Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 02, 00:50)
TIKESIU būsena labai nepastovi...

TIKĖSIU - laikykis, mieloji... heart.gif heart.gif

Mūsų Saulėlydis 4u.gif rūbelį (paveiksliuką) pakeitė mirksiukas.gif . Pavasario proga. Gražu...

Kaži, ar Labins kelnės spėjo išdžiūti iki darbo pabaigos? Kaži , ar viršininkas nebuvo tuo tarpu užėjęs...? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 kovo 2010 - 23:02
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 02, 00:50)
TIKESIU būsena labai nepastovi. ..Vis tas pats klausimas - kodėl ne ji? Ne laikas dar, ne laikas....

Tikrai ne laikas jai...Milijonas sirdeliu jai heart.gif heart.gif heart.gif Nu bet kaip nesiseka,nu reikejo dar su ta koja... doh.gif

Ir pritariu,rasu lanka ,kad nuostabi dukra esi wub.gif tikrai tikrai smile.gif

Ir visos musu kitos mergaites,kurie rupinasi savo artimaisiais wub.gif

bbg23 ,manau tikrai mamyte jus su teciu globoja wub.gif

Kazkur Liutuke dingo,neramu unsure.gif

Ir is shaibos seniai nebuvo ziniu

adis heart.gif ,kiekviena diena pagalvoju apie tave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 01 kovo 2010 - 23:49
labas rytas, mergytės,
reikia ir man prabilti, nes paskutinėm dienom žadą buvo užtraukę. Sunkiai priėmiau žinią apie Inesą. Vakar mano mylima buvusi auklytė pastatė mane į vietą....labai griežtai subarė (ji moka), susakė labai teisingus žodžius....Labai gerai, kad yra tokių žmonių, ji bene vienintelė jaučia mane, ir moka pasakyti būtent tą, ko man reikia...

Rasų lanka, neatsistebiu tavo gerumu, švelnumu, ... Žinok, niekada niekada dėl to nesigailėsi ir pasidžiaugsi, kad skiri tiek dėmesio ir meilės mamytei, tėčiui. Iš savo pusės galiu pasakyti, kad sergančiąjam to labai labai labai reikia. Tūkstantį kartų lengviau viską pakelti, kai yra nors vienas žmogus, kuriam tu rūpi. Didžiuojuosi tavimi. Ir myliu.

Ir dar - nedaryk klaidos, neskaitinėk to interneto, palik tai gydytojai... Juk neužilgo važiuosite, ji viską sudėlios. Bent jau aš neskaitau, nes blogai baigiasi man tokie skaitymai. O tu džiugink mamytę tulpėm, skaniais pietumis, savo apsilankymu, .....

Tikėsiu, heart.gif .... Nereikėjo jai sakyti tos žinios . Tokioj būklėj.... labai gaila....

Mano mergaitės gimtadienis buvo šaunus. Gal vėliau įdėsiu kokią nuotrauką. Nors pavargau labai, bet žinau, kad niekada nesigailėsiu.... Ji buvo labai labai laiminga smile.gif

Myliu jus 4u.gif

Pinacea, nuoširdžiai užjaučiu... Dukrytės turės dar vieną stiprų angelą sargą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 02 kovo 2010 - 08:50
Labas rytas, Mergaitės 4u.gif . Labai ačiū už tokius šiltus žodžius, bet tikrai nereikia taip girti blush2.gif . (Nepatogu) blush2.gif Juk Jūs visos esat ir švelnios , ir geros ir begaliniai mylinčios, atsidavusios , ieškančios, ir norinčios padėti... stengiatės kiek galėdamos savo mylimiems padėti wub.gif Tik gal taip išeina, kad mano šeima mažulytė (vaikučių nėra) - į mažiau dalelių ta Meilė dalinasi....gal... mastau.gif...

O neskaitinėti interneto negaliu... blush2.gif Jei neskaitau irgi blogai (taip pat prisifantazuoju), nes paskaičius kartais dar sušvinta švieselė...

