Aciu bet as ne JUS as ne daugiskaita
Uzjauciu Vaida.....
Ech......
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 30, 14:49)
Gražiai ir viltingai prasidėjo nauja tema
Daug kas atsimena V.Z. kuri čia užeidavo. Tai va........ Šiąnakt ji liko viena......
Užuojauta Vaidai.
Daug kas atsimena V.Z. kuri čia užeidavo. Tai va........ Šiąnakt ji liko viena......
Užuojauta Vaidai.
Mintyse palaikau...Užuojauta....
TIKĖSIU, ar namuose dabar?
QUOTE(ifauru @ 2010 01 30, 13:56)
keliom dienom tik
QUOTE(TIKESIU @ 2010 01 30, 15:00)
keliom dienom tik
Bet ir tos kelios dienos smagu
V.Z.
QUOTE(something else @ 2010 01 30, 14:07)
Žinosiu
Tikėsiu, anoks čia malonumas priminti, bet vėl pasisakau - mudviejų kraujo grupės sutampa, ir miestas taip pat. Jei kada kas..
v.ž., sekiau Jūsų istoriją... nuoširdžiai užjaučiu.
Tikėsiu, anoks čia malonumas priminti, bet vėl pasisakau - mudviejų kraujo grupės sutampa, ir miestas taip pat. Jei kada kas..
v.ž., sekiau Jūsų istoriją... nuoširdžiai užjaučiu.
Aga zinau,viska man sake Aciu kazkaip si kart turejo o ir ne tai buvo kaip ana karta
Sveikos,
tati, man atrodo, kad prieš tuos trejus metus ir aš buvau Palangoje per Kalėdas, kai buvo priversta sniego iki valios... bet koks grožis tada buvo. visą dieną prasivaikščiojome. Kažin, ar dabar tiek pat sniego?
liutuke, aš juk daviau telefoną... skambink, sakyk problemą, nesigėdyk... juk pati matai, kaip jie rūpinasi savimi...
tokiais momentais reikia išnaudoti visas galimybes...
pas mus po Vilniaus tylu ramu... kovą reiks Šiauliams profilaktiškai pasirodyti.
V.Z.
tati, man atrodo, kad prieš tuos trejus metus ir aš buvau Palangoje per Kalėdas, kai buvo priversta sniego iki valios... bet koks grožis tada buvo. visą dieną prasivaikščiojome. Kažin, ar dabar tiek pat sniego?
liutuke, aš juk daviau telefoną... skambink, sakyk problemą, nesigėdyk... juk pati matai, kaip jie rūpinasi savimi...
tokiais momentais reikia išnaudoti visas galimybes...
pas mus po Vilniaus tylu ramu... kovą reiks Šiauliams profilaktiškai pasirodyti.
V.Z.
V.Z.,uzuojauta
TIKESIU ,jeigu tik galeciau padeti... Bet vistiek tu musu stebuklas ,laikykis ir nepasiduok
tati ,labai grazu
Mergaites,gal kas patars (cia mano pazistama praso ) "kas geresnis" ,nors suprantu kad kvailas klausimas bet visgi noretusi atsilepimu ,onkochirurgai Klaipedoje: Kasiliauskas ar Šniuolis ar Snuolis
TIKESIU ,jeigu tik galeciau padeti... Bet vistiek tu musu stebuklas ,laikykis ir nepasiduok
tati ,labai grazu
Mergaites,gal kas patars (cia mano pazistama praso ) "kas geresnis" ,nors suprantu kad kvailas klausimas bet visgi noretusi atsilepimu ,onkochirurgai Klaipedoje: Kasiliauskas ar Šniuolis ar Snuolis
V.Z. - užuojauta kuo nuoširdžiausia, stiprybės tau.
Papildyta:
SVETUK ir TIKĖSIU - didžiausias ačiū už naują temutę, už nuostabiausius žodžius.
Ir visos, Mergaitės , labutis - tebūna šis savaitgalis lengvutis ir ramutis. Tegul žiemužė baigia savo išdaigas, pasiima virbalus ir tenumezga kiekvienai Jūsų po sveikatos skraistę.
rasų lanka
kokie gražūs žodžiai...
kokie gražūs žodžiai...