Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

Sveikos 4u.gif
Patr thumbup.gif
Vakar dariausi krutu echo, rezultai gereja, augliukai mazeja thumbup.gif Siandiena krauja pridaviau irgi pagerejas thumbup.gif tik hemoglobinas zemokas vis dar, bet didesnis negu pries savaite 4u.gif Norisi tiketis stebuklais 4u.gif
Kaip idomu Ugninei seksai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 26 vasario 2010 - 18:00
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif Skaitau, kad daug kam iš mūsų patikrinimų dienelės užplaukę... ax.gif
Samta 4u.gif , kaip džiaugiuosi, kad augliukai mažėja. Reiškia , vaistukai veikia puikiai. thumbup.gif

Einarta 4u.gif , tikiuosi, kad tau sekėsi šiandien puikiai... tongue.gif

Carvel 4u.gif ir tau viso ko geriausio, kad namo grįžtum linksmai švilpaudama ir su diiiiidele šypsena veide. mirksiukas.gif

Ačiū visoms mergaitėms už palaikymą ir kumštelius. 4u.gif

O dabar jau aš su savo novelėmis. unsure.gif Net nesuprantu savo nuotaikos (o mamytė į visa tai lengvai pažiūrėjo)... Zometą susilašinom puikiai. Auksinės sesutės Reginutės rankelės. Pataikė iš karto. Iš pradžių pabandė, kaip lašės be vaistukų. Viskas buvo gerai.
VOE nieko bloga nerodo, limfmazgiai švarūs... Tai gerai.
mūsų daktarytė nusiuntė ir į rentgenuką plaučių nuotraukoms palyginti. Ištraukė visas - iš archyvo onkologinėj darytas, kur atsivežėm prieš ir po plaučių uždegimo ir dar vietoj iš visų pusių padarė rentgeną doh.gif ...Viskas tvarkoj. Ir tai gerai.
BET - markeris padidėjęs verysad.gif Ir sunku pasakyti kiek , nes ir onkologinėj vėl nauju aparatu tyrė, vėl kitos normos (o mes specialiai į onkologinį važiavom, kad tas pats aparatas būtų ir būtų su kuo palyginti). Ir taip žiūrėjom ir taip su gydytoja , bandė išvesti procentaliai - nesueina galai... Galiausiai gydytoja nusirašė visus mamytės paskutinius markerius su normomis. Rytoj sakė vyksianti į konferenciją apie krūtų ligelę, estrogenus ir t.t. , tai sakė būtinai pabandys pasiaiškinti tenai... g.gif Sakė, kitą savaitę pasiskambinti...
Kaip visada iškilo man begalės klausimų - pvz. Tai kodėl tas markeris kyla? Mamytė sakosi, kaip niekad esanti stipri,nebegulinėja dienomis, aktyvi, kiek leidžia judėjimas. Truputi kartais dedasi ant akelių rūkelis. Klausiu - gal gali būti galvelėje mts. Daugiau jokių simptomų. Gydytoja sako , kad tikrai neturėtų . Klausiu, gal mes susilašiname Zometą, nejaučiam skausmo, o tasai keliauja ten, kur nori. Gydytoja patikino, kad jei būtų naujos mts. ir prie Zometos skaudėtų...
Pažiūrėjo ir rankelės guziuką ir echoskppijoje taip pat. Sako kad, nuo praleistų vaistukų gavosi tromboflebitas ar kažkaip pan. (nelabai pamenu). Taigi, ta vena jau nebeveiksminga... Ji nebeastsigaus...
Tai kur vyksta procesas? g.gif Gydytoja pasakė, kad gali toks dalykas būti, kad taip atsitiko dėl ilgo laiko, kai vyko plaučių uždegimas ir imuninės sistemos nusilpimo, bet manęs tai neįtikina... : umn.gif blush2.gif
Tai va, grįžome. Mamytė linksma. Vyras linksmas vis sako man - tu pažiūrėk, kaip mamytė atrodo , juk kiti tyrimai nieko bloga nerodo..., o aš negaliu atsipalaiduoti - tai kur kas yra?....
Žinau, kad Viešpatėlis tikrai žino, kaip yra ir pasikliausiu juo. Bus gerai su jo malone... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 26 vasario 2010 - 19:35
man brangiam žmogui kartais markeris padidėja labai daug,tai gyd. Juodžbalienė iš kauno sakė,kad tai gali rodyti metastazių yrimą ir ,kad tai yra gerai,o kaip iš tikrųjų vienas dievulis žino.
Atsakyti
QUOTE(Kanarėllė @ 2010 02 26, 22:49)
man brangiam žmogui kartais markeris padidėja labai daug,tai gyd. Juodžbalienė iš kauno sakė,kad tai gali rodyti metastazių yrimą ir ,kad tai yra gerai,o kaip iš tikrųjų vienas dievulis žino.

