Sveika,
Viti,
Ir aš sutinku - Viltis turi būti mumyse pačiuose, ir ji turi degti VISADA. Labai priklausys, kaip tu pati elgsiesi, galvosi, bendrausi su mylimu, kaip su juo bendraus kiti artimieji, draugai. Bet taip pat priklauso, kaip į savo ligelę pažiūrės jis pats. Nesusikoncentruoti ties tuo pasakymu, o ieškoti kaip kuo kokybiškiau toliau gyventi, atrasti smulkmenose džiaugsmų, stengtis išjausti kiekvieną akimirką, kad tu gyveni, susirasti pomėgį ir panašiai...
Mano mamytė diagnozę taip pat sužinojo, kai buvo IVst. (krūties)Taip pat su skausmais nugaroje vadavomės...
Tad laikykitės. Nelengva, bet tai įmanoma... Paskui, kai žinia apie diagnozę "apsivirškins", viskas atrodyti turėtų šiek tiek kitaip.
Gerai, kad vyrui į petį įsiųs kateterį . Taip jis bus išvaduotas iš daugybės badymų į veną. Geras dalykas.
Linkiu kantrybės ir neprarasti vilties ir kad gydymas būtų veiksmingas.....
QUOTE(Viti17 @ 2010 02 24, 14:59)
Sveiki,
Štai baisi liga pasibeldė ir į mūsų namus. Mano mylimas žmogus serga. 4-a stadija, storoji žarna, metastazės kepenyse, plaučiuose. Labiausiai skauda, kai tiesiai sako į akis: nuo tokių ligų nepasveikstama.. Prašau.. Duokite bent jūs viltį.. Bent lašelį jos.
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 25, 23:24)
nu visai susinervinau, pasirodo mamai jau kovo 23 kuomet buvo profilaktiskai daroma mamograma buvo matomas "netaisyklingos formos zidinys'', taip ta senaja nuotrauka aprase Vilniuje santariskese rentgenologas kai dabar ja parodem, o Siauliai kai padare rase kad viskas gerai
tai eilini kart likom nieko nesuprate :blink:tada jei butu jau iskart atrade....o ne sausio menesi
Vieni echoskopuotojai mato, ko kiti nemato, taip gal atsitiko ir Jums. Vieni moka skaityti nuotraukas, kiti ne. Labai gaila, kad tiek daug laiko praėjo...
Mano mamytei Neopogeno skirdavo kas kartą po 7 ampules. Sunaudodavom visas, išskyrus vieną kartą... Leisdavomės 5, po to darydavom tyrimuką , skambindavom gydytojai su atsakymu, ir paprastai dar reikdavo tų dviejų ampulių. Po jų vėl tyrimukas - ir būdavo gerai...
Rytoj nuo ryto ir mes vykstame į onkologinę - markeris, echoskopija, bendras kraujukas, susilašinsim Zometą (jei venos neišduos tfu,tfu,tfu...) vežamės ir plaučių nuotraukas...
susikaupimo vakaras...
Ramybės, mieliausios....