Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(Patr @ 2010 02 27, 00:32)
Sveikos 4u.gif , tikiuos Oduvančikas ir carvel gerų atsakymų sulaukė. Rasų lanka, netikėk markeriu, juk man taip aiškino gydytojai keli, kad markeris yra neinformatyvus. Svarbu, kad mamytė Tavo šiuo metu gerai jaučiasi. Kai kažkada aš pasakojau apie moterį, kurią lankiau ligoninėje (a.a jai), tai jos markeris buvo gerutėlis likus tik dviems mėnesiams iki gyvenimo pabaigos šioje Žemėje.

4u.gif Labuka....niu nežinau kas čia man bus.....citologiniam parašyta-galima įtarti invaziją... doh.gif aš dar turiu durną viltį, kad gal netikslus tyrimas, kove važiuosiu pas onkoginekologę, tai gal geriau mane ištyrinės?o gal čia jei tik pradžia, užteks ir nedidelės operacijos?bent jau gydytoja taip mane nuramino....nežinau kur gauti tos ramybės,,,,,nu nerandu aš jos,,,o ir pozityvaus mastymo pas mane nėra,,,,ai nežinau mergytės...ačiū kas esat, o gal kuri turėjot problemų su gimdos kakleliu, gal apšviestumėt mane daugiau, gal kas sėkmingai pasveikote? bigsmile.gif ai liūdna man šiandien, tikiuosi pas kitas geresnių naujienų bus
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 27, 11:49)
4u.gif Labuka....niu nežinau kas čia man bus.....citologiniam parašyta-galima įtarti invaziją... doh.gif aš dar turiu durną viltį, kad gal netikslus tyrimas, kove važiuosiu pas onkoginekologę, tai gal geriau mane ištyrinės?o gal čia jei tik pradžia, užteks ir nedidelės operacijos?bent jau gydytoja taip mane nuramino....nežinau kur gauti tos ramybės,,,,,nu nerandu aš jos,,,o ir pozityvaus mastymo pas mane nėra,,,,ai nežinau mergytės...ačiū kas esat, o gal kuri turėjot problemų su gimdos kakleliu, gal apšviestumėt mane daugiau, gal kas sėkmingai pasveikote? bigsmile.gif ai liūdna man šiandien, tikiuosi pas kitas geresnių naujienų bus

labas, gal tai reiskia, kad tiesiog rado pakitimu. Man gal 18 metu buvo zaizdele, o po keliu metu rado pakitimu, tai dare prisaldyma azotu... iki siol kasmet tikrinuosi, o man dar tik 27 suejo. Tikiu, kad viskas bus gerai. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 27, 11:49)
4u.gif Labuka....niu nežinau kas čia man bus.....citologiniam parašyta-galima įtarti invaziją...

Sveikute, cia pabandyk pasiskaityt, mergaites su panasiom problemom bendrauja....
http://www.supermama...howtopic=546218
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2010 02 27, 12:49)
Sveikute, cia pabandyk pasiskaityt, mergaites su panasiom problemom bendrauja....
http://www.supermama...howtopic=546218

ačiū, man konizaciją jau darė prieš metus...galvojau, kad viskas išpjauta, bet pasirodo ne...tada buvo iki vėžiniai pakitimai,,,dabar jau rimčiau....dar tikiuosi, kad onkologiniame ištirs mane geriau, ir gal nebus dar labai pažengę....o jei tai tikrai invazinis, kaip rodo citologinis, tai gali būti giliai jau....ką tada man bepjaus/ verysad.gif
Atsakyti
arune,sveikinu tavo dukryte su gimtadieniu!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 27, 20:36)
arune,sveikinu tavo dukryte su gimtadieniu!
user posted image

Ačiū 4u.gif Gimtadienis buvo (tebėra) fantastiškas smile.gif

Visos problemos liko šį vakarą kažkur toli............
Atsakyti
sveikos, o gali buti nuo chemijos kartu burnoje?ar jums taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 02 27, 21:30)
Ačiū  4u.gif  Gimtadienis buvo (tebėra)  fantastiškas  smile.gif

Visos problemos liko šį vakarą kažkur toli............

To ir reikia Jums - ramaus pabuvimo, gal net pašėliojimo.
Nelabai turėjau kada rašyti, bet galiu pasakyti, kad dukrytę auklėji puikiai: kad ir nedrąsi, bet sugebėjo pakviesti mokytoją, o tai reiškia, kad ji yra autoritetas - tai šiais laikais ne taip dažnai pasitaiko....O jei autoritetas dar ir draugu tampa thumbup.gif

Sveikinimai sukaktuvininkei

user posted image

Lauksim nuotraukyčių

QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 27, 21:53)
sveikos, o gali buti nuo chemijos kartu burnoje?ar jums taip buvo?

Tikrai gali, netgi prie kai kurių chemijų skirdavo vaistukus, kad kartėlis negraužtų...
Atsakyti
Arune, smagūs tavo rūpesčiai. Džiaugiuosi, kad tau gera. Dukrytės gimtadienis - šventė abiejoms. Būkit abi laimingos 4u.gif ir GDA, o tai reiškia - Geriausios Draugės Amžiams
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif . Ifauru - iš kur tokį tortą gavai - 8 žvakutės ir katinas? Kaip tik į temą čia mums...

Vakar Mokytojai pasipasakojau apie savo bėdą. Neatvirauju bet kam, bet mokytojai žinojau, kad kada nors pasakysiu. Bus lengviau spręst iškilusias problemas. Buvo ir ašarų, ir rankos drebėjo...O šiąnakt beveik nemiegojau - sukosi sukosi mintys.....
Atsakyti
verysad.gif Nebėra Ugninės.......taip sunku ant širdies.......
Atsakyti
Isejo musu kovotoja Inesyte! Skrisk, sviesk vakarine zvaigzdele, buk dangisku angelu sargu savo seimai, savo mazytei dukrytei................
Atsakyti