Sveiki,
Štai baisi liga pasibeldė ir į mūsų namus. Mano mylimas žmogus serga. 4-a stadija, storoji žarna, metastazės kepenyse, plaučiuose. Labiausiai skauda, kai tiesiai sako į akis: nuo tokių ligų nepasveikstama.. Prašau.. Duokite bent jūs viltį.. Bent lašelį jos.
QUOTE(-Julija- @ 2010 02 24, 12:41)
As ne ju patirtimi remiuosi. Mano ta pati liga kaip Samtos ir vaistas tas pats.
Julija, as zinau
QUOTE(Viti17 @ 2010 02 24, 13:59)
Sveiki,
Štai baisi liga pasibeldė ir į mūsų namus. Mano mylimas žmogus serga. 4-a stadija, storoji žarna, metastazės kepenyse, plaučiuose. Labiausiai skauda, kai tiesiai sako į akis: nuo tokių ligų nepasveikstama.. Prašau.. Duokite bent jūs viltį.. Bent lašelį jos.
Viltis visada yra. Netgi tokiose situacijose atsitinka 1 iš 1000000 atvejų, kai visiškai pasveikstama...
O jei grįžtanat į realų pasaulį - mano mamytė su lygiai tokia pačia diagnoze ir Dievo padėjimu džiaugiasi beveik dviem metais po operacijos (balandį bus). Pagal statistikas - tai jau virš visko. Be to, nėra info pakankamai apie liginiuko amžių, būklę ir t.t.
QUOTE(ifauru @ 2010 02 24, 15:20)
Viltis visada yra. Netgi tokiose situacijose atsitinka 1 iš 1000000 atvejų, kai visiškai pasveikstama...
O jei grįžtanat į realų pasaulį - mano mamytė su lygiai tokia pačia diagnoze ir Dievo padėjimu džiaugiasi beveik dviem metais po operacijos (balandį bus). Pagal statistikas - tai jau virš visko. Be to, nėra info pakankamai apie liginiuko amžių, būklę ir t.t.
Amžius- 38, būklė - papuolė į ligoninę visai ne dėl kažkokių ypatingų blogumų.Ėjo tikrintis dėl skausmo nugaroje.. Ir še tau.. (( Ketvirtadienį įsius kažkokį kateterį į petį. Tada chemija.. Ir tik po to gal operuos, o gal...
QUOTE(Viti17 @ 2010 02 24, 13:59)
Sveiki,
Kad ir kaip bebutu gaila vilties niekas jums negali nei padovanoti, nei parduoti. Ji turi buti Jumyse. Tiesiog nepaisant visu stadiju, nepaisant visu pasakymu giliai sirdyje tikekite, kad Jusu mylimas zmogus bus 1 is tu laiminguju.
Be to, nepamirskite, kad butent tam zmogui reikia matyti Jusu tikejima. Nes jei aplinkiniai netures tikejimo, tai paciam serganciajam bus dar sunkiau.
Stiprybes ir sveikatos Jums ir Jusu ligoniukui
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 23, 22:43)
, bet gydytoja sako, akd jus norit kad jums plaucius vel sviestu, nes jie buvo sviesti sausio 8, aisku negerai juos tiek svietineti,nieko ir nesvies bet baisu kad plauciu paliete nebutu
Iš tavo parašymų aišku, kad niekas neaišku? Kur tos cistos ir hemangioma?
Kai man buvo pirmasis pneumotoksas plaučių nuotraukų buvo 4 per penkias dienas, dabar padarė dvejas per savaitę. Kai reikia tai ir daro. Ir bereikalo taip bijot to plaučių rentgeno, nes pasirodo skirtingai ten daro : daro nuotraukas ir šviečia. Tai kas šviesta paskutinį kartą buvo įrašyta i CD diską, paprašėm.
QUOTE(Patr @ 2010 02 23, 23:37)
Samta0204, palaikau Tavo pasirinkimą. Juk pati jauti kaip jautiesi. Keliauk kol gali. 2007metais kai pabaigiau paskirtą kursą Doxorubicin ir Taxoter paskutinė chemija buvo spalio 26 d. per gimtadienį, tai gruodžio 7 d. išskridau į Londoną kelioms dienoms. Praeitais metais kai Po Gemzaro ir Taksolio lašinimų 6 kursų(paskutinis buvo lapkričio 4 d.), tai gruodžio 2 d. išskridau į Kanarų salas, pigius skrydžius pirkaus pati per Ryanair kompaniją. (y). Skrisite ir Jūs gal iš Kauno pigius bilietėlius nugriebę?
P.s. dar 2007metais po trecios chemijos bavau Palangoje, o 2009metais po (ooo irgi ) po trecios buvau Šventojoje. Tiesa, birželio mėn. kai lyg persišaldžiau savo kaime prie upės ir dar šiek tiek kosėdama susilašinau antrąją chemiją, sakiau, kad jau galus atiduosiu, 6 dienas buvo aukšta temperatūra virš 39. Oi, baisu...ir prisiminti...
P.s. dar 2007metais po trecios chemijos bavau Palangoje, o 2009metais po (ooo irgi ) po trecios buvau Šventojoje. Tiesa, birželio mėn. kai lyg persišaldžiau savo kaime prie upės ir dar šiek tiek kosėdama susilašinau antrąją chemiją, sakiau, kad jau galus atiduosiu, 6 dienas buvo aukšta temperatūra virš 39. Oi, baisu...ir prisiminti...
