Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

Aciu,mergaites!
Mamai kosulys paumejo,dusina,sake gerkle spaudzia,pjauna. verysad.gif Nusprendem,kad nebegers to marmalo.Ir taip geria Kates nagus,Promed,Balvociutes arbatas.

Buvo psichoterapeute atejusi,paskyre Coalix po 3tabletes.Norejo kazkoki stipresni skirti,bet uzklausiau apie Coalx-tai ji skyre.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 02 09, 18:42)
Aciu,mergaites!
Mamai kosulys paumejo,dusina,sake gerkle spaudzia,pjauna. verysad.gif Nusprendem,kad nebegers to marmalo.Ir taip geria Kates nagus,Promed,Balvociutes arbatas.

Aš tą marmalą gėriau. smile.gif Kaip dabar prisimenu namai žolėm kvepėjo, kol paruošiau. smile.gif Pirmą savaitę nieko, o perėjus prie dozės po šaukštą - pilvelį suko, viduriavau. Tai sumažinau dozę po "vaikišką" šaukštą 15ml. Sugėriau, daugiau ir nedariau. Mano bičiulė ir skundėsi, jog nuo J. Balvočiūtės paskirtų dozių negerai būna, tai mažina jas..Šitą mišinį J. Balvočiūtė dažnam skiria, man atrodo, net pati ir gamina, jei yra poreikis užsakymams...
Tik gaila, jog nevartosit - išlaidos visgi visai nemenkos.
Atsakyti
gal sis misinys tinka ir sveikiems zmonems "profilaktiskai"?

Liutuke, tikra saunuole esi. Tikiu, kad dabar situacija turetu gereti, nes apetitas jau atsirado, jei mamyte gers paskirtus vaistukus, tai su laiku turetu ir nuotaikos pasitaisyti i geraja puse.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 02 09, 20:05)
Liutuke, tikra saunuole esi. Tikiu, kad dabar situacija turetu gereti, nes apetitas jau atsirado, jei mamyte gers paskirtus vaistukus, tai su laiku turetu ir nuotaikos pasitaisyti i geraja puse.

Mamytę dabar pamažu reikia prašyti judėti, ne tik iki WC. smile.gif Pvz. gėles palaistyti, pro vieną langą pasižvalgyti, pro kitą.
Apetitui palaikyti po truputį ką nors kramsnoti. Aš pvz., net kai nenoriu nieko ką nors sugalvoju - kefyro stiklinę išgeriu, tai keptą obuolį suvalgau, tai džiovintų vaisių kompoto, žinoma ir vaisius suvalgau. Tai arbatos stiklinę su kokiu sausainiu, nieko gero, bet vis maistas. smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 02 09, 19:04)
Aš tą marmalą gėriau. smile.gif Kaip dabar prisimenu namai žolėm kvepėjo, kol paruošiau.  smile.gif Pirmą savaitę nieko, o perėjus prie dozės po šaukštą - pilvelį suko, viduriavau. Tai sumažinau dozę po "vaikišką" šaukštą 15ml. Sugėriau, daugiau ir nedariau. Mano bičiulė ir skundėsi, jog nuo J. Balvočiūtės paskirtų dozių negerai būna, tai mažina jas..Šitą mišinį J. Balvočiūtė dažnam skiria, man atrodo, net pati ir gamina, jei yra poreikis užsakymams...
Tik gaila, jog nevartosit - išlaidos visgi visai nemenkos.

O tai valgomasis saukstas juk ir yra 15ml? g.gif Kaiptik ryte galvojau kiek ml kita savaite mamai duot?Nes dabar tai daviau arbatini sauksteli,t.y 5ml.Na,bet jau nuspresta,kad nebegers,tiksliau tai sake,kad gers kai Kates nagus baigs,tai reiskia kazkur po 2,5menesio.Juk nepasens tas marmalas? g.gif
Mes is Balvociutes ir pirkom visas tas zoles,tik BEFUNGINA is Kalvariju turgaus,na ir aisku medu,konjakeli,alijosiu is kitur.
O jos paskirtos dozes lygiai tokiospat kaip jusu (pries3m.)rasytame recepte.

