Inesyte... Tokia kovotoja, taip gaila... Stiprybes jos seimai ir artimiesiems, draugams...
Nebera..
bet kovojo is paskutiniuju.. Stebejus situ keliu dienu kancias, supratau, kad mano mama isejo lengvai ir greitai..
bet kovojo is paskutiniuju.. Stebejus situ keliu dienu kancias, supratau, kad mano mama isejo lengvai ir greitai..
QUOTE(bbg23 @ 2010 02 28, 15:16)
Nebera..
QUOTE(arune @ 2010 02 28, 12:02)
Ačiū, mergytės . Ifauru - iš kur tokį tortą gavai - 8 žvakutės ir katinas? Kaip tik į temą čia mums...
Vakar Mokytojai pasipasakojau apie savo bėdą. Neatvirauju bet kam, bet mokytojai žinojau, kad kada nors pasakysiu. Bus lengviau spręst iškilusias problemas. Buvo ir ašarų, ir rankos drebėjo...O šiąnakt beveik nemiegojau - sukosi sukosi mintys.....
Vakar Mokytojai pasipasakojau apie savo bėdą. Neatvirauju bet kam, bet mokytojai žinojau, kad kada nors pasakysiu. Bus lengviau spręst iškilusias problemas. Buvo ir ašarų, ir rankos drebėjo...O šiąnakt beveik nemiegojau - sukosi sukosi mintys.....
Katinuko ir ieškojau, o kad jau pasitaikė su kiek reikia žvakučių - tai dar geriau...
O kad nemiegojai - negerai
Ugninei....
Paleiskim Ugnine, kad ir kaip liudna ir skaudu bebutu... Tegu ilsisi ramybeje...
Dabar mes turim dar viena Globeja danguje... Ji nepralaimejo kovos ir nepralaimes jos tol, kol mes atminsim kaip Ji kovojo ir kol tas suteiks mums stiprybes...
Dabar mes turim dar viena Globeja danguje... Ji nepralaimejo kovos ir nepralaimes jos tol, kol mes atminsim kaip Ji kovojo ir kol tas suteiks mums stiprybes...
Nebera musu Ugnines Tikrai dabar turesim dar viena angela sarga...
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 28, 13:38)
Nebėra Ugninės.......
Yra. Ji liko artimųjų, jūsų saugoti. Neliūdėkite. Ji to nenorėtų
QUOTE(linartina @ 2010 02 28, 21:46)
Ji gyvens gėlės kiekvienu žiedu,
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos.
Bus skarele, kai ašara nurieda,
Ir tik sapne paguodos ranką bepaduos.
QUOTE(linartina @ 2010 02 28, 20:46)
Ji gyvens gėlės kiekvienu žiedu,
Linartina , parašyk man kuomet panorėsi, aš nedrįstu tavęs kalbinti (elina)
Liudna del Ugnines... ypac del jos dukrytes
Musu seima siandien irgi nelaime aplanke: mire mano uosvis. Insultas.. Dukros beproto seneli mylejo...
Musu seima siandien irgi nelaime aplanke: mire mano uosvis. Insultas.. Dukros beproto seneli mylejo...
Liudnos dienso pastaruoju metu, o as noriu pasidziaugti - labai noriu pasidalinti savo dziaugsmu.
Ka tik "atradau", kad nedidele dalis mano blauzdos raumenu jau veikia ir o dziaugsme! - as mazulyti trupulyti galiu pajudinti savo peda Jau buvau praradusi vilti, kad ja bepajudinsiu, geriausiu atveju, ko tikejausi, tai siek tiek atsistaciusio jautrumo (kas ir iki siol pamazu vyksta), o cia kaip is giedro dangaus visai atsitiktinai atradima padariau.
Ka tik "atradau", kad nedidele dalis mano blauzdos raumenu jau veikia ir o dziaugsme! - as mazulyti trupulyti galiu pajudinti savo peda Jau buvau praradusi vilti, kad ja bepajudinsiu, geriausiu atveju, ko tikejausi, tai siek tiek atsistaciusio jautrumo (kas ir iki siol pamazu vyksta), o cia kaip is giedro dangaus visai atsitiktinai atradima padariau.