojais bendrauti ir t.t. Visa info labai man svarbi.
Ačiū jums visoms ir sėkmės
Sveika, mielai junkis, kuom galesim tuom padesim
Mano tokia pat diagnoze nustate truputi daugiau negu pries 1menesi, tik blogiausiai, kad tuo metu
buvau ir teko nutraukti nestuma, nes visa ta pati gydyma ka gaunu, o gaunu stipria chemija buciau ir
gavusi
negalejau rizikuoti mazylio sveikata
Bet kaip ir tu apsigyvenau su ta mintim ir kovoju su ta zaraza
vakar 2 chemija gavau
Jei yra galymybiu klausk del mokamos chemijos, man Taxotere pasiule, gal tures gydytojai ji kompensuojama israsyti. Kadangi as is Klaipedos tai mane chemoterapeutas Cesas gydo, sako jis vienas is geriausiu ne tik Lietuvoj
as labai patenkinta jo, konkreciai viska paaiskina ir gydyma reikiama israso
. O operuotis jis siulo kaune pas Boguseviuciu, nes tik jis gerai is kart is paciuos audiniu atstato kruti
Pasidaryk pries chemija markeri (kruties vezio zymuo), kad galetum paskui sekti, kiek mazeja per gydyma veziniu lasteliu, ar tinkamas gydymas, cia daugiau info apie ji
http://mdc.medcentra...s/vezio_zym.php ir
http://www.loc.lt/index.php?-819754781 . Endemik labaratorijoj jis 39 lt kainuoja
Bus klausimu klausk drasiai
Papildyta:
QUOTE(Miglute @ 2010 03 03, 12:12)
Ačiū visoms už palaikymą.
Merginos , dar patarikete iš savo patirties - žinau, kad neteksiu plaukų. Šiuo metu maniškiai iki pečių. Kadangi pradedam nuo chemijos, paskui operacija, tai ar nebūtų protinga pradžiai bent jau trumpai apsikirpti... Juokingas mano klausimas turbūt. Ir dar, kadangi teks keisti stilių , kur ir ko ieškoti ( skarelių , perukų ?). Ar verta čia man iš anksto galvoti apie tai ir užsiimti ?
Kaip auksciau jau rasiai vakar galutinai atsisveikinau su plaukuciais
man ilgesini buvo negu iki peties, pakui truputi patrumpino kirpeja iki peciu, tai po 6d. slinkim, isplovus viena vakara galva jie susivele kaip kempine pasidare, tai paiemus zirkles nukirpau iki ausu penktadieni, o nuo pirmadienio ziauiriai ir priekio pradejo slinkti, tai vyras vakar nuskuto
Turejau pries savaite nusipirkusi peruka igais tiesiais plaukais, tai su juo einu i viesuma, i miska su stora kepure, po namus skaru prirysai, vyras dar nuleke siandiena Nike surysama skare nupirkti, ir uzsakiusy po namus nunerti kepurele
Peruku geriau is anksto pasirupinti, Kaune prie onkologinio spec. prduotuve yra sake ten neblogas pasirinkimad