Tiesa pasakius,mama jau gere sita marma;la pries metus,bet tada maziau dejo alijosiaus ir visa kita"is akies",tai sake buvo daug silpnesnis marmaliukas.Nes sio kai paragavo-tai oi koks kartus.O dejom viska tiek kiek reikejo,viska sverem,matavom.

QUOTE(tati @ 2010 02 09, 20:05)
gal sis misinys tinka ir sveikiems zmonems "profilaktiskai"?

Nezinau ar galima sveikiems,ten visgi ir jonazole dedasi g.gif

Tikiuosi tik geres. wub.gif

QUOTE(adis @ 2010 02 09, 20:22)
Mamytę dabar pamažu reikia prašyti judėti, ne tik iki WC. smile.gif Pvz. gėles palaistyti, pro vieną langą pasižvalgyti, pro kitą.
Apetitui palaikyti po truputį ką nors kramsnoti. Aš pvz., net kai nenoriu nieko ką nors sugalvoju - kefyro stiklinę išgeriu, tai keptą obuolį suvalgau, tai džiovintų vaisių kompoto, žinoma ir vaisius suvalgau. Tai arbatos stiklinę su kokiu sausainiu, nieko gero, bet vis maistas. smile.gif.

Apetitas siandien vel suprastejes,bet tikiuosi,kad tik siandien,gal del to marmaliuko ir del blogos savijautos(kuria gal irgi marmaliukas itakojo).O,Jus,saunuole!Mama visai nevalgo vaisiu,darzoviu(nors seniau megdavo),ir mesos bei nieko saldaus nenori ir nevalgo.Tai mazai ka randu jai pasiulyt blush2.gif
Mama kartais isgeria NUTRIDRINK,tai irgi dziugu.O del judejimo-tai irgi manau,kad reiktu kazkaip paskatint judet,bet net nezinau kaip,nueina iki WC ir vsio-uzdusta baisiai.Labai laukiam pavasario,kad nors kur iseit galetu.

Dar tas pulsas vis vis110-130,zemiau 90nera nukrites.O spaudimas 100-110 ant 70-100.Keistas toks,prie tokio negali nei LOKREN gert.Spaudima bandom SIRDIES DARBA GERINANCIAIS LASIUKAIS,VELOSERDINU must.

O kaip Jums su pulsu?Lieka daznas ar sunormalejo?O dusulys nebevargina?Ar naudojat dar deguonies koncentratoriu?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gražu skaityti ir gera turėti tokias dukras kaip Liutukėėėė, Rasų lanka ir kt.

romantike, negražu pas moterį klausti, bet kiek Jums metų? Jeigu navikai jautrūs estrogenams, geriau, kad jų organizme būtų kuo mažiau, manau aš taip, ir patariu geriau jau mesti lauk visus organus, kurie juos gamina, nes aš neklausiau gydytojų, prasidėjo mėnesinės, nenaudojau Zalodex ir Tamoksifeno po 2007metų chemijų, todėl, manau, taip trumpai truko remisija. Tik 2 metus nuo 2007 iki 2009m.

Dėl gydymosi įvaiomis žolelėmis, išvardintomis ankščiau, tai kokios jos šlykščios bebūtų, man nebūtų taip baisu, jei ten yra konjakėlio, jis juk pakeičia skonį į gerąją pusę, bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif , bet reikėtų pabandyti. Galiu ir bet kokį trucą gerti, manęs niekas nepykina, po 12 kursų chemijų nei kartą nevėmiau. O kai gydžiausi 2009metais, tai nei karto net Zofrano (nuo pykinimo) namuose nesileidau.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 08, 23:27)
Ar tas guziukas tavo mamytei išnyko? Beje, kaip ji laikosi, ką veikia, kokia jos savijauta?  wub.gif

Taip, guziuko jau senokai nėra, nors toks sukietėjimas dar ilgokai laikėsi. Bet mums šita istorija gal rudenį nutiko - kokį rugsėjį - jau net nepamenu...

