Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 10, 01:55)
SVEIKOS,  4u.gif
Buvau dingusi, nes uzpuole gimtadieniai ir ligos. Namie sergam visi, vyrui uzvakar apendecita ispjove, per dukrytes 1 gimtadieni doh.gif dukrai temperatura ir sloga po gimtadienio, dar sunus rota virusa pasigavo, o as po pirmos chemijos siandiena doh.gif  Gavau ziauria doze taxotero 130mg su visais priedukais doh.gif atlaikiau lengvai, paziuresim kaip toliau bus ax.gif Zofrano iskart sulasino 4u.gif

Ogo,laikykis 4u.gif Kazkaip tikrai visko perdaug unsure.gif Sveikinu dukryte su gimtadieniu happybday.gif Ir linkiu kad viras ir vaikuciai greit pasveiktu,o tau nebutu salutiniu poveikiu heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 02 09, 21:42)
romantike, negražu pas moterį klausti, bet kiek Jums metų? Jeigu navikai jautrūs estrogenams, geriau, kad jų organizme būtų kuo mažiau, manau aš taip, ir patariu geriau jau mesti lauk visus organus, kurie juos gamina,  nes aš neklausiau gydytojų, prasidėjo mėnesinės, nenaudojau Zalodex ir Tamoksifeno po 2007metų chemijų, todėl, manau, taip trumpai truko remisija. Tik 2 metus nuo 2007 iki 2009m.

Parasysiu AZ. Nesiviesinu ax.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 09, 23:55)
SVEIKOS,  4u.gif
Buvau dingusi, nes uzpuole gimtadieniai ir ligos. Namie sergam visi, vyrui uzvakar apendecita ispjove, per dukrytes 1 gimtadieni doh.gif dukrai temperatura ir sloga po gimtadienio, dar sunus rota virusa pasigavo, o as po pirmos chemijos siandiena doh.gif  Gavau ziauria doze taxotero 130mg su visais priedukais doh.gif atlaikiau lengvai, paziuresim kaip toliau bus ax.gif Zofrano iskart sulasino 4u.gif

Linkiu sveikatos visiems seimos nariams ir Tau stiprybes 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergytės 4u.gif jei neišvysit, jungiuosi... atsinaujino mano mamytei liga verysad.gif prieš 12 metų pašalino vieną krūtį, o dabar guziukas kitoje... paėmė tyrimą, kaip suprantu tai punkciją, rodo ląstelių pakitimus. už 2 sav operuos. dar markerį padarė, bet kaip suprantu tie "ląstelių pakitimai" jau byloja patys už save? unsure.gif kaip manote kokios mūsų prognozės? guzelis tai labai paviršinis toks, pakeitė spalvą tai laimei mamytė laiku susigriebė... gal nebus toli nuėję dar verysad.gif
ar yra vilčių, kad išsisuksim tik su operacija, kaip manote? ar reikės visos chemo ir spindulių puokštės? verysad.gif nupirkom dėžę Wobenzymo, pamenu po pirmos operacijos daug jo gėrė. lauksim dabar operacijos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 10 vasario 2010 - 13:35
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 10, 13:32)
sveikos, mergytės  4u.gif jei neišvysit, jungiuosi... atsinaujino mano mamytei liga  verysad.gif prieš 12 metų pašalino vieną krūtį, o dabar guziukas kitoje... paėmė tyrimą, kaip suprantu tai punkciją, rodo ląstelių pakitimus. už 2 sav operuos. dar markerį padarė, bet kaip suprantu tie "ląstelių pakitimai" jau byloja patys už save?  unsure.gif kaip manote kokios mūsų prognozės? guzelis tai labai paviršinis toks, pakeitė spalvą tai laimei mamytė laiku susigriebė... gal nebus toli nuėję dar  verysad.gif
ar yra vilčių, kad išsisuksim tik su operacija, kaip manote? ar reikės visos chemo ir spindulių puokštės?  verysad.gif nupirkom dėžę Wobenzymo, pamenu po pirmos operacijos daug jo gėrė. lauksim dabar operacijos  verysad.gif

jei pirmakart taip puikiai tikrai sekesi, vis tik 12 metu remisija, manau ir si karta viskas bus gerai, o gydymo nereikia bijoti, svarbiausiai, kad jis yra, juk tik jo deka siandien daugelis ismusu dar vis cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 02 10, 13:50)
jei pirmakart taip puikiai tikrai sekesi, vis tik 12 metu remisija, manau ir si karta viskas bus gerai, o gydymo nereikia bijoti, svarbiausiai, kad jis yra, juk tik jo deka siandien daugelis ismusu dar vis cia  4u.gif

