Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

Oi, adis, mieloji, ..... skaitau, ir nervas ima, kiek bardako pas mus...ir kiek daug mes nežinome. Įsivaizduoju aš, kad atvežus sunkesnį ligonį, visi subėga.... Aha, dabar matau, kaip yra. Tik užsienietiškuose filmuose visi medikai lekia į pagalbą virsdami. Dar gerai, kad tu pati esi tokia viską žinanti, dar daugiau, nei jie, medikai... Daug daugiau. Ačiū tau už pasidalijimą.

Tvirtybės tau. Žinok, kad mylime tave.

heart.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie Adis, doh.gif tikrai netvarka gydymo įstaigose, užjaučiu, kad reikėjo tą aplaidumą ištverti pačiai....tikiuosi tai jums nepasikartos, ir kad nė vienai nebūtų tokios patirties,,,,,,ir man jau baisu doh.gif
Atsakyti
Laba mergaites...Zaviuosi Jusu stiprybe, ziniomis.
Netiketai liga aplanke ir musu seima. verysad.gif Mano mamai kasos auglys. Siuo metu guli Vilniuj santariskese.Dare operacija, bet auglio pasalinti negalejo, nes jis persipynes su didele kraujagysle(nepamenu pvd.). Tai tik padare tulzies latako apvedima, nes jis buvo uzspaustas, del to prasidejo gelta...
Lieka chemoterapija.
unsure.gif Maza paguoda,tik tai , kad daugiau niekur neisplite...Pirminej diagnozej parasyta II stad.
Siuo metu jauciasi prastai, beveik nevalgo, nes pykina ir nuolat spazmuoja zarnynas.
Labai sunku , kad negaliu jai padeti,pati auginu maziu ir laukiuosi antrojo, tad i Vln privazineti sunku. Dabar domiuosi bet kokia alternatyva, zoliniais preparatais, grybais,Cordyceps...Nes pagal visus kasos vezio aprasymus- prognozes labai prastos...Chemoterapija gyvenimo neprailgina...O pojuciai po jos labai nekokie, juolab , kad ji dabar tokia nusilpus...Girdejau , kad bus leidziama viena karta i savaite 3 menesius.Pavadinimo dar nezinau...

Neperskaiciau visos temos, gal esate kas nors susidure su panasiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 02 20, 14:35)

Adis, tu tiek Daug išminties sudedi į Šias temas....
Ačiū tau už tokius išsamius pasidalinimus, jie tokie vertingi. Galbūt, kažkas jais pasinaudos, kažkam užstrigs galvoje.. ir nereiks graužtis nagų, kažko nepadarius..

Kad bučiau ir aš tokia protinga buvus verysad.gif verysad.gif verysad.gif

negaliu sau atleist.

Žibėk Adis savo vidine stiprybe, adekvačių elgesiu ir atvira širdimi... Tu vertybė šiam skyreliui.

Sveikatytės Tau.. kuo daugiau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Vilties.

Gražiausios,šilčiausios,įsisupusios į pavasario rūbą...Vilties,kad viskas bus GERAI!!!

user posted image
Atsakyti
adis, stipriai kaip begaliu apkabinu ... TU JAU ESI STEBUKLAS

Skaitau, ir mintys taip dėliojasi: Jėzau, o ji rašo, lyg ne su ja taip būtų buvę. Siaubas....Lietuva...tvarka Lietuvoj laisvoj....nenuostabu, kad daug kas iš tos Lietuvos bėga....nors ir užsieniuose ne ką geriau kai kuriais atvejais.

Kai laukiausi pirmojo, prestižinėje Kauno Motinos ir vaiko klinikoje darė kažkokį spec. hormoninį tyrimą. Tik kraujo ėmimas iš venos.
Paėmė bet kaip, man silpna pasidarė, o seselė - viskas, galite eiti. Vos išropojau į koridorių ir plumt ant kėdžių, kol į save grįžau....Ir mintis - tuoj galus atiduosiu super gražioj super prestižinėj klinikoj. Negi taip nesimato, kad vos atsitojau..... doh.gif

Aišku, čia visai ne tas pats, ką patyrė adis...

Ambre, greičiausiai esat pasimetę, bet kaime mūsų kaimynui irgi ta pati bėda. Operuotas daugiau kaip metai, gavo spindulius ir chemiją. Kadangi st.II, tai suteikia optimizmo - gali tikrai būti, kad chemija bus efektyvi ir viskas pavyks neblogai....
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Adis skaiciau Jusu nutikima ligonineje ir siurpas ejo. Stiprybes ir kuo daugiau sveikateles Jums... 4u.gif
Liudnos zinios del Ugnines, bet tegul negesta Viltis...
O mano mamyte praejo spinduliavima i ta stuburo vieta, kur buvo rasta mts. Gydymas kol kas baigtas. Zometos kazkodel nesiule, tiksliau gydytoja atkalbejo, sake, kad nereikia g.gif aisku keista, as buciau mamai pirkusi ja, bet ji pasitiki gydytoja ir kol kas nenori ...
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 02 20, 14:25)
Stebūklų nebebus.......tik laukimas, kada.......

verysad.gif vistiek tikesim kad bus geriau heart.gif Nu kaip viskas greitai verysad.gif Juk kai tada dar Inesyte rase,neprogresavo auglys,net kazkiek susitraukes buvo,juk buvo ji pilna vilties.Kokia neteisybe,tikrai...

adis console.gif ,nezinau ka ir rasyti,truksta zodziu,tik pyktis....kaip taip galima...
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2010 02 20, 13:25)
Stebūklų nebebus.......tik laukimas, kada.......

Kaip sujaudino sita zinia................Noriu kazka parasyti, bet vis istrinu, kol zmogus su mumis - lai islieka musu tikejimas stebuklu, o kas gali pasakyti, kad mirtis, tai ne gyvenimas, o gyvenimas ne mirtis...............
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 02 20, 17:13)
Kaip sujaudino sita zinia................Noriu kazka parasyti, bet vis istrinu, kol zmogus su mumis - lai islieka musu tikejimas stebuklu, o kas gali pasakyti, kad mirtis, tai ne gyvenimas, o gyvenimas ne mirtis...............
Ir as vis nenoriu taip galvoti, norisi tiketi, kad dar viskas bus gerai....
Atsakyti
Kokios liudnos naujienos mergaites... verysad.gif labai istrigo skaityti zodziai,tad dalinuosi su jumis .

… Privalau pranokti tą savo neviltį, jau ir dabar kartais pajuntu nuolankumą ir susitaikymą. Vienam pumpure gali slypėti pavasaris, vieversio lizde palei žemę gali kupėti visas džiugesys, pranašaująs, jog mums dar švis ir švis tūkstančiai purpurinių saulėtekių. Taigi tikriausiai viskas, kas man dar yra likę gražaus šiame pasaulyje, kaip tik ir iškils iš šio nusižeminimo, susitaikymo ir nuolankumo. Kad ir kaip ten būtų, aš galiu toliau tobulėti, ir, priimdamas viską, kas su manimi įvyko, tapti per tai vertesniu.
Oscar Wilde, iš "De Profundis"

Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 02 20, 17:13)

ir as taip pat nerandu zodziu verysad.gif
Atsakyti