Ačiū... 4u.gif Tai dar viena į gerųjų versijų kraitelę... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 02 25, 23:38)
Kad Dievulis Jus visas globotų, kad padėtų toms(tiems) kam labiausiai reikia, kad nebūtų skausmų  ir nerimo, kad išsaugotų Ugninę dukrytei ir mamytei, kad TIKĖSIU sugrįžtų, kad adis sveiktų, kad Samta apsispręstų, kad rasų lankos mamytei geri atsakymai būtų, kad Gabija laiminga būtų, kad ifauru tėveliai džiaugtūs gyvenimu, kad tati neskaudėtų, kad romantikė neliūdėtų, kad saulėlydžiui norėtūs naują suknutę nusimegzti, kad visoms viskas klotūs kuo geriausiai! Kad bbg23 neverktų, kad Liutukės mamytė taisytūs, kad arūnė būtų laiminga! Kad Julijai ir Svetai sektūs...
bigsmile.gif

Labai šaunūs linkėjimai, Patr. Ir kaip smagu, kad kiekvienai radai ką pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Neblogos žinios jūsų, Rasų lanka. Iškilo daug klaustukų dėl markerio, bet išsiaiškins daktarytė, manau, nugins jūsų abejones ir nerimus išsklaidys. Tikiuosi smile.gif

Saugo Dievuliukas tavo mamytę (tfu tfu tfu)... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 26 vasario 2010 - 21:38
QUOTE(bbg23 @ 2010 02 25, 23:15)
  Kaip TIKESIU???

verysad.gif ...ir taip čia daug liūdnų nuotaikų.... nieko naujo ir gero. Lašina naujus vaistus, širdelė reaguoja, nežinomybė....
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 26, 20:26)
Tai va, grįžome. Mamytė linksma. Vyras linksmas vis sako man - tu pažiūrėk, kaip mamytė atrodo , juk kiti tyrimai nieko bloga nerodo..., o aš negaliu atsipalaiduoti - tai kur kas yra?....

Juk pati ne kartą mokei, kad nereikia prisigalvoti. Mamytė gerai jaučiasi, tai džiaukis tomis akimirkomis. O atpalaiduoja juk žinai kas?- Vynelio taurė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:39)
Juk pati ne kartą mokei, kad nereikia prisigalvoti. Mamytė gerai jaučiasi, tai džiaukis tomis akimirkomis. O atpalaiduoja juk žinai kas?- Vynelio taurė  blush2.gif

Jau atsipalaidavau blush2.gif ir dar +pelėsinio sūrio privalgiau. Jo niekad nemėgau , o šiandien nerealaus skonio pasirodė... blush2.gif
Tie mano prisigalvojimai vadinasi "siūlo galo ieškojimas". Pykstu kartais ant savęs dėl smulkmeniškumo, knaisiojimosi, nes visad noriu kad būtu teisinga ir tvarkinga rolleyes.gif . Būtų kitas žmogelis mūsų vietoj sužinojęs, kad visi tyrimai geri tik žymuo kiek pakilęs , ir būtų linksmas iškeliavęs į namučius. O man ne - klausimas seka klausimą iki smulkmenų. Nereali gydytoja. Šiandien mums per du kartus 1 val. paskyrė. wub.gif (buvo žmonių mažai, jau po pietų).
O mamytė dažniausiai dalyvauja žiūrovo pusėje, kai vyksta mano ir gydytojos viktorina... ax.gif

