Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(kavyte @ 2010 02 20, 22:22)
Nieko naujo, vis dar laukimas............. bet žinot...kai matome tokias Inesos kančias, jau nebežinau ko labiau prašyti Dievo...........Bet, mes su Inesa dažnai kalbėdavome apie išėjimą ir man palengvėjo, kai ji apibudino kaip ji tai įsivaizduoja, o gal ir ne įsivaizduoja, gal jau žino, koks jausmas apima ir kokia meilė ten pasitinka.......Inesa sakė, kad tik TEN prasideda gyvenimas, be kančios, be skausmo, o vien tik  su palaima, meile, lengvumu..........

O kas gali buti baisiau po tokiu kanciu, gal but tik laukimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 20, 22:40)
Nieko gero ir paguodžiančio... schmoll.gif

bet mes tikim kartu su ja, man i sms neatsake, tai net buvau issigandus momenta, kazkoks juodas periodas, vien blogos zinios, antra diena is eiles suzinau apie mirti, siaubas, kiekviena vakara pasimeldziu ir tikiu...

Adis apkabinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 02 20, 23:52)
bet mes tikim kartu su ja, man i sms neatsake, tai net buvau issigandus momenta, kazkoks juodas periodas, vien blogos zinios, antra diena is eiles suzinau apie mirti, siaubas, kiekviena vakara pasimeldziu ir tikiu...

Palaikau ryšį su jos Mama. Buvau išsigandusi kai sužinojau, jog ir mamą ištiko infarktas. Laimė, kad tik ketvirtis širdies nukentėjo ir pavyko išsikapstyti. Va kokios nuolatinės streso ir įtampos pasekmės. Dabar reikia rūpintis savimi, bet juk visas dėmesys dukrai.... Po konsultacijos su vokiečiais gydytojais, nutarta griebtis šiaudo. Parsiųsti vaistai, kurie, aišku, Lietuvoje nekompensuojami ir kainuoja ne vieną ir ne du tūkstančius... Tačiau širdelė neatlaiko gydimo. Šiuo metu karštis 40 ir be sąmonės.....
Ai, kaip viskas sumautai...... verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės - susitelkime ir pasimelskime už Ugn*Inę heart.gif ir TIKĖSIU heart.gif
........kas galime, minutėlę pabūkime mintimis su jomis kartu, kad našta taptų lengvesnė...............ir kad įvyktų neįmanomi dalykai............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 vasario 2010 - 23:28
QUOTE(Deganti @ 2010 02 21, 00:52)
net buvau issigandus momenta, kazkoks juodas periodas, vien blogos zinios, antra diena is eiles suzinau apie mirti, siaubas, kiekviena vakara pasimeldziu ir tikiu...

Va,va ir man kazkaip nuo metu pradzios labai daug blogu ziniu unsure.gif

TIKESIU , UGNINE user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 20, 23:38)
ADIS net sunku rasti tinkamus žodžius visos Jūsų patirtos situacijos ir siaubo įvertinimui  doh.gif Koks bejėgis žmogau jautiesi.... Šiandien Lietuvos ryte skaičiau istoriją, kaip moteris per gydytojų aplaidumą prarado ir kojas, ir rankas... Siaubas.....

Pažįstu šiek tiek tos moters vyrą. Tiksliau, bendravom, kai dar nebuvo visų šitų nesąmonių......

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 20, 23:59)
Palaikau ryšį su jos Mama. Buvau išsigandusi kai sužinojau, jog ir mamą ištiko infarktas. Laimė, kad tik ketvirtis širdies nukentėjo ir pavyko išsikapstyti. Va kokios nuolatinės streso ir įtampos pasekmės. Dabar reikia rūpintis savimi, bet juk visas dėmesys dukrai.... Po konsultacijos su vokiečiais gydytojais, nutarta griebtis šiaudo. Parsiųsti vaistai, kurie, aišku, Lietuvoje nekompensuojami ir kainuoja ne vieną  ir ne du tūkstančius... Tačiau širdelė neatlaiko gydimo. Šiuo metu karštis 40 ir be sąmonės.....
Ai, kaip viskas sumautai...... verysad.gif