pirmą kartą jau ten gana toli mums buvo pažengę. buvo ir chemija, ir spinduliai, ir viską krūtį nupjovė, pusę metų pamenu važinėjo mamytė. ir labai daug wobenzymo sugėrėm, pamenu Šarakauskienė (mamytės gydytoja) vis sakydavo kai tik išgalit tai ir pirkit. kažkaip galvoju gal ir jo indėlio kažkiek būta, į tuos 12 metų. o dabar va verysad.gif ar tos "pakitę ląstelės" jau ir rodo, kad piktybinis tas guziukas? jei taip tai kam tą markerį ėmė g.gif norėjo rytoj operuoti, bet sloguoja mama doh.gif tai nukėlė 2 savaitėms. dabar eis iš proto verysad.gif o aš kitame mieste, niekuo nepalaikysiu verysad.gif sėdžiu dabar darbe ir ašaros bėga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 02 10, 02:07)
Ogo,laikykis 4u.gif Kazkaip tikrai visko perdaug unsure.gif Sveikinu dukryte su gimtadieniu  happybday.gif Ir linkiu kad viras ir vaikuciai greit pasveiktu,o tau nebutu salutiniu poveikiu heart.gif

Aciukas 4u.gif Bijau ir as vaiku virusiuku, sunus pas senelius per gatve, o dukrai gal del dantuku, nes 2 kruminiai dygsta doh.gif gal neuzsikresiu g.gif Savaitgali taip smagiai Latvioj paslidinejom, o dabar lazaretas kazkos doh.gif net indaplove ir ta sugedo doh.gif
Siandiena irgi visai nieko jauciuos thumbup.gif tik vaistukus sajom ryju, ir i pilva suleisti reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 10, 14:05)

jus nesijaudinkit viska daro pagal protokola, paeme markeri, kad paskui galetu lygint gydymo eigoj, manau mama jau susidurus ir zino kas kaip, nereikia dar labiau inest panikos, viskas vyksta taip kaip turi but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 02 10, 14:10)
jus nesijaudinkit viska daro pagal protokola, paeme markeri, kad paskui galetu lygint gydymo eigoj, manau mama jau susidurus ir zino kas kaip, nereikia dar labiau inest panikos, viskas vyksta taip kaip turi but  4u.gif

pasimetusi ji be proto, aš irgi tik iš darbo išbėgau prie onkologinio valandėlei atvažiavau, apsikabinom ir išsiskyrėm...gaila negalėjo rytoj operuoti - bent nebūtų likę laiko nervams. na stengsimės kažkaip prisijaukinti tą mintį.
skaitinėju jūsų pokalbius ir nieko nerandu apie Wobenzym. kątik visą konteinerį nupirkom ir pradės gerti, o gal be reikalo? g.gif sakau gal per 12 metų pasikeitė į jį požiūris? blush2.gif tada tai labai labai gydytoja mums jį rekomendavo...
Papildyta:
dar klausimukas, mamytę operuos Kauno onkologiniame gyd.Krikščionaitis. gal kas pakomentuos? ar verta į jo rankas atsiduoti? jau kaip ir sutarta viskas, ir operacijos data viskas, bet sakau pasiuostinėsiu ax.gif kol ne vėlu.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 02 10, 14:34)

manau per 12 metu pasikeite isvis viskas gydyme, tad neskubekit, pirmiausia turit isgirst tikslia diagnoze, o tai paaiskes po operacijos tik, dabar reiktu susikaupt ir ruostis operacijai, issigydyt slogas ir stengtis nepasigaut kitu virusu 4u.gif
Atsakyti
Ieškomi savanoriai akcijai "Moteris moteriai"
Atsakyti
Tati, tu daug nuskausminamų naudoji?
Aš klijuoju fentanyl 25 mg ir papildomai vakare tramadolio 1 kapsulę 50 mg. Bet žiūriu nelabai jau padeda. Gydytoja sakė, jog Tramadolį galiu pagal poreikį, - bijau priprasti. Dantis sukandus dabar kenčiu, kol ateis jam laikas, o tai bus apie 20 val.
Ir dar alkoholio nė lašo? Taip norėčiau raudono vyno gurkštelti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 10 vasario 2010 - 15:57
QUOTE(adis @ 2010 02 10, 15:55)
Tati, tu daug nuskausminamų naudoji?
Aš klijuoju fentanyl 25 mg ir papildomai vakare tramadolio  1 kapsulę 50 mg. Bet žiūriu nelabai jau padeda. Gydytoja sakė, jog Tramadolį galiu pagal poreikį, - bijau priprasti. Dantis sukandus dabar kenčiu, kol ateis jam laikas, o tai bus apie 20 val.
Ir dar alkoholio nė lašo? Taip norėčiau raudono vyno gurkštelti...

Adis yra nealkoholinio raudono ir balto vyno, o dar man labai patiko kai panos cia tu sulciu kur pakaitint galima imete pavadinima, buvau sventem nusipirkus, nu liuks kaip, pati juk ir dar abstinente esu wub.gif
Atsakyti