QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 02, 23:26)
Temperatūrą mano mamytė irgi turėjo kai lašino Taksoterą visada apie 37,5 .... Liks paprasčiausiai pergyventi tuos visus nemalonumus, juos prakentėti, pralaukti...
Puiku. Tikrai žinau, kad meilė įdėta į darbelį konkrečiam žmogučiui tikrai prisideda prie gydymo. Priburk kuo daugiau... O mamytė su tavimi gyvena? Ar žalumynus jai veši į namučius? Žalia spalva - vilties ir ramybės spalva... ir bundančios gyvybės...
Aisku dabar viskas...Nes man akys placios, sirdis kulnuose, mano tetis megejas dar viska labai emocionaliai nupasakoti, kad as cia spirgu.
Bet taip idomiai su tuo paveikslu, vakar taip sove i galva, matau pries akis kaip bus viskas,tiek minciu , simboliu atsirado, nors pries tai tuscia galva buvo.
Vazonelius su zelmenukais nuvesiu, nes gyvenam atskirai, as Siauliuos, tevai Panevezio r.Bunam dabar ten kiekviena savaitgali. Iskuopiu viska, valgyt priperku, prigaminu ir tada plepam plepam su mamyte...
PATR,gerai issireiskei- naujai rasytojai tikrai rasau, rasau cia...bet ir daugiau suzinau, lengviau pasidaro...Aciu Jums.
Bbg23, aciu, tikrai ramiau dabar- kai zinau...
SVETA K.- po truputi isivaziuoju su ziniom.Labai daug prisidejo sis forumas, senesni ADIS komentarai- kazkaip graziai ir aiskiai ji moka aprasyti.
Tik jauciu,kad dabar tuom ir gyvenu,o savo berniukus truputi apleidau...
Dar vakar vel naujiena suzinojau,kad anytai piktybinis darinys ant sono.
Na ir prasidejo metai...