TIKESIU,kaip smagu jus matyti.
Ifauru,sveikatytes mamai ir jums!Ir aisku visiems visiems!
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 28, 08:48)
Taip žiema slegia ir mane, labiausiai man atgaivą teikia pavasaris....atrodo , užsimerkiu, ir jaučiu pavasario kvapą....nors už lango pūga
Geriausiai jaučiuosi, kai bendrauju, kad ir su jumis mergytės.....ir ne toks didelis skaumas atrodo, kai pasidalini savo išgyvenimais su kitais,,,,man svetimi daugiau jėgų suteikia nei namiškiai
Bet apsikabinu šunį, kai mergaitė mokykloje,,,,,stiprybės ir tikėjimo jums visoms....Mano tikėjimas, kad yra pasaulyje gerų žmonių-pasitvirtino,,,,,kaip miela bendrauti su jumis
Vat jau truputuka atsilo,nors gal ir neilgam,bet vistiek.O ir pavasaris jau ne uz kalnu.Ech kaip mes jo laukiam,o ypac mama.
O mergaites cia visos labai geros
Papildyta:
QUOTE(labins @ 2010 01 30, 16:15)
liutuke, aš juk daviau telefoną... skambink, sakyk problemą, nesigėdyk... juk pati matai, kaip jie rūpinasi savimi...
tokiais momentais reikia išnaudoti visas galimybes...
Jetau,bet ka man ten sakyt?Apskust poliklinika
,paskui isvis i mus kaip i didziausius priesus ziures.Mama tikrai to nenoretu.Na nezinau,turbut niekad neskambinsiu(bentjau dabar taip galvoju)
,nepribrendau tam,atleiskit!
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 30, 14:49)
Daug kas atsimena V.Z. kuri čia užeidavo. Tai va........ Šiąnakt ji liko viena......
Užuojauta Vaidai.
Uzuojauta V.Z.Kaip gaila.
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 30, 11:26)
geras, dabar prisiminiau, praeitoje temoje minejote Ostapenko, jis mano seimos pazystamas, jis ir taresi del mano mamos operacijos.. Nezinojau, kad jis onkologinius ligoniukus operuoja.
Mano mama jis operavo,labai malonus gydytojas.Tik gal 1dalyka ka negerai padare-tai,kad tik dali kruties pasalino,gal reikejo visa,gal nebutu atsirade metastaziu.Nieko negali zinot,bet gal be reikalo pagailejo.Mama daznai apie tai pagalvoja.Bet jai rinktis niekas nedave,gydytojas pats taip nusprende pacios operacijos metu.
Papildyta:
[quote=IevuteP,2010 01 28, 11:38]
Gal galit placiau apie gydyma Brazilijoje?I az jei cia nenoresit.Labai prasau!Aciu!
Del migdomuju tai prasysiu,kad israsytu Lorafeno.Juk vistiek reikia receptuko?
[/quote]
Galbut idomu bus visoms, tai galiu ir placiau. Apie Brazilija buvo snekama per
Del Lorafono, Relaniumo, Stlnox'o - jie visi yra psichotropai. Receptas butinas.
[/quote]
Idomu labai,aciu uz pasakojima!
Nupirkau Stilnox,bet mama nusprende jokiu nebegert,bentjau pakolkas,nes nuo Relanium abdujusi jauciasi.
Ir Balvociutes arbatu nebenori,nes tik blogeja
.Geria PROMED ir Kates nagus,dar SAVICKIO tirpala zada gert.Dar saldytuva mauda yra,bet nesiryzta gert.