Mama užsiėmus kasdienėm veiklom: namai, geras mėnulis kopūstų rauginimui - ruošiasi pjaustyt, šiandien buvo pas seserį - savijauta sakyčiau normali, nekankina kraujo kritimai, kosuliai, tuo ir džiaugiamės. Gavom pusiau atostogas - jei gausim, avastiną - tęsim, o chemijas dabar laikinai nutrukė - kad nealintų organizmo, nes jau kraujukui atstayti prireikdavo ir nemažai laiko, ir nemažai Neupogen'o...
Kontrolė po poros mėnesių.

QUOTE(Liutukeee @ 2010 02 09, 21:52)

Mama kartais isgeria NUTRIDRINK,tai irgi dziugu.O del judejimo-tai irgi manau,kad reiktu kazkaip paskatint judet,bet net nezinau kaip,nueina iki WC ir vsio-uzdusta baisiai.Labai laukiam pavasario,kad nors kur iseit galetu.

Dar tas pulsas vis vis110-130,zemiau 90nera nukrites.O spaudimas 100-110 ant 70-100.Keistas toks,prie tokio negali nei LOKREN gert.Spaudima bandom SIRDIES DARBA GERINANCIAIS LASIUKAIS,VELOSERDINU must.

O kaip Jums su pulsu?Lieka daznas ar sunormalejo?O dusulys nebevargina?Ar naudojat dar deguonies koncentratoriu?

NUTRIDRINK yra labai gerai tokiems žmogiukams. Jei tik išgalit, o ir mamai tinka - galima kasdien ir po keletą buteliukų (miltukai gal pigiau išeina - aksčiau lyg buvo? g.gif )

Ar Jūsų mamai darytas biocheminis tyrimas ir ar nustatytas K (kalio) kiekis? Mamos spudimą ir pulsą dažnai "išmuša" avastinas, bet buvo momentas, kai pulsas laikėsi apie 100. Po tyrimo paaiškėjo, kad trūksta K. Sulašino, kol mama buvo ligoninėj, gėrė skysto (tik nelabi jau skanus..). Susitvarkė K, susitvarkė ir pulsas....
Atsakyti
Ifauru 4u.gif , taip džiaugiuosi, kad mamytė darbinga. Atsigaus per tuos pora mėnesiukų ir galėsit tęsti gydymą. Kuo daugiau stiprybės jai ir sveikatėlės.O rauginti kopūstai - jėga thumbup.gif . Mano tėvelių kassavaitinis patiekalas - ir sriubos, ir troškinti, ir žali (termiškai neapdoroti) kaip salotos .

Mano mamytė jau seniau pastebėjo - kuo mažesnis kraujo spaudimas, tuo dažnesnis pulsas. Po visų chemijų jai taip nukritęs kraujo spaudimas - beveik apie 100 didysis visada rodo. Nebeatsistato , nors iki ligelės gėrė vaistukus nuo per didelio kraujo spaudimo. Ir širdelė labai tankiai muša...

Labas vakariukas, Mergaitės wub.gif hi.gif
Atsakyti
Sveika, sveika, Rasų lanka, kraujospudis ir mano žemas. Kartais rytą būna tik 90/60. Oi, dabar labai šalta. šalta, pašiurpau. Bėgu į lovytę. Labanaktukas visoms....

Žinutėje mažai žodžių, tai dar kelis žodelius pridėsiu. Dėkoju, kad visos
senbuvės 4u.gif 4u.gif 4u.gif mane priėmėte nuoširdžiai į savo ratą!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 09 vasario 2010 - 23:09
Labas vakaras,mergaites smile.gif

tati ,grazios fotkes thumbup.gif Ir aciu uz pagalba.Rytoj issiusiu ta laiska.
Cia as visgi nusprendziau ta skunda del NDNT parasyti ax.gif Aj,pagalvojau-vistiek nieko neprarasiu,tai pabandysiu rolleyes.gif