Taip laukiu, kad vėl stebuklas įvyks ir mūsų TIKĖSIU pasirodys čia su savo patariamąja žinute... angel.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 02 26, 23:34)
Saugo Dievuliukas tavo mamytę (tfu tfu tfu)...  4u.gif

wub.gif Ir tave su saulyte tavo saugo... wub.gif Dievuliukas visada žino, kaip teisingiausia ir geriausia. Ačiū, Arūniuk, už šilumą, kurią tu skleidi visiems ir visada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 26 vasario 2010 - 22:20
rasu lanka ,tikrai manau neblogos zinios 4u.gif

As tai devinu pelesini suri su vynu wub.gif Vyneli ir dabar gurksnoju,tik be surio rolleyes.gif

Kaip idomu kitu mergaiciu patikrinimai unsure.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:39)
verysad.gif ...ir taip čia daug liūdnų nuotaikų.... nieko naujo ir gero. Lašina naujus vaistus, širdelė reaguoja,  nežinomybė....

verysad.gif Kaip laukiu,kad musu TIKESIU vel nustebintu mus wub.gif

Ir adis neraso,kazkaip neramu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 26 vasario 2010 - 22:26
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 26, 23:24)
Vyneli ir dabar gurksnoju,tik be surio rolleyes.gif

Jungiuosi ir aš mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 26, 23:01)
Taip laukiu, kad vėl stebuklas įvyks ir mūsų TIKĖSIU pasirodys čia su savo patariamąja žinute... angel.gif

Ach..... Kad jūs žinotumėt kaip ji kenčia.... Kaip krinta ir vėl kapstosi....
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 26, 23:28)
Ach..... Kad jūs žinotumėt kaip ji kenčia.... Kaip krinta ir vėl kapstosi....

Sunku, kai nesi savo kūno šeimininkas verysad.gif .

Nusivariau nuo kojų šiandien. Ryt vaiko gimtadienis. darau jai/sau šventę...Kaip minėjau, Mokytoja ateis blink.gif su savo anūku. Išvis bus 15 vaikų doh.gif ir 6 giminės moterytės tongue.gif . Moterytės išeis, o aš liksiu su būriu vaikų ... įdomu, kaip jausiuos poryt wink.gif mastau.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 02 27, 00:46)
Nusivariau nuo kojų šiandien. Ryt vaiko gimtadienis. darau jai/sau šventę...Kaip minėjau, Mokytoja ateis  blink.gif  su savo anūku.  Išvis bus 15 vaikų  doh.gif  ir 6 giminės moterytės  tongue.gif . Moterytės išeis, o aš liksiu su būriu vaikų ... įdomu, kaip jausiuos poryt  wink.gif  mastau.gif 
wub.gif

Jausiesi pavargusi, bet gerai wub.gif - vien dėl to, kad savo dukrytei būsi surengusi visą gyvenimą nepamirštantį gimtadienį. Tau nereikia visą laiką su vaikučiais būti. Išeik į kitą patalpą retkarčiais. Vaikai visada prigalvoja visokių žaidimukų, apsieis kokią minutėlę ir be tavęs, o tu tuo tarpu ramiai apgalvosi, kaip viskas vyksta ir kaip visiems smagu.... Turėk taurelę vynelio.... biggrin.gif ...atsipalaidavimui.... biggrin.gif
Nesijaudink. Viskas praeis puikiai. Dabar galvoji kaip bus, o netruks laikas praeiti ir galvosi - na va, tiek ruošiausi, bijojau, o jau viskas pasibaigė... drinks_cheers.gif
Atsakyti