Sveikos
Patr
Vakar dariausi krutu echo, rezultai gereja, augliukai mazeja Siandiena krauja pridaviau irgi pagerejas tik hemoglobinas zemokas vis dar, bet didesnis negu pries savaite Norisi tiketis stebuklais
Kaip idomu Ugninei seksai?
Sveikutės, Mergaitės Skaitau, kad daug kam iš mūsų patikrinimų dienelės užplaukę...
Samta , kaip džiaugiuosi, kad augliukai mažėja. Reiškia , vaistukai veikia puikiai.
Einarta , tikiuosi, kad tau sekėsi šiandien puikiai...
Carvel ir tau viso ko geriausio, kad namo grįžtum linksmai švilpaudama ir su diiiiidele šypsena veide.
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą ir kumštelius.
O dabar jau aš su savo novelėmis. Net nesuprantu savo nuotaikos (o mamytė į visa tai lengvai pažiūrėjo)... Zometą susilašinom puikiai. Auksinės sesutės Reginutės rankelės. Pataikė iš karto. Iš pradžių pabandė, kaip lašės be vaistukų. Viskas buvo gerai.
VOE nieko bloga nerodo, limfmazgiai švarūs... Tai gerai.
mūsų daktarytė nusiuntė ir į rentgenuką plaučių nuotraukoms palyginti. Ištraukė visas - iš archyvo onkologinėj darytas, kur atsivežėm prieš ir po plaučių uždegimo ir dar vietoj iš visų pusių padarė rentgeną ...Viskas tvarkoj. Ir tai gerai.
BET - markeris padidėjęs Ir sunku pasakyti kiek , nes ir onkologinėj vėl nauju aparatu tyrė, vėl kitos normos (o mes specialiai į onkologinį važiavom, kad tas pats aparatas būtų ir būtų su kuo palyginti). Ir taip žiūrėjom ir taip su gydytoja , bandė išvesti procentaliai - nesueina galai... Galiausiai gydytoja nusirašė visus mamytės paskutinius markerius su normomis. Rytoj sakė vyksianti į konferenciją apie krūtų ligelę, estrogenus ir t.t. , tai sakė būtinai pabandys pasiaiškinti tenai... Sakė, kitą savaitę pasiskambinti...
Kaip visada iškilo man begalės klausimų - pvz. Tai kodėl tas markeris kyla? Mamytė sakosi, kaip niekad esanti stipri,nebegulinėja dienomis, aktyvi, kiek leidžia judėjimas. Truputi kartais dedasi ant akelių rūkelis. Klausiu - gal gali būti galvelėje mts. Daugiau jokių simptomų. Gydytoja sako , kad tikrai neturėtų . Klausiu, gal mes susilašiname Zometą, nejaučiam skausmo, o tasai keliauja ten, kur nori. Gydytoja patikino, kad jei būtų naujos mts. ir prie Zometos skaudėtų...
Pažiūrėjo ir rankelės guziuką ir echoskppijoje taip pat. Sako kad, nuo praleistų vaistukų gavosi tromboflebitas ar kažkaip pan. (nelabai pamenu). Taigi, ta vena jau nebeveiksminga... Ji nebeastsigaus...
Tai kur vyksta procesas? Gydytoja pasakė, kad gali toks dalykas būti, kad taip atsitiko dėl ilgo laiko, kai vyko plaučių uždegimas ir imuninės sistemos nusilpimo, bet manęs tai neįtikina... :
Tai va, grįžome. Mamytė linksma. Vyras linksmas vis sako man - tu pažiūrėk, kaip mamytė atrodo , juk kiti tyrimai nieko bloga nerodo..., o aš negaliu atsipalaiduoti - tai kur kas yra?....
Žinau, kad Viešpatėlis tikrai žino, kaip yra ir pasikliausiu juo. Bus gerai su jo malone...
Samta , kaip džiaugiuosi, kad augliukai mažėja. Reiškia , vaistukai veikia puikiai.
Einarta , tikiuosi, kad tau sekėsi šiandien puikiai...
Carvel ir tau viso ko geriausio, kad namo grįžtum linksmai švilpaudama ir su diiiiidele šypsena veide.
Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą ir kumštelius.
O dabar jau aš su savo novelėmis. Net nesuprantu savo nuotaikos (o mamytė į visa tai lengvai pažiūrėjo)... Zometą susilašinom puikiai. Auksinės sesutės Reginutės rankelės. Pataikė iš karto. Iš pradžių pabandė, kaip lašės be vaistukų. Viskas buvo gerai.