Jėtus...STIRYBĖS
Atsakyti
TIKĖSIU situacija seniai sudėtinga. Ją medikai į gyvenimą traukia už pakarpos. Nenurašo ir viską daro, kad ji gyventų. Gerbiu juos už tai, o TIKĖSIU mylim ir linkim pradžioj mažo stebuklėlio po to didesnio stebuklo.
Mūsų skyrelis - nepaprastas. Tai skyrelis tarp žemės ir dangaus, nieko čia nepakeisi.
taip direktorei, o kam kitam? Tegul žino, kad neturi būtinų pagalbos priemonių. Aš, kai rašau visokius skundus, niekad nekaltinu, atkreipiu dėmesį. smile.gif
Atsakyti
4u.gif visoms po 4u.gif
Aš ryt pradedu gydyma... Doxorubicinas+dacarbazinas. man tai pirmas kartas.Jau klausiau per kalėdas jūsų apie visokius techninius chemo-stacionaro klausimus, bet pradėsiu realiai tik ryt...
Adis - Jūs šaunuolė. taip ir reikia - kovoti.
Aš nustebinta "nemokamo" arba tiksliau "100proc." kompensuojamo gydymo... vien už vandenį susimokėjau 100 lt. tai čia tik tam pirmam kartui, 4 d.. Apie naujų plaukų kainas, tai išvis patyliu...Na bet laikykimės, ačiū, kad esate, kad pasidalinat patirtim 4u.gif
Dar norėjau paklausti dėl burnos opelių - ar yra kokia nors prevencinė priemonė? gal kokio vitC pagert? Gyd. sakė paskalauti ramunėlėm, medetkom KAI BUS. O ka daryt kad nebūtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 21 vasario 2010 - 11:55
Nesupykit, kad kišiu trigrašį čia, bet paskaičius Ugninės temą, kiek sumišau - ji juk dar gyva... unsure.gif palaikymas, maldos būtinos ir svarbios, bet kai kurie postai ten vos ne amžino atilsio jau linki.... arba aš ne taip suprantu.... unsure.gif blush2.gif blush2.gif tiesiog toks ne visai koks įspūdis...
Atsakyti
Isibraunu i tema, iskart atsiprasau uz tai...

Adis - Saunu, kad esate tokia "kovine" smile.gif Rasykit, rasykit visur, kur tik imanoma, apie esama padeti, galbut tai pades kazka isgelbeti... Save Jus isgelbejot pati, bet kitam tai gali ir nepasisekti...

Mergaites - Jus esat kumstis, o kumstyje vienas pirstas palaiko kita, kad tas kumstis butu stipresnis, kiekvienos isgyvenimai paliecia visas...

Ugnine/Tikesiu - nei ugnis, nei tikejimas taip neuzgesta... As vis dar tikiu stebuklu... Jei tas stebuklas ir nepades isgyventi, tai gal bent sumazins skausmus...

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 02 21, 15:51)
Adis[/b] - Saunu, kad esate tokia "kovine" smile.gif Rasykit, rasykit visur, kur tik imanoma, apie esama padeti, galbut tai pades kazka isgelbeti... Save Jus isgelbejot pati, bet kitam tai gali ir nepasisekti...

As ne kovotoja. smile.gif As tik atkreipiu dėmesį į nesklandumus. smile.gif esu realistė ir stengiuosi gyventi kiek įmanoma pilnevertį gyvenimą, norisi paprasčiausio žmoniškumo. Jei deklaruoja paliatyvų gydymą ir priežiūrą, neigia eutanaziją, tai lai užtikrina tai, ką deklaruoja ne popieriuje, bet gyvenime.
Atsakyti
Mano mama...ji dabar Vilniuje, pirmines žinios - kepenu intoksikacija, rytoj žiūrės kaip su vandenim...
labai tikiuosi, kad jos daktarai nenurašys. Ar yra būdų neleisti to padaryti?
chemoterapeutas (Klaipėdos) pasakė - jei nedarysim chemijos ji "išeis", jei darysim kai ji tokios būklės laukia tas pats.
kai gulejom chirurginiam (pastebiu, kad kai kalbu apie mama, pradedu tapatintis,kad kaip ir su kūdikiais...būdavo) susidūrėm su dideliu gydytoju atsainumu.
Paskyrė morfijaus 4k per dienai ir klyzmų krūvą. Nerado nepraeinamumo ir išrašė, tokios pat būklės kaip ir atvažiavom, toliau sekė vienas gydytojų atsakymas - komplikacija, atsistatykit,pradėkit valgyt ir vėl į chemiją.
po poros savaičių nesėkmingų bandymų atsistatyti, (onkologinio sesutės išmokė (tiksliau parodė) kaip elgtis su portu, pati mamai lašelines stačiau) dėdė išvežė ją į Vilnių.
tokios žinios iš mūsų fronto.
meldžiuosi už Jus visas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 21 vasario 2010 - 15:14