Liutukee ,pritariu visoms,kad esi SAUNUOLE 4u.gif Del valgymo,suprantu tavo mama,po chemiju priversdavau save valgyti,nes niekada nenorejau,buvo slykstu,neskanu,atsimenu sedejau po 15 minuciu,tikrai neperdedu, prie lekstes ,kol priversdavau save nors truputi pavalgyti.(ach,kad dabar taip rolleyes.gif nes tas svoris jau nervoja mad.gif ).Gal mamytes klausti,ko jinai LABAI LABAI noretu g.gif Man kartais uzplaukdavo tokie norai,kaip nesciai hihihi.gif Kai nebuvo burnos isopejimo tai budavo kad kokias trys dienas is eiles valgydavau tik naminius koldunus,arba kepta stinta,arba marinuotus pomidorus biggrin.gif Po nedaug,bet visgi valgiau.Bet as zinojau pati,kad PRIVALAU valgyti,nors ir ne po daug,bet turiu,kad nenusilpti visai,kad pasveikti,bet nezinau,kaip elgtis tau,kai zmogus pats nenori valgyti unsure.gif Aisku,galiu tik issivaizduoti tavo mamos fizine bukle,bet man budavo dienu kai tik gulejau ir gulejau,nebuvo jegu,bet kai budavo geriau as su sese,su drauge vaziuodavau tai i gamta,nors trumpam,netgi i Akropoly prasiblaskytis blush2.gif ,nors budavo silpna, bet labai norejau,kai tik turejau daugiau jegu "normalaus" gyvenimo.Bet jeigu mama nenori ir neturi jegu judeti,net nezinau,ka patarti unsure.gif Gal kaip nors ikalbeti ja pvz 10 minuciu iseiti i lauka kartu,nuvaziuoti iki parduotuves,nupirkti kokia smulkmena kad pralinksmetu...o kaip ji su anukeliais bendrauja? Gal su mazaja,aisku kartu su tavim ,iseitu i lauka,pasidziaugti ziema? g.gif Kalio tabletes as ir gerdavau,nes buvo trukumas.

Ifauru ,kaip smagu del tavo mamytes,saunuole wub.gif

Patr o man dziugu kad esi cia wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS, 4u.gif
Buvau dingusi, nes uzpuole gimtadieniai ir ligos. Namie sergam visi, vyrui uzvakar apendecita ispjove, per dukrytes 1 gimtadieni doh.gif dukrai temperatura ir sloga po gimtadienio, dar sunus rota virusa pasigavo, o as po pirmos chemijos siandiena doh.gif Gavau ziauria doze taxotero 130mg su visais priedukais doh.gif atlaikiau lengvai, paziuresim kaip toliau bus ax.gif Zofrano iskart sulasino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 08, 21:55)
Sveikute, renatuxaass 4u.gif Guzas guzui nelygu. Kažkada, kai mamytei buvo praleidę vaistukus, tai tas guzas buvo didelis - kiaušinio dydžio -  na, tiesiog kaip sutinusi vieta, o dabar jaučiasi slidus didžiosios pupos dydžio guziukas (kaip riebalinis tik kietas ir paslankus) . Visiškai kitoks,  ką esame turėję. Tai ir neramina. Jis yra senai. Pastebėjome sausio pradžioje, o gal jau buvo ir seniau. Nematėm , nes nuo vaistukų leidomo mamytei visa rankelė buvo mėlynai užjuodavusi. Kai mėlynės praėjo - tada užčiuopėm, nes toj vietoj paliko tarsi raustelėjusi vieta. Kai skambinau mūsų gydytojai, sakė, kad pagal nupasakojimą panašu į venos uždegimą. Bet kitą savaitę jau važiuosime, tai pasirodysime jai. Ji pati sakė, kad jei labai neramu, kad atvažiuotume pasirodyti, nes nepažiūrėjus konkrečiau negali pasakyti. Liepė tepti su Liotonu. Tepam, bet rezultato nėra, na gal šiek tiek sumažėjo, bet gal  mums taip tik atrodo... ax.gif

Sveikutės, Mergaitės4u.gif Drąsuolės, Stipruolės... wub.gif

Man siandiena per chemija rekomendavo sesute ir kitos lasinosis ten moterys Žyle tepaliuka, jis butent tam skirtas, cia karaliunantes mama parduoda
Atsakyti