Įkraunama...
Įkraunama...

23-jie Onko namučiai

QUOTE(ramune27 @ 2010 02 06, 00:21)
Plum ,suprantama kad yra sunku ,bet į tą klausimą niekas negali atsakyt. tą nakti kai mirė tėtis vakare 7 apžiūrinėjusi gyditoja net neitarė kad jis nesulauks ryto ,bet dėja tėtis puse 2 nakties užgeso ,net ir daryta kardiograma 10 vakare irgi nieko baisaus nerodė ,net ir aš sėdėdama šale ir su juo kalbėdama negalėjau isvaizduot kad tai paskutiniai žodžiai,patikėk tikrai negali niekas to atsakyt . kai atėjau pasiimt mirties liudijimo tiesiai ir paklausiai daktarės ar jus bent turėjot minčiu kad taip bus ,ji sako tikrai ne ,net minčiu tokiu nebuvo ,bet dėja . va tau ir statistika mes nuo lygos pradžios tik pusmeti gydėmės ,kai tuo metu mertinas jau daug metu sėkmingai gydosi.....aišku gal kvailai paliginau ,bet tik dėl statistikos.
atsiprašau jai ką ižeidžiau ,bet ir  pati ašaras valaus po tokiu pasisakimu. ....

miela Ramune musu situacija praktiskai vienoda, kai tevelis mire, buvau toli nuo namu,, atostogavau ir tikrai net nesapnavau jokiame kosmare, kad taip gali nutikti, nes pagal ta prakeikta statistika mums buvo like maziausiai 2,5 metu, kuria niekad netikejau, deja ji pasitvirtino, bet ne i ta puse, mes net neturejom maksimumo ir iki dabar tikiu, kad mes su veziu butumem kovoja dar ilgai, prasoke visas statistikas, tai irode jau ne viena cia is Jusu. Visoms linkiu stiprybes, o plum paskutinius postus tiesiog reiketu ignoruoti, kiekvienas mes esame skirtingas ir i viska zvelgiame kitaip
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 02 06, 18:05)
Pėdsakas

Paleidau širdį:
antai brydė per lauką.
Nebijau mirti.

Ragnez, wub.gif

O kaip patikrinimas? Rasei kad vasario 2 eisi,tikriausiai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū mergaitės kad neišbarėt , bet vakar nesusilaikiau pratrukau ir viską parašiau ,paskui ilgai dar verkiau nes tai širdi spaudė . paskui net gailėjau kad parašiau . žodžiu tik norėjau pabrėšt kad statistiks tai žodis iš didžiosios Š raidės ,aš manau kiekvienam kiek duota iš aukščiau taip ir bus. čia tik mano tokia nuomonė.
Labai visas jus myliu ,jus per tą pusmeti tokios artimos pasidarėt , apkabinu jus visas stipriai stipriai ir tik su geriausiai linkėjimais .
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2010 02 07, 01:18)
Labai ačiū mergaitės kad neišbarėt , bet vakar nesusilaikiau pratrukau ir viską parašiau ,paskui ilgai dar verkiau nes tai širdi spaudė . paskui net gailėjau kad parašiau . žodžiu tik norėjau pabrėšt kad statistiks tai žodis iš didžiosios Š raidės ,aš manau kiekvienam kiek duota iš aukščiau taip ir bus. čia tik mano tokia nuomonė.
Labai visas jus myliu ,jus per tą pusmeti tokios artimos pasidarėt , apkabinu jus visas stipriai stipriai ir tik su geriausiai linkėjimais  .

Visi gimem, kad numirtumem, mes planuojam, o Dievulis juokiasi, net liaudes ismintis byloja, kad ne visada skaiciai teisybe sako, man ir labai suspaude sirdi ir joks laikas neuztrauks sirdyje tevelio trukumo..........................................
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 06, 17:25)
verysad.gif kaip panašu ir pas mus...vakare atėjau su babyte atsisveikint, prieš tai buvo atėję daktarai- sakė, kad viskas sėkmingai eina pirmyn, kad puikiai viską ištveria, tai nuteikia gražiai ateičiai cool.gif o ryte ateini, atbėgi ir randi tuščią palatą...

QUOTE(Domogintare @ 2010 02 07, 01:03)
miela Ramune musu situacija praktiskai vienoda, kai tevelis mire, buvau toli nuo namu,, atostogavau ir tikrai net nesapnavau jokiame kosmare, kad taip gali nutikti, nes pagal ta prakeikta statistika mums buvo like maziausiai 2,5 metu, kuria niekad netikejau, deja ji pasitvirtino, bet ne i ta puse, mes net neturejom maksimumo ir iki dabar tikiu, kad mes su veziu butumem kovoja dar ilgai, prasoke visas statistikas, tai irode jau ne viena cia is Jusu.

QUOTE(ramune27 @ 2010 02 07, 01:18)
Labai visas jus myliu ,jus per tą pusmeti tokios artimos pasidarėt , apkabinu jus visas stipriai stipriai ir tik su geriausiai linkėjimais  .

Mes čia ir esame tam, kad bent jau pagal galimybes gerą žodį pasakytume, o ne