VOE nieko bloga nerodo, limfmazgiai švarūs... Tai gerai.
mūsų daktarytė nusiuntė ir į rentgenuką plaučių nuotraukoms palyginti. Ištraukė visas - iš archyvo onkologinėj darytas, kur atsivežėm prieš ir po plaučių uždegimo ir dar vietoj iš visų pusių padarė rentgeną ...Viskas tvarkoj. Ir tai gerai.
BET - markeris padidėjęs Ir sunku pasakyti kiek , nes ir onkologinėj vėl nauju aparatu tyrė, vėl kitos normos (o mes specialiai į onkologinį važiavom, kad tas pats aparatas būtų ir būtų su kuo palyginti). Ir taip žiūrėjom ir taip su gydytoja , bandė išvesti procentaliai - nesueina galai... Galiausiai gydytoja nusirašė visus mamytės paskutinius markerius su normomis. Rytoj sakė vyksianti į konferenciją apie krūtų ligelę, estrogenus ir t.t. , tai sakė būtinai pabandys pasiaiškinti tenai... Sakė, kitą savaitę pasiskambinti...
Kaip visada iškilo man begalės klausimų - pvz. Tai kodėl tas markeris kyla? Mamytė sakosi, kaip niekad esanti stipri,nebegulinėja dienomis, aktyvi, kiek leidžia judėjimas. Truputi kartais dedasi ant akelių rūkelis. Klausiu - gal gali būti galvelėje mts. Daugiau jokių simptomų. Gydytoja sako , kad tikrai neturėtų . Klausiu, gal mes susilašiname Zometą, nejaučiam skausmo, o tasai keliauja ten, kur nori. Gydytoja patikino, kad jei būtų naujos mts. ir prie Zometos skaudėtų...
Pažiūrėjo ir rankelės guziuką ir echoskppijoje taip pat. Sako kad, nuo praleistų vaistukų gavosi tromboflebitas ar kažkaip pan. (nelabai pamenu). Taigi, ta vena jau nebeveiksminga... Ji nebeastsigaus...
Tai kur vyksta procesas? Gydytoja pasakė, kad gali toks dalykas būti, kad taip atsitiko dėl ilgo laiko, kai vyko plaučių uždegimas ir imuninės sistemos nusilpimo, bet manęs tai neįtikina... :
Tai va, grįžome. Mamytė linksma. Vyras linksmas vis sako man - tu pažiūrėk, kaip mamytė atrodo , juk kiti tyrimai nieko bloga nerodo..., o aš negaliu atsipalaiduoti - tai kur kas yra?....
Žinau, kad Viešpatėlis tikrai žino, kaip yra ir pasikliausiu juo. Bus gerai su jo malone...
man brangiam žmogui kartais markeris padidėja labai daug,tai gyd. Juodžbalienė iš kauno sakė,kad tai gali rodyti metastazių yrimą ir ,kad tai yra gerai,o kaip iš tikrųjų vienas dievulis žino.
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 02 26, 22:49)
man brangiam žmogui kartais markeris padidėja labai daug,tai gyd. Juodžbalienė iš kauno sakė,kad tai gali rodyti metastazių yrimą ir ,kad tai yra gerai,o kaip iš tikrųjų vienas dievulis žino.
Ačiū... Tai dar viena į gerųjų versijų kraitelę...
QUOTE(Patr @ 2010 02 25, 23:38)
Kad Dievulis Jus visas globotų, kad padėtų toms(tiems) kam labiausiai reikia, kad nebūtų skausmų ir nerimo, kad išsaugotų Ugninę dukrytei ir mamytei, kad TIKĖSIU sugrįžtų, kad adis sveiktų, kad Samta apsispręstų, kad rasų lankos mamytei geri atsakymai būtų, kad Gabija laiminga būtų, kad ifauru tėveliai džiaugtūs gyvenimu, kad tati neskaudėtų, kad romantikė neliūdėtų, kad saulėlydžiui norėtūs naują suknutę nusimegzti, kad visoms viskas klotūs kuo geriausiai! Kad bbg23 neverktų, kad Liutukės mamytė taisytūs, kad arūnė būtų laiminga! Kad Julijai ir Svetai sektūs...
Labai šaunūs linkėjimai, Patr. Ir kaip smagu, kad kiekvienai radai ką pasakyti
Neblogos žinios jūsų, Rasų lanka. Iškilo daug klaustukų dėl markerio, bet išsiaiškins daktarytė, manau, nugins jūsų abejones ir nerimus išsklaidys. Tikiuosi
Saugo Dievuliukas tavo mamytę (tfu tfu tfu)...
QUOTE(bbg23 @ 2010 02 25, 23:15)
Kaip TIKESIU???
...ir taip čia daug liūdnų nuotaikų.... nieko naujo ir gero. Lašina naujus vaistus, širdelė reaguoja, nežinomybė....
