Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

Negaliu dar patikti, kad Ugnines su mumis nebera verysad.gif verysad.gif verysad.gif

QUOTE(tati @ 2010 03 01, 01:53)
Liudnos dienso pastaruoju metu, o as noriu pasidziaugti - labai noriu pasidalinti savo dziaugsmu.

Ka tik "atradau", kad nedidele dalis mano blauzdos raumenu jau veikia ir o dziaugsme! - as mazulyti trupulyti galiu pajudinti savo peda  thumbup.gif Jau buvau praradusi vilti, kad ja bepajudinsiu, geriausiu atveju, ko tikejausi, tai siek tiek atsistaciusio jautrumo (kas ir iki siol pamazu vyksta), o cia kaip is giedro dangaus visai atsitiktinai atradima padariau.

Kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 27, 19:36)
arune,sveikinu tavo dukryte su gimtadieniu!
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu!!! Linkiu sveikatos ir daug tokiu graziu laimingu gimtadieniu kartu!!!
QUOTE(Pinacea @ 2010 02 28, 23:51)
Musu seima siandien irgi nelaime aplanke: mire mano uosvis. Insultas..  Dukros beproto seneli mylejo...

Uzuojauta...

QUOTE(tati @ 2010 03 01, 00:53)
as noriu pasidziaugti - labai noriu pasidalinti savo dziaugsmu.

tati, brangioji, dziaugiuosi kartu su Tavim!!!

Ugnine... Ilsekis ramybeje ir palaimos sviesoje...
Atsakyti
Liudziu kartu su Jumis verysad.gif

kazkas klause del kartumo burnoj po chemijos. As jau po pirmo kurso
(4d., paskutine ketvirtadieni buvo), nzn, man irgi kartu burnoj, gal kepenys sakau? isgeriau vakar neapsikentus 1 carsil tabl. snd jauciuosi vel sveika. tikiuosi ir kitus 5 kartus pernesiu panasiai, ruosiuosi psichologiskai.
Atsakyti
unsure.gif sėdžiu prieš ekraną....ir žiūriu į vieną tašką, gal kas ateis? blink.gif
Atsakyti
Ilsekis ramybėje,Inesyte angel.gif , ir būk angelu sargu savo dukrytei, mamytei ir kitiems brangiems žmonėms.

Kartumas burnoj jausdavosi po Doxorubico ir Taxotero chemoterapijos. As taip pat pagerdavau Carsilio bei daug vandens. Viskas susitvarkė, virškinimas dabar kuo puikiausias.

Pinacea wub.gif , užuojauta.

tati drinks_cheers.gif , geros žinias smagu girdėti, suprantu is dalies tą nejautros jausmą, nes dar lig šiol mano pėdų pirštų paduškėlės yra nenormalios kažkokios.

Be peruko jau šiandien darbe sėdžiu assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 01 kovo 2010 - 10:09
Inesos šeimai ir artimiesiems užuojauta .
Pinacea -užjaučiu Jūsų šeimą ir artimuosius.
Tati -smagu girdėt nors vieną gerą žinią.
Patr šaunu kad jau plaukučiai atauge .
Arūne sveikinu tavo mažąją merginą su tortadieniu ,nors ir praėjusiu .
Visosm mergaitėms styprybės ir sveikatėlės .
Atsakyti
Liudnos dienso pastaruoju metu, o as noriu pasidziaugti - labai noriu pasidalinti savo dziaugsmu.

Ka tik "atradau", kad nedidele dalis mano blauzdos raumenu jau veikia ir o dziaugsme! - as mazulyti trupulyti galiu pajudinti savo peda  thumbup.gif Jau buvau praradusi vilti, kad ja bepajudinsiu, geriausiu atveju, ko tikejausi, tai siek tiek atsistaciusio jautrumo (kas ir iki siol pamazu vyksta), o cia kaip is giedro dangaus visai atsitiktinai atradima padariau.

Tati, labai dziugios tavo naujienos smile.gif cia tik dar vienas irodymas visiems, kad niekada negalima prarasti vilties smile.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Pinacea @ 2010 03 01, 00:51)
Musu seima siandien irgi nelaime aplanke: mire mano uosvis. Insultas..  Dukros beproto seneli mylejo...

Užuojauta....Stiprybės visai šeimai.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 10:40)
unsure.gif sėdžiu prieš ekraną....ir žiūriu į vieną tašką, gal kas ateis? blink.gif

Ko dabar taip?

QUOTE(Patr @ 2010 03 01, 10:44)
Be peruko jau šiandien darbe sėdžiu assa.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rasu lanka, o gal nekapstyk giliai... Bus lengviau. Dziugu, kad mamute neblogai
jauciasi. wub.gif

Tati, nezinau Tavo visos istorijos, bet nuosirdziai dziaugiuosi , kad reikaliukai juda geryn smile.gif

Pinacea, uzuojauta ir stiprybes Jusu seimai.

Labai liudna del Inesos, bet savaitgali nors ir nebuvau prisijungusi, kazkokia nuojauta buvo... verysad.gif

Atsakyti
Lyja lietus.....greičiau penktadienis, greičiau nuvažiuot pas gydytoja....sužinot kas su manim darosi ir kas bus toliau......ar reikia kaip nors pasiruošti tam/ Mergytės, šiandien pirmoji pavasario diena.......
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 14:22)
Lyja lietus.....greičiau penktadienis, greičiau nuvažiuot pas gydytoja....sužinot kas su manim darosi ir kas bus toliau......ar reikia kaip nors pasiruošti tam/  Mergytės, šiandien pirmoji pavasario diena.......

O gal neskubek. Bus tas penktadienis. Bet paklausyk, gal isgirsi didziaja zyle svilpaujant, ji kaip varnenas, panasiai ciulba.Pavasarelis ateina... smile.gif
console.gif
Atsakyti
oi, mergiukai, pasiguosiu... verysad.gif o jūs pasijuokite... tongue.gif
mane pavasaris taip pasveikino, kad maža nebuvo. cool.gif
visų pirma pamiršau skėtį... išeinu į lauką - o ten kad lyja... g.gif bėgte užbėgu laiptais, griebiu uždusus skėtį ir bėgte laiptais apačion - kad į autiką nepavėluočiau. bėgte su aukštakulniais per balutes pilnas ledukų į stotelę, lekiu ir galvoju - kaip vošiuos... blink.gif bet ne thumbup.gif atlekiau sveika gyva, tik biški suplukus... žmonių nėr. galvoju: pavėlavau verysad.gif staiga iš posūkio išnyra mano autikas thumbup.gif tokia visa palaimos apimta tą pačią akimirką kaip slydau... blink.gif blink.gif blink.gif ant užpakalio - plumpt ir - Į BALĄ tą vienintele buvusią sustojime verysad.gif automatiškai pašoku ant kojų , šlapia dupce automatiškai įšokau į autiką... o pačiai juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visą žiemą tvirtai ant kojų laikiaus, o va dabar - še tau... doh.gif sėdžiu darbe plikomis liaškomis, kelnės ant radiatoriaus džiūsta... net pietaut negaliu išeit doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti