Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 24, 21:50)

Kazkaip galvuojau kaip tik geriau po pirmuju chemiju vaziuoti, nes po paskutiniu vis blogiau jausius g.gif

samta, labai geras dalykas butu pasitarti su savo gydanciu gydytoju.
kaip jau rasiau - as vaziavau su jos leidimu, turejau vaistu sarasa, rekomendacijas, kaip elgtis, ir gydytojos asmenini telefona - jei prireiktu.
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2010 02 25, 10:16)
Kai leukocitai smarkiai sumazeje (tiksliau, leukocitu sudedamoji dalis - neutrofilai, jie atsakingi uz imunine sistema - "kovoja" pries bakterijas - po chemijos daznai jie smarkiai nukrenta ir kyla infekciju gresme).

aisku, aciu
Atsakyti
Palaikykim Ugnine mintimis, liudnos zinios sad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 24, 21:50)
Skyre 5 dienas leistis po chemijos, bet jo ir kainele doh.gif , gerai, kad kompensuojamas 4u.gif

Net 5 dienas? ne pagal poreiki?
As priduodavau krauja ir tik pagal tyrimo rezultatus ziurejom su daktare ar reikia leisti.
Man uztekdavo 1, kartais 2 ampuliu. Dazniausiai, viena kokia 10 diena po chemijos suleidimo. Antra-pries pat kita chemija.
Atsakyti
Kokia liudna diena siandien,asaros reda...Parasiau Inesai zinute,nesitekejau,kad ji perskaitys,bet taip norejau gal paskutini karta pasakyti jai kad apkabinu ja stipriai stipriai...Mamyte atsake: "Aciu,perduosiu jai kai nors trumpam atsimerks,o dabar labai prasau pasimelsti uz ja,tai jai siuo metu labiausiai reikia.Myliu jus.Mama"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 25 vasario 2010 - 17:10
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 25, 18:09)
Kokia liudna diena siandien,asaros reda...Parasiau Inesai zinute,nesitekejau,kad ji perskaitys,bet taip norejau gal paskutini karta pasakyti jai kad apkabinu ja stipriai stipriai...Mamyte atsake: "Aciu,perduosiu jai kai nors trumpam atsimerks,o dabar labai prasau pasimelsti uz ja,tai jai siuo metu labiausiai reikia.Myliu jus.Mama"

Paskutinemis dienomis turbut visos cia besilankancios pasimeldzia ir uz Inesa, kad Dievulis ja globotu
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2010 02 25, 11:16)
Kai leukocitai smarkiai sumazeje (tiksliau, leukocitu sudedamoji dalis - neutrofilai, jie atsakingi uz imunine sistema - "kovoja" pries bakterijas - po chemijos daznai jie smarkiai nukrenta ir kyla infekciju gresme).

mano leukocitoj normoj buvo g.gif gal apsidrausdamas, kad labai nekristu gydytojas israse g.gif
Papildyta:
QUOTE(einarta @ 2010 02 25, 18:15)
Paskutinemis dienomis turbut visos cia besilankancios pasimeldzia ir uz Inesa, kad Dievulis ja globotu

Tai jau tikrai unsure.gif man vis galvuoj sukasi, kaip ji, ir kuom galeciau jai ir jos artimiesems pagelbeti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2010 02 25, 15:59)
Net 5 dienas? ne pagal poreiki?
As priduodavau krauja ir tik pagal tyrimo rezultatus ziurejom su daktare ar reikia leisti.
Man uztekdavo 1, kartais 2 ampuliu. Dazniausiai, viena kokia 10 diena po chemijos suleidimo. Antra-pries pat kita chemija.

ne ne pagal krauja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 25 vasario 2010 - 17:32
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 25, 18:34)
mano leukocitoj normoj buvo g.gif gal apsidrausdamas, kad labai nekristu gydytojas israse g.gif
Papildyta:

Tai jau tikrai unsure.gif man vis galvuoj sukasi, kaip ji, ir kuom galeciau jai ir jos artimiesems pagelbeti unsure.gif
Papildyta:

