Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(SVETA K. @ 2010 01 30, 19:15)

Mergaites,gal kas patars (cia mano pazistama praso ) "kas geresnis" ,nors suprantu kad kvailas klausimas blush2.gif bet visgi noretusi atsilepimu ,onkochirurgai Klaipedoje: Kasiliauskas ar Šniuolis ar Snuolis g.gif

Labas,as uz Kasiliauska,o visu geriausiai tai Petrauskas,jis mane operavo,laba i Žmogiskas daktaras wub.gif ,jei tik yra galimybe pasikonsultuokit.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 29, 20:12)
mamai jau baigia 3 savaite praeiti po 1 chemo, pradejo slinkti plaukai, bet jis ako kad skauda ir galva kazkaip, ar ir jums taip buvo?
dar jai streikiuoja skrandis, skauda ji, kyla rugstys, ji jau panikuoja kad znypluotasis po skrandi keliauja, o tie kas turi metastazes ar jaucia ka nors kai jos atsiranda?ar cia greiciau skrandzio skausmas tik sutapimas?

Renatux 4u.gif , perduok mamytei, kad taip nepanikuotų. Tai gali būti chemijos šalutiniai veiksniai.Mano mamytei skaudėjo daug ką - ir galvelę, ir kauliukus "laužė", ir pilvelį "suko" ir širdutė bildėjo, kartais būdavo sunku pasakyti, ko neskauda ar nejaučia. Bet praeina laikas - praeina ir tie nemalonumai. Pirmas chemijas irgi dėl to bijojom, bet paskui apsipratom, nes žinojom, kad reikia išlaukti ir daugiau nieko negali padaryti - o paskui bus šviesa. smile.gif Jei visokie simptomai užsitęs būtinai sakykit gydytojui, nes būna vaistukų ar dar kokių preparatų jiems susilpninti .
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 01 29, 21:45)
Mes šiandien iš ligoninės po savaitę gydytos agranuliocitozės (iš esmės neutropenijos, netir. buvo 0,16) + stipraus viruso. Taip griebė, kad kosuliai didžiausi, gerai, kad plaučių neužkabino. Temperatūra virš 39. Net ir gydytoja buvo ganėtinai išsigandusi (palatos). Bet kaip ir viskas stabilizavosi. Tiesa, hemoglobinas pakrito. Visi kiti rodikliai atsistatė. Ir nors KT parodė stabilią padėtį, kadangi jau kaip ir metai ištisai chemijos, tai darom pertrauką - organizmas jau nelabai turi vidinių resursų atsistaymui....jei situacija neblogės - po 2-3 mėn. gal vėl bus galima taikyt veiksmingą schemą, nors resistentiškumas jau ir vystosi...Avastiną, jei sugebėsim įpirkti, bandysim tęst...
Va taip ir gyvenam.

Gerai, kad išlipot iš "tos balos" ir mamytė sustiprėjo ir neteko dar plaučių uždegimo gydyti. thumbup.gif
Ar tą pačią schemą taikytų po kelių mėnesių?
Linkiu mamytei , kad dar labiau sutvirtėtų ir atsigautų per tą laiką ir kad KT stabiliai rodo - taip džiaugiuosi. O kaip pati mamytė? Turiu omenyje minteles... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 30 sausio 2010 - 23:10
QUOTE(SVETA K. @ 2010 01 30, 18:15)
Mergaites,gal kas patars (cia mano pazistama praso ) "kas geresnis" ,nors suprantu kad kvailas klausimas blush2.gif bet visgi noretusi atsilepimu ,onkochirurgai Klaipedoje: Kasiliauskas ar Šniuolis ar Snuolis g.gif

Šniuolis man dare biopsija, tai mano prisiminimai apie ji nelabai smagus unsure.gif Kadangi nejautros galima sakyti nebuvo, tai .... Jautrumo is jo tikrai nelabai sulaukiau tuo metu. Plius, turiu itarima, kad jis "diagnozavo" is karto man sarkoma - jo zmona (ji mane Klaipedos ligonineje reumatologijos skyriuje "gyde") mano mamai pasake, kad man turbut liko gyventi nedaug, kad as turiu labai piktybini navika.
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2010 01 30, 17:15)
pas mus po Vilniaus tylu ramu... kovą reiks Šiauliams profilaktiškai pasirodyti.

