Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(labins @ 2010 03 01, 15:03)
jūs pasijuokite...  tongue.gif
sėdžiu darbe plikomis liaškomis, kelnės ant radiatoriaus džiūsta... net pietaut negaliu išeit  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negražu juoktis, bet, kad pati taip nuotaikingai aprašei, tai ir nusišypsojau. O ypač po visokių liūdnybių.....
Atsakyti
aha.. lotuliukas.gif , negalėčiau sėdėti be kelnių darbe... man trečia diena galvą skauda, akiduobes ir kaktą labiausiai..., tikiuos ryt jau neskaudės.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 03 01, 13:29)
O gal neskubek. Bus tas penktadienis. Bet paklausyk, gal isgirsi didziaja zyle svilpaujant, ji kaip varnenas, panasiai ciulba.Pavasarelis ateina... smile.gif
console.gif

bigsmile.gif Girdėjau, pas mane,sode dvi vyšnaitės išpuoštos maistu zylutėm, kaip kalėdinės eglutės..... smile.gif juokauju, kad čia mano kanarėlės, ir saulėgražų joms nuperku, labai mėgsta rolleyes.gif ir priskrenda daug, daug........ar kuri rašėtės klausimėlius gydytojui?ar čia tik aš taip pagalvojau/ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuka @ 2010 02 27, 08:54)
Sveiki, dristu parasyti i si skyreli nors ir aciu Dievui kol kas nera is artimuju niekas paliestas sios baisios ligos. Tikiuosi kad mano postas jusu nesupykys. Bet noriu isdestyti savo mintis, nesimiega, mastau apie visus kuriems dabar sunku. Gyvenu vokietijoje, pries pora dienu pranese per zinias, kad vezio atveju padaugejo moterims 40 o vyras 90 procentu, lyginant su praejusiais keliais metais. Tai reiskia jei anksciau 10 vyru sirgo, tai dabar 90. Pasak ju, tyrimai parode, kad keiciasi zmoniu amzius, todel dabar daug daugiau senesnio amziaus zmoniu, jei jaunesiu, todel aisku ir veziu sirgimo skaicius pasikeite. Nu juokas pro asaras, tokie ju paaiskinimai. Susimastykime zmones:
serganis zmogus, yra pats naudingiausias zmogus sioje zemeje? KOdel? O todel, kad tos zmogus, bei jo artimieji, yra pasiruose placiai atverti savo pinigine ir iskratyti iki paskutio cento, kad tik jis pasveiktu. Visi trokstame juk gyventi. Bet palaukit. Jei sitas zmogus pasveiks, jis gi netures pinigineje nei cento. Oho negerai. Jam reikes pencija moketi, gal dar invaliduma duoti ir t.t. nu kam reikia tokio .... Skamba ziauriai, bet tai yra tiesa, deja, zmogaus sveikata niekas nesurupina, ir niekas nesuinteresuotas jam padeti. As nekalbu apie parastus daktarus, kurie gydo zmones. Jie taiko metodus tuos, kuriuos jie gauna. O ka jiems daryti? Ar manote isdrystu koks daktaras pasakyti, as jums netaikysiu chemoterapijos, yra kitu budu pasveikti, arba gal pabandom kita buda. Ne, nemanau kad tai bus greitu laiku. Bet as zinote, kad 80 procentu daktaru jei serga netaiko sau nei savo artimiesiems chemoterapijos (vertimas is oficialiu saltiniu). Vaistai senai nuo vezio atrasti ir ne vienas o daugybe. Ju dar daugybe metu negausime. Nes formacijos didziausi centrai zlugtu. Kiek kainuoja tokie aparatai, kiek kainuoja toks gydymas, kiek daug salutiniu poveikiu po to buna.... Tiesa, (vel vertimas: cituoju) jei ir pasveikstama nuo chemoterapijos dazniausiai mirstama nuo salutiniu poveikiu, o irasoma kaip mires nuo vezio.
NU zodziu, yra siaubingai daug info. Bent jau ne lietuviu kalba. Ar atsiras kas nors, kas padetu man. Kvieciu burtis visus, dalintis info. Kaip kas kam padejo, kas ka zino, kaip apsisaugoti nuo to prakeikto vezio. O jau kas nores isirings savo metoda. Gal yra kas nors kas moka sukurti internete puslapi, kur galetume taplinti savo informacija, ja pasidalinti. Nereikia susirasinejimu, tiesiog faktu. Prasau kreipkites i AZ, parasykit jei kas ka zinot ar noris padeti. As vis viena pasieksiu tai, net ir viena, taciau prireiks daug laiko, kurio man taip stinaga, tikriausia kaip ir visiems. Bet kartu manau pasiektume daug. Jei mums niekas nepadeda, tai padekime patys sau ir vienas kitam. Trumpai parasysiu , kiek spesiu nes begu i darba. Gerkite ozkos piena, jis gana brangus, bet labai labai sveika. Tai nera vaistas nuo vezio, bet bent jau sustiprins organizma is kitos puses. Saugokites molikiuju telefu, nes per ji (nors tai atrodo juokinga), mes gauname kiekviena diena savo smeginims chemoterapija. Aisku neimanoma be jo gyventi, bet kai renkat numeri, kol buna siuntimas, arba sms siuntimas, atitraukit savo telefona nuo saves. Tiuo metu buna didziausia spinduliacija. Stenkites kalbeti per miktrafona atitraukus telefa 1 metru nuo saves, jei tik iseina. Nespesiu parasyti nieko. Bet jus susimastykit, prasau jusu. Daugybe faktoriu sukelia vezi, o ju tiek daug..... IKi vakaro turiu lekti, nepykit jei ka, noriu padeti ..........