ne ne pagal krauja 4u.gif

Samta 0204, gauni labai stiprią chemiją, be neupogeno jos net nebūtų...Minimalus neupogen kiekis 5, man iškart buvo 6, vėliau paskirta 8 ir galiauisa 7. Su šiuo neupogen kiekiu jokių problemų nebuvo, tik temperatūros...iš kur žinau, nes dalyvavau lietuiško neupogen studijoje...
Atsakyti
nu visai susinervinau, pasirodo mamai jau kovo 23 kuomet buvo profilaktiskai daroma mamograma buvo matomas "netaisyklingos formos zidinys'', taip ta senaja nuotrauka aprase Vilniuje santariskese rentgenologas kai dabar ja parodem, o Siauliai kai padare rase kad viskas gerai doh.gif tai eilini kart likom nieko nesuprate :blink:tada jei butu jau iskart atrade....o ne sausio menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 25 vasario 2010 - 21:36
Sveika,Viti, 4u.gif Ir aš sutinku - Viltis turi būti mumyse pačiuose, ir ji turi degti VISADA. Labai priklausys, kaip tu pati elgsiesi, galvosi, bendrausi su mylimu, kaip su juo bendraus kiti artimieji, draugai. Bet taip pat priklauso, kaip į savo ligelę pažiūrės jis pats. Nesusikoncentruoti ties tuo pasakymu, o ieškoti kaip kuo kokybiškiau toliau gyventi, atrasti smulkmenose džiaugsmų, stengtis išjausti kiekvieną akimirką, kad tu gyveni, susirasti pomėgį ir panašiai...
Mano mamytė diagnozę taip pat sužinojo, kai buvo IVst. (krūties)Taip pat su skausmais nugaroje vadavomės...
Tad laikykitės. Nelengva, bet tai įmanoma... Paskui, kai žinia apie diagnozę "apsivirškins", viskas atrodyti turėtų šiek tiek kitaip.
Gerai, kad vyrui į petį įsiųs kateterį . Taip jis bus išvaduotas iš daugybės badymų į veną. Geras dalykas.
Linkiu kantrybės ir neprarasti vilties ir kad gydymas būtų veiksmingas.....
QUOTE(Viti17 @ 2010 02 24, 14:59)
Sveiki,
Štai baisi liga pasibeldė ir į mūsų namus. Mano mylimas žmogus serga. 4-a stadija, storoji žarna, metastazės kepenyse, plaučiuose. Labiausiai skauda, kai tiesiai sako į akis: nuo tokių ligų nepasveikstama.. Prašau.. Duokite bent jūs viltį.. Bent lašelį jos.

Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 25, 23:24)
nu visai susinervinau, pasirodo mamai jau kovo 23 kuomet buvo profilaktiskai daroma mamograma buvo matomas "netaisyklingos formos zidinys'', taip ta senaja nuotrauka aprase Vilniuje santariskese rentgenologas kai dabar ja parodem, o Siauliai kai padare rase kad viskas gerai doh.gif tai eilini kart likom nieko nesuprate :blink:tada jei butu jau iskart atrade....o ne sausio menesi

Vieni echoskopuotojai mato, ko kiti nemato, taip gal atsitiko ir Jums. Vieni moka skaityti nuotraukas, kiti ne. Labai gaila, kad tiek daug laiko praėjo...

Mano mamytei Neopogeno skirdavo kas kartą po 7 ampules. Sunaudodavom visas, išskyrus vieną kartą... Leisdavomės 5, po to darydavom tyrimuką , skambindavom gydytojai su atsakymu, ir paprastai dar reikdavo tų dviejų ampulių. Po jų vėl tyrimukas - ir būdavo gerai...

Rytoj nuo ryto ir mes vykstame į onkologinę - markeris, echoskopija, bendras kraujukas, susilašinsim Zometą (jei venos neišduos tfu,tfu,tfu...) vežamės ir plaučių nuotraukas... unsure.gif susikaupimo vakaras...

Ramybės, mieliausios.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 25 vasario 2010 - 21:59
Dieve, kiek forume ziniu.. kiek blogu, liudnu ziniu..
Merginos, as verkiu, taip stipriai verkiu.. Kiekvienos Jusu liudesys ir skausmas, man kaip savas skausmas.. As isgyvenu, ka isgyvenau siuos menesius..
As cia nebuvau kuri laika, bet atejau ir negaliu sulaikyti asaru, vos tegaliu rasyti..
Ugnine, DIeve, laikykis, tu tokia kovotoja, pavyzdys visiems, tu negali...

stebuklu tikinti,
tikekit, viskas bus gerai, kreipkites i visus kitus medikus, reikia padaryti viska..

kavyte,
verysad.gif

Liutuke,

laikykites ir Jus, labai daug JUms stiprybes.. Kaip noreciau jums duoti savo jegu.. jegu kurias turejau, dar kai mano mamyte buvo gyva..
As tikiu..
Ambre,
ir mano mama operavo stratilatovas.. jis puikus.. jau po operacijos pasake, kad musu situacija "bloga" ir nieko gero.. Nepaisant to, jis mmano mama priziurejo ri skyre demesio.. Mama labai tai vertino...

Samta0204,
paradoksalu, kad su ugnine kartu dirbot.. koks sutapimas..

Viti17,
Jeigu mes entiketume sio forumo nebutu.. Si liga pasieme mano mama, bet as dabar tikiu...

As stipriai verkiu, atrodo, kad mamos praradima isgyvenu is naujo, negaliu sustoti..
Kaip Ugnine? Kaip TIKESIU???
Adis, mieloji, juk tu tokia stipri, viskas bus gerai. Rasyk!!Kuo daugiau tokiu istoriju paviesinama, tuo daugiau gal bus tvarkos..
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 25, 22:50)
susikaupimo vakaras...

Ramybės širdelėje jums....

Ir sėkmės rytoj heart.gif

.
Atsakyti