Visiškas nesąmoningas palaikymas. Aš ir iš mėgėja keliati, tačiau pirmoji kelionė buvo remisijoje, kai po visų gydymų praėjo 7 mėn. antroji Roma po 16 mėn. po gydymo, Barselona prieš trečią gydymą, remisija truko 5 mėn.
****Palanga Nida, čia vietoj, jei ką ir pagalba vietoj. Nieks nepasakys kaip elgsis kaulų čiulpai esant intensyviam gydymui, kaip kris neutrofilai ir visas kitas kraujas. Vis dėlto nėštumai, maitinimai, nėštumo nutraukimai. PATR nėra net ko lygintis. .Man ta pati liga, vaistai panašūs: paskutinis gydymas nutrauktas dėl to, kad kaulų čiulpai nelaiko, labai gilios neutropenijos. Iki 42 m. nežinojau, ką reiškia sirgti. Beveik 2 m. ieškojau pablogėjusios būklės priežasties. Pirmoji chemija praėjo su aukštomis temperatūromis, antroji su alergija, trečioji neveiksminga, ketvirtoji - kaulų čiulpai streikuoja...
Kad dėl kelių dienų malonumų, nebūtų problemų visam gyvenimui.
dėl visaverčio gyvenimo - jis čia pat po ranka...Draugų, giminių lankymas, vakarėlių rengimas, geriau besijaučiant, mini kelionės po Ventės ragą, Rusnę ir pan. Aplėkit Šatrijos, Rambyno, Medvėgalio piliakalnius, sukurkit laužą...įspūdžių pakaks.
QUOTE(ifauru @ 2010 02 24, 15:20)
Kaip Ugninė?
Apie Ugnine yra naujos info jos puslapiuke...
Samta0204, kaip sekėsi pas bioenergetikus?
QUOTE(adis @ 2010 02 24, 17:17)
Iš tavo parašymų aišku, kad niekas neaišku? Kur tos cistos ir hemangioma?
Kai man buvo pirmasis pneumotoksas plaučių nuotraukų buvo 4 per penkias dienas, dabar padarė dvejas per savaitę. Kai reikia tai ir daro. Ir bereikalo taip bijot to plaučių rentgeno, nes pasirodo skirtingai ten daro : daro nuotraukas ir šviečia. Tai kas šviesta paskutinį kartą buvo įrašyta i CD diską, paprašėm.
viskas kepenyse, kepenu magentini rezonansa dare, del tor rentgeno tai cia gydytoja mus taip nuteikia sakydama: ka jus norit kad jum kas menesi plaucius sviestu....o ji ir koseja ir nugara skauda siandien
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 24, 01:44)
As tai visus tyrimus dariau hematologijos skyriuje,bet man tiksliai pasakydavo,kokia diena atvaziuoti ,ir tarp chemiju (o man chemija buvo kas dvi savaites) kartais reikejo ir po 4 kartus priduoti krauja,bet tau tiek nereikes.O neskyre Neupogeno leisti?
Skyre 5 dienas leistis po chemijos, bet jo ir kainele , gerai, kad kompensuojamas
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2010 02 24, 11:38)
zinoma. lygiai kaip zinojau, kad chemiju poveikis kaupiasi, kiekviena nauja chemija sunkesne uz praejusia... as irgi nei atkalbineju, nei ikalbineju. tik rasau, ka ir kodel rinkausi, kokia svarbi man buvo normalumo iliuzija, kaip ji padejo islaikyti sveika prota ir gera nuotaika.
be to, reikia prisiminti, kad deganti ir svetak gydesi kraujo ir imunines sistemos ligas - kuriu gydymo esme ir yra "nunulinti" krauja, kad butu galima atstatyti sveika jo bukle. tuo tarpu kruties, zarnyno vezio gydymu kraujo nunulinti nesiekiama, kraujo kritimas yra salutinis reiskinys, o ne tikslas, ir jis gali pasireiksti smarkiau ir silpniau priklausomai nuo organizmo savybiu, atsparumo.
mes tam ir esame, kad perspetume ir pasidalintume savo patirtimi. o sprendima vis tiek priims pati samta.
be to, reikia prisiminti, kad deganti ir svetak gydesi kraujo ir imunines sistemos ligas - kuriu gydymo esme ir yra "nunulinti" krauja, kad butu galima atstatyti sveika jo bukle. tuo tarpu kruties, zarnyno vezio gydymu kraujo nunulinti nesiekiama, kraujo kritimas yra salutinis reiskinys, o ne tikslas, ir jis gali pasireiksti smarkiau ir silpniau priklausomai nuo organizmo savybiu, atsparumo.
mes tam ir esame, kad perspetume ir pasidalintume savo patirtimi. o sprendima vis tiek priims pati samta.
Aciu uz naudinga informacija tuo nezinuojau
Kazkaip galvuojau kaip tik geriau po pirmuju chemiju vaziuoti, nes po paskutiniu vis blogiau jausius
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 02 24, 21:39)
Apie Ugnine yra naujos info jos puslapiuke...
Sake, kad jau sveika, ir jokio gydymo nebereike
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 24, 21:50)
Skyre 5 dienas leistis po chemijos, bet jo ir kainele , gerai, kad kompensuojamas
Papildyta:
Papildyta:
o kada skiriamas neupogenas?
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 25, 07:09)
o kada skiriamas neupogenas?
Kai leukocitai smarkiai sumazeje (tiksliau, leukocitu sudedamoji dalis - neutrofilai, jie atsakingi uz imunine sistema - "kovoja" pries bakterijas - po chemijos daznai jie smarkiai nukrenta ir kyla infekciju gresme).