Taigi, paskambinau mūsų onkologytei. Kaip buvau minėjusi, ji savaitgalį vyko į konferenciją apie krūties... Nusirašė mamytės visus darytus markerius prie skirtingų normų, kad paklausti, kaip čia viskas gaunasi... Taigi, sako, kad išsivystė tooookia diskusija, tooookie skaičiavimai ir prieita nuomonės, kad niekaip nei procentiškai neapskaičiuosi, koks tas kilimas ar mažėjimas prie skirtingų normų, nei dar kitaip. Ta problema daugeliui onkologų iškyla. Tai sutarė kad rašys raštą su siųlymu keisti šią situaciją, ar tai kad vienodus reagentus visi pirktųsi ar pan. (jei teisingai supratau). Dar buvo pasiųlymas, kad bent du kartus iš eilės darytis markerį tuo pačiu aparatu. Tai gydytojai ir sakau, kad mes specialiai ir važiavom į onkologinę , kad tuo pačiu aparatu pasidarytume - įr vėl kitos normos doh.gif ( o prieš tai visada buvo vienodos)...
Paklausiau gydytojos dėl galimybės mts. akelėse. Ji kategoriškai paneigė. Sako, kad jos praktikoje nėra pasitaikę tokio atvejo. Vėl paklausiau dėl galvelės mts.. ar negalėtų padaryti tyrimo. Atsakė, kad galėtume, bet nėra dar tokios simptomatikos , kad būtų galima įtarti mts. galvoje. Akelės taip jaučiasi greičiausiai dėl Letrozolio(Femaros) , kaip šalutinis poveikis. Paklausiau, ar negalėtų reikalui esant tuos vaistukus pakeisti, tai sakė, kad visi jie turi vienokį ar kitokį šalutinį poveikį. Žiūrėsim, ką pasakys akelių daktaras...
Dabar sutarėme, kad po kokio mėnesio pakartosime tą markerį ten pat ir jei kyla, bus kalba apie chemiją vėl... unsure.gif
Tokios naujienos iš mūsų froto linijos... nail.gif

Kasdien galvoju apie Adis wub.gif

Visoms geros dienelės - sveikatytės, drąsos, kantrybės, meilės, gerų rezultatų ir t.t... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 kovo 2010 - 09:36
Rasų lanka, vasarą man kai buvo paskyrę pasidaryti galvos KT (dėl svorio kritimo) ir kai nuėjau siuntimo pas neurologę, ji tada pasakė "Aš nesidaryčiau. Nėra simptomatikos. Nesu mačiusi nė vieno paciento su mts. galvoje, kuriam nebūtų simptomų - galvos skausmo, užgulimo, vaizdų liejimosi,..." Tada aš taip ir nedariau šio tyrimo, nes svoris stabilizavosi. Matai, ir tavoji onkologė tą patį sako. Todėl, manau, apsiraminkite tam kartui. Pasikartokite markerį, tada pažiūrėsite.
Atsakyti
Laba diena,
Norėjau patarti Rasų lankai ax.gif kaip eisite su Mamyte tyrtis akelių,paprašykite būtinai padaryti akių ultragarsą, nes kitaip jie nemato ,nei augliukų, nei mts. Aš sakau iš savo patirties smile.gif
Sveikatos JUMS visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 03 01, 19:25)
Atsisveikinau

...Aciu, Sveta...

arune, o ka reiskia tas uzgulimas? Daktare neaiskino?
Papildyta:
QUOTE(ausrakar @ 2010 03 02, 11:35)
Laba diena,
Norėjau patarti Rasų lankai  ax.gif  kaip eisite su Mamyte tyrtis akelių,paprašykite būtinai padaryti akių ultragarsą, nes kitaip jie nemato ,nei augliukų, nei mts. Aš sakau iš savo patirties smile.gif
Sveikatos JUMS visoms smile.gif

Niekad apie tai negirdejau. O kas atlieka?
Atsakyti
matau shaiba... kaip tu?
Atsakyti
Mergaites, man vel siandien sirdis kulnuose verysad.gif Mamai pirma karta pradejo chemija leisti, bet ji pradejo drebeti, saltis kresti unsure.gif Temperaturos nera.
Kodel cia taip vyksta? nepriima vaistu ar kas?
kadangi esu ne su ja, tai tik telefonu susiznojau is tecio...Na bet kaip neramu...
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 03 02, 13:20)
Mergaites, man vel siandien  sirdis kulnuose verysad.gif  Mamai pirma karta pradejo chemija leisti, bet ji pradejo drebeti, saltis kresti  unsure.gif  Temperaturos nera.
kadangi esu ne su ja, tai tik telefonu susiznojau is tecio...Na bet kaip neramu...

Gali taip būti. Man Herceptiną kai leido, visada krėtė šaltis tą dieną. Ne veltui dienos stacionare, kur vaistukus leidžia, prie kiekvienos kėdės adijalai padėti.

Romantike - ausų užgulimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 03 02, 13:41)
...Aciu, Sveta...

arune, o ka reiskia tas uzgulimas? Daktare neaiskino?
Papildyta:

Niekad apie tai negirdejau. O kas atlieka?

Man akių ultragarsą, atliko Kauno akių klinikoje.Tai lygiai toksai pat tyrimas ultragarsu (echoskopija),kaip ir vidaus organų,tik atliekamas su specialiu aparatu pritaikytu akims.Man tik su jo pagalba,nustatė akyje auglį(melanoma) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 03 02, 12:20)
Mamai pirma karta pradejo chemija leisti, bet ji pradejo drebeti, saltis kresti  unsure.gif  Temperaturos nera.

Kol leidžia tai krečia šaltis, o praeina po kokios valandos ar mažiau. Reikia su savimi visada turėti šiltą apklotą. Anksčiau duodavo apklotus (VOI), o dabar jau neduoda. Šaltkrėtis gali būti ir nuo šaltų leidžiamų skysčių, ir nuo alergijos
Atsakyti