Kaip puiku. thumbup.gif Turite gražaus laiko gražioms ir šviesioms mintims ir mėgstamiems darbeliams . Taip ir toliau laikykitės. showoff.gif
Atsakyti
Aciu,carvel ir tati uz atsakymus 4u.gif Supratau,perduosiu jusu zodzius tai merginai 4u.gif
Atsakyti
TIKESIU,kaip smagu jus matyti.

Ifauru,sveikatytes mamai ir jums!Ir aisku visiems visiems!

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 28, 08:48)
4u.gif Taip žiema slegia ir mane, labiausiai man atgaivą teikia pavasaris....atrodo , užsimerkiu, ir jaučiu pavasario kvapą....nors už lango pūga unsure.gif Geriausiai jaučiuosi, kai bendrauju, kad ir su jumis mergytės.....ir ne toks didelis skaumas atrodo, kai pasidalini savo išgyvenimais su kitais,,,,man svetimi daugiau jėgų suteikia nei namiškiai verysad.gif Bet apsikabinu šunį, kai mergaitė mokykloje,,,,,stiprybės ir tikėjimo jums visoms....Mano tikėjimas, kad yra pasaulyje gerų žmonių-pasitvirtino,,,,,kaip miela bendrauti su jumis 4u.gif

Vat jau truputuka atsilo,nors gal ir neilgam,bet vistiek.O ir pavasaris jau ne uz kalnu.Ech kaip mes jo laukiam,o ypac mama.

O mergaites cia visos labai geros wub.gif

Papildyta:

QUOTE(labins @ 2010 01 30, 16:15)

liutuke, aš juk daviau telefoną... skambink, sakyk problemą, nesigėdyk... juk pati matai, kaip jie rūpinasi savimi... 
tokiais momentais reikia išnaudoti visas galimybes... 

Jetau,bet ka man ten sakyt?Apskust poliklinika g.gif ,paskui isvis i mus kaip i didziausius priesus ziures.Mama tikrai to nenoretu.Na nezinau,turbut niekad neskambinsiu(bentjau dabar taip galvoju) blush2.gif ,nepribrendau tam,atleiskit! blush2.gif
Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 30, 14:49)

Daug kas atsimena V.Z. kuri čia užeidavo. Tai va........ Šiąnakt ji liko viena......

Užuojauta Vaidai.

Uzuojauta V.Z.Kaip gaila. verysad.gif
Papildyta:

QUOTE(bbg23 @ 2010 01 30, 11:26)

geras, dabar prisiminiau, praeitoje temoje minejote Ostapenko, jis mano seimos pazystamas, jis ir taresi del mano mamos operacijos.. Nezinojau, kad jis onkologinius ligoniukus operuoja.

Mano mama jis operavo,labai malonus gydytojas.Tik gal 1dalyka ka negerai padare-tai,kad tik dali kruties pasalino,gal reikejo visa,gal nebutu atsirade metastaziu.Nieko negali zinot,bet gal be reikalo pagailejo.Mama daznai apie tai pagalvoja.Bet jai rinktis niekas nedave,gydytojas pats taip nusprende pacios operacijos metu.
Papildyta:
[quote=IevuteP,2010 01 28, 11:38]
Gal galit placiau apie gydyma Brazilijoje?I az jei cia nenoresit.Labai prasau!Aciu! 4u.gif
Del migdomuju tai prasysiu,kad israsytu Lorafeno.Juk vistiek reikia receptuko?
[/quote]

Galbut idomu bus visoms, tai galiu ir placiau. Apie Brazilija buvo snekama per

Del Lorafono, Relaniumo, Stlnox'o - jie visi yra psichotropai. Receptas butinas.
[/quote]
Idomu labai,aciu uz pasakojima! 4u.gif

Nupirkau Stilnox,bet mama nusprende jokiu nebegert,bentjau pakolkas,nes nuo Relanium abdujusi jauciasi.

Ir Balvociutes arbatu nebenori,nes tik blogeja blush2.gif .Geria PROMED ir Kates nagus,dar SAVICKIO tirpala zada gert.Dar saldytuva mauda yra,bet nesiryzta gert.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 31 sausio 2010 - 00:12
V.Z. stipriai apkabinu ir labai nuoširdžiai užjaučiu .
Bukit sveikos merginos .
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 30, 22:31)
Renatux 4u.gif , perduok mamytei, kad taip nepanikuotų. Tai gali būti chemijos šalutiniai veiksniai.Mano mamytei skaudėjo daug ką - ir galvelę, ir kauliukus "laužė", ir pilvelį "suko" ir širdutė bildėjo, kartais būdavo sunku pasakyti, ko neskauda ar nejaučia. Bet praeina laikas - praeina ir tie nemalonumai. Pirmas chemijas irgi dėl to bijojom, bet paskui apsipratom, nes žinojom, kad reikia išlaukti ir daugiau nieko negali padaryti - o paskui bus šviesa. smile.gif Jei visokie simptomai užsitęs būtinai sakykit gydytojui, nes būna vaistukų ar dar kokių preparatų jiems susilpninti .
Papildyta:

aciu uz palaikyma 4u.gif

V.Z. labai uzjauciam.

Bandau skaitinet jsu ankstesnes temas, radau idomiai kaip pries chemo laikesi kruopu dietos viena supermamyte, pirma chemo pernesem nebogai, matysim kaip kitas, gal pries kokia viena chemo irgi reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 30, 23:31)
Gerai, kad išlipot iš "tos balos" ir mamytė sustiprėjo ir neteko dar plaučių uždegimo gydyti.  thumbup.gif
Ar tą pačią schemą taikytų po kelių mėnesių?
Linkiu mamytei , kad dar labiau sutvirtėtų ir atsigautų per tą laiką ir kad KT stabiliai rodo - taip džiaugiuosi. O kaip pati mamytė? Turiu omenyje minteles... wub.gif

Ačiū, rasų lanka, Liutukeee ir kitoms 4u.gif

Laikosi mama. Netgi kažkuria prasme pati jau pertraukėlės norėjo. Iš agresyviųjų mamai išbandytos dvi schemos, žinom, kuri kiek veiksmingesnė, tai turbūt tą ir galėtų taikyti. Būtų penktos eilės chemija.....
O mintys dabar skaidrios. Tiesa, kai buvo beprotiška temperatūta, tai išsprūsdavo visokių žodelių...O dabar vėl veikloje - gal kiek rizikavo, bet penktadienį paravažiavo namo, o vakar buvo pas seserį pietų - auksinės vestuvės. Juk ne kasdien būna....Dar tikrai pakovosim drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
V.Z. laikykis, apkabinu ir labai užjaučiu...

Mano mamai pirmojie chemija nuėjo šuniui ant uodegos, nuo (berods inotekanas) gavosi komplikacija, kuri pasitaiko retai,bet pasitaiko... gleivinės atrofija, žarnyno psoeudo kolitas, kas išaukė pastovius vemimus. Reikia laiko atsistatyti.
Po šaukštelį ir lašelinėmis, su žingsnius į priekį vieną atgal. Kartais mama nuleidžia rankas, kartais tiki, kad atsistatys. Banguojam kai jūra, bet labai stengiamės žiūrėt į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 31 sausio 2010 - 16:29
QUOTE(carvel @ 2010 01 30, 21:51)
Labas,as uz Kasiliauska,o visu geriausiai tai Petrauskas,jis mane operavo,laba i Žmogiskas daktaras wub.gif ,jei tik yra galimybe pasikonsultuokit.

Sveikos,
man irgi Petrauskas patiko, jis man nustate ir krutyje ir pazastyje augliukus ir rekomendavo biopsija, o sk. vedejas Pagojus neuzciope krutyje net virs 2 cm auglio doh.gif ir issiunte i Vilniu ar Kauna 4u.gif
Antradieni pas Cesa einu, daugiau apie chemoterapija suzinuosiu 4u.gif
Gal zinot ar Klaipedoj rezonansa(ar kaip jis vadinasi blush2.gif ) daro, kur parodo kur kune vezines lasteles. Kazka artimieji per telika mate, kad Klaipedoje atsirado toks aparatas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 31 sausio 2010 - 20:16
girdėjau ir aš, kad klaipėda pirko naują aparatūrą,,,,,,,
Atsakyti