pilnai pritariu sioms mintims viskas priklauso nuo musu. Naujas straipsnis kaip tik sia tema verta paskaityti ir imtis priemoniu jau siandien nelaukiant bedos http://www.bernardin...-isvengti/41185
Atsakyti
Atsisveikinau,mergaites su Inesyte,apkabinau mamyte ir pasakiau kad nuo visu musu...Maciau ir Ugnyte atveze,ji dar nezinojo kad mama mire,parode jai kokia mamyte grazi,ta dar maziuke visai,manau nesuprato...Labai daug buvo baltu roziu...ir pati Inesyte gulejo tokia grazi ir trapi kaip gelyte... I atrode kad sypsosi wub.gif Sudie,Inesiuk...

user posted image
Atsakyti
verysad.gif Kaip gaila mažutės.......ir aš būčiau ėjus...bet kas mane iš kitos Lietuvos pusės nugabens....
Atsakyti
Sveta K,

saunuole, kad nuvaziavai...
Vargse maziuke, tokia jauna be mamos likti..

Zinot merginos, nezinau ar tureciau sakyti, bet po mano mamos mirties kazkaip viskas mano gyvenime pradejo i stalcius deliotis.. Tvarkosi viskas po truputi.. SPeju, kad mama yra tikras mano angelas, sedi virsuj ir reguliuoja..
Tarkim, teti atleido is darbo, taip pergyvenau, o po dvieju dienu prieme i darba atgal:) Na, argi ne stebuklas!
Tai vat, turiu as angela, tikiuosi, kad ir Ugnine reguliuos savo mazyles gyvenima ir jinai visada jaus, kad mamyte salia..
Atsakyti
Sveikutės, mieliausios Mergaitės wub.gif .

QUOTE(Pinacea @ 2010 03 01, 01:51)
Musu seima siandien irgi nelaime aplanke: mire mano uosvis. Insultas..  Dukros beproto seneli mylejo...

Iš visos širdies užjaučiu Pinacea tave ir tavo šeimą....

QUOTE(tati @ 2010 03 01, 02:53)
Ka tik "atradau", kad nedidele dalis mano blauzdos raumenu jau veikia ir o dziaugsme! - as mazulyti trupulyti galiu pajudinti savo peda  thumbup.gif

thumbup.gif Nuostabi žinia. Linkiu, kad dabar raumenukai pradėtų dar sparčiau atsistatyti... thumbup.gif

QUOTE(Patr @ 2010 03 01, 16:32)
... man trečia diena galvą skauda, akiduobes ir kaktą labiausiai..., tikiuos ryt jau neskaudės.

Jei nesiliaus skaudėjusi galvytė, gal, Patr, vertėtų pas daktarę apsilankyti... Gal peršalai kur nors? Juk aktyvistė esi? mirksiukas.gif O gal koks šalutinis vaistukų poveikis (pvz. Tamoksifeno), jei vartoji... g.gif

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 17:54)
.......ar kuri rašėtės klausimėlius gydytojui?ar čia tik aš taip pagalvojau/ unsure.gif

Serga mano mamytė, bet pas gydytojus į kabinetą einame kartu. Be klausimų lapo - nė iš vietos. Visada prieš konsultaciją susirašau klausimus dideliais tarpais ir vietoj jau raštu pasižymiu atsakymus, kad nepasimirštų. Kartais tų klausimų po 12 - 16 būna doh.gif . Rankinėje visada turiu kur užsirašyti, nes klausimas kartais nevalingai užklumpa bet kokioje situacijoje ar vietoje. Prieš vizitą, visus klausimus susigrupuoju. Gydytoja jau priprato prie mūsų, todėl ji tikrai skiria nemažai dėmesio ir pasiruošusi atsakyti į visus klausimukus. Atrodau, kaip korespondentė su pašnekovu. rolleyes.gif Namie ramiai viską galime su mamyte aptarti ir nusimatyti tolimesnius veiksmus. Šitaip sutaupom ir gydytojos laiko ir vėliau nebereikia spėlioti ar taip ji sakė, ar anaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 kovo 2010 - 21:52
user posted imageArūne, nors ir pavėluotai, bet geriau vėliau negu niekad...Sveikinu tavo saulytę su gimtadieniu ir linkiu visko, ko trokšta jos širdutė... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Kažkaip emocingas (gal ne pačia geriausia prasme) praėjęs savaitgalis. Toks gyvenimas...

Kaip kitos - adis, TIKESIU?

Ai, ryte įdėjau žibuokles, bet pamišau su pavasariu pasveikint...
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 03 01, 14:21)
Rasu lanka, o gal nekapstyk giliai... Bus lengviau. Dziugu, kad mamute  neblogai
jauciasi. wub.gif

Ačiū... wub.gif Deja, jau pakapsinėjau... unsure.gif Neramu buvo po konsultacijos, neramu, kodėl markeris kyla mamytei, o tyrimai geri. Tai savaitgalį draugą kompiuterį patardžiau, kol dar labiau neramu pasidarė... blush2.gif Paskutiniu metu mamytė vėl pradėjo akelėmis skųstis - ir ta, kuriai išoperavo kataraktą prieš Šv. Kalėdas. Net pati nemoka paaiškinti - mato gerai ir skaityti, ir į tolį, bet sako užplaukia toks "kažkoks", kurį norisi ar tai ištrinti iš akelių ar nusikrapštyti, o po operacijos buvo viskas gerai.... Tai besikapstinėdama ir žinodama neblogą fizinę jos savijautą, bet vis kylantį markerį, pradėjau akelių nepatogumus pripaišyti mts. galvelėje arba akyse , kurios prie krutų ligelių gali būti... unsure.gif Taip norėčiau , kad tai būtų tik mano fantazijos vaisius. Savo nuogastavimų jokiu būdu mamytei nesakiau. Tiesa pas gydytoja klausimuku užsiminiau, kad gal galvelėje kas yra.....Sakau, gal reiktų tyrimą padaryti galvos, bet mamytė pasakė, kad nedarys nes tikrai ten nieko nėra. Tai dėl akelių nieko ir nesakau kol kas. Pati mamytė sako, jei taip ir toliau bus , reikia eiti pas akių gydytoją. Būtų gerai, kad kuo greičiau tai padarytume (bet pirma reikia pas šeimos, po to registruotis dar kitai savaitei, ir t.t. ), nes kiek paskaičiau, jei yra akelių mts. būtina kuo skubiau pradėti gydyti, o jas aptikti taip pat labai sunku...
O mamytė linksma... Šiandien prisikepė su tėte kugelio ir "priritino iki kaklo kaip žąsytis"... hihihi.gif
Prasidėjo nuostabus tulpių metas. Prieš metus, kai mamytė dar silpnoka buvo, pirkdavom šių gėlyčių, kad bent kiek akį pradžiugintų mamytei. Pagalvojau prisiminusi, o kodėl ir šį pavasarį negaliu taip daryti... kada ir kur gi daugiau džiaugtis.... Tai vieną savaitę vienokių, kitą savaitę kitokių. Negaliu atsidžiaugti mamytės laimingu veidu, kai uosto, čiupinėja ir grožisi tulpių žiedais. Labiausiai jai patinka purėtais viduriukais... wub.gif

SVETUK wub.gif ačiū, kad aplankei Inesiuką... heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 kovo 2010 - 22:55
QUOTE(ifauru @ 2010 03 01, 23:27)
Kaip kitos - adis, TIKESIU?

TIKESIU būsena labai nepastovi. Buvo kelios sunkios dienos, aukšta temperatūra, sepsis, prasidėjęs nuo kojos traumos ir varžtų, pažeidė ir taip silpnos širdies raumenį. Naujų vaistų iš vokietijos lašinimas baigiasi ryt. Šiandien kalbėjome, kaip ir pusė bėdos atrodė. Sąmoningai nesakiau apie Inesos netektį, nes žinau kaip reaguoja į kiekvieną smulkmeną. Tačiau gavo sms iš a.a. Inesos numerio, kur galima su ja atisveikinti ir vėl sutriko širdies darbas, pradėjo dusti, prarado sąmonę... Dabar šiek tiek stabilizavosi būklė. Vėl leidžiami raminamieji, kad miegotų... Vis tas pats klausimas - kodėl ne ji? Ne laikas dar, ne laikas....

p.s. žiūriu dar saulėlydis be žvaigždutės skaito rolleyes.gif Sutapimas koks. Nesumaišykite mūsų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 01, 23:37)
Pagalvojau prisiminusi, o kodėl ir šį pavasarį negaliu taip daryti... kada ir kur gi  daugiau džiaugtis.... Tai vieną savaitę vienokių, kitą savaitę kitokių. Negaliu atsidžiaugto mamytės laimingu veidu, kai uosto, čiupinėja ir grožisi tulpių žiedais. Labiausiai jai patinka purėtais viduriukais... wub.gif

Nuostabi tu dukra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 01 kovo 2010 - 22:44