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 26, 20:26)
Juk pati ne kartą mokei, kad nereikia prisigalvoti. Mamytė gerai jaučiasi, tai džiaukis tomis akimirkomis. O atpalaiduoja juk žinai kas?- Vynelio taurė
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:39)
Juk pati ne kartą mokei, kad nereikia prisigalvoti. Mamytė gerai jaučiasi, tai džiaukis tomis akimirkomis. O atpalaiduoja juk žinai kas?- Vynelio taurė
Jau atsipalaidavau ir dar +pelėsinio sūrio privalgiau. Jo niekad nemėgau , o šiandien nerealaus skonio pasirodė...
Tie mano prisigalvojimai vadinasi "siūlo galo ieškojimas". Pykstu kartais ant savęs dėl smulkmeniškumo, knaisiojimosi, nes visad noriu kad būtu teisinga ir tvarkinga . Būtų kitas žmogelis mūsų vietoj sužinojęs, kad visi tyrimai geri tik žymuo kiek pakilęs , ir būtų linksmas iškeliavęs į namučius. O man ne - klausimas seka klausimą iki smulkmenų. Nereali gydytoja. Šiandien mums per du kartus 1 val. paskyrė. (buvo žmonių mažai, jau po pietų).
O mamytė dažniausiai dalyvauja žiūrovo pusėje, kai vyksta mano ir gydytojos viktorina...
Taip laukiu, kad vėl stebuklas įvyks ir mūsų TIKĖSIU pasirodys čia su savo patariamąja žinute...
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 02 26, 23:34)
Ir tave su saulyte tavo saugo... Dievuliukas visada žino, kaip teisingiausia ir geriausia. Ačiū, Arūniuk, už šilumą, kurią tu skleidi visiems ir visada...
rasu lanka ,tikrai manau neblogos zinios
As tai devinu pelesini suri su vynu Vyneli ir dabar gurksnoju,tik be surio
Kaip idomu kitu mergaiciu patikrinimai
Kaip laukiu,kad musu TIKESIU vel nustebintu mus
Ir adis neraso,kazkaip neramu
As tai devinu pelesini suri su vynu Vyneli ir dabar gurksnoju,tik be surio
Kaip idomu kitu mergaiciu patikrinimai
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:39)
...ir taip čia daug liūdnų nuotaikų.... nieko naujo ir gero. Lašina naujus vaistus, širdelė reaguoja, nežinomybė....
Kaip laukiu,kad musu TIKESIU vel nustebintu mus
Ir adis neraso,kazkaip neramu
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 26, 23:24)
Vyneli ir dabar gurksnoju,tik be surio
Jungiuosi ir aš
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 26, 23:01)
Taip laukiu, kad vėl stebuklas įvyks ir mūsų TIKĖSIU pasirodys čia su savo patariamąja žinute...
Ach..... Kad jūs žinotumėt kaip ji kenčia.... Kaip krinta ir vėl kapstosi....
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:28)
Ach..... Kad jūs žinotumėt kaip ji kenčia.... Kaip krinta ir vėl kapstosi....
Sunku, kai nesi savo kūno šeimininkas .
Nusivariau nuo kojų šiandien. Ryt vaiko gimtadienis. darau jai/sau šventę...Kaip minėjau, Mokytoja ateis su savo anūku. Išvis bus 15 vaikų ir 6 giminės moterytės . Moterytės išeis, o aš liksiu su būriu vaikų ... įdomu, kaip jausiuos poryt
QUOTE(arune @ 2010 02 27, 00:46)
Nusivariau nuo kojų šiandien. Ryt vaiko gimtadienis. darau jai/sau šventę...Kaip minėjau, Mokytoja ateis su savo anūku. Išvis bus 15 vaikų ir 6 giminės moterytės . Moterytės išeis, o aš liksiu su būriu vaikų ... įdomu, kaip jausiuos poryt
Jausiesi pavargusi, bet gerai - vien dėl to, kad savo dukrytei būsi surengusi visą gyvenimą nepamirštantį gimtadienį. Tau nereikia visą laiką su vaikučiais būti. Išeik į kitą patalpą retkarčiais. Vaikai visada prigalvoja visokių žaidimukų, apsieis kokią minutėlę ir be tavęs, o tu tuo tarpu ramiai apgalvosi, kaip viskas vyksta ir kaip visiems smagu.... Turėk taurelę vynelio.... ...atsipalaidavimui....
Nesijaudink. Viskas praeis puikiai. Dabar galvoji kaip bus, o netruks laikas praeiti ir galvosi - na va, tiek ruošiausi, bijojau, o jau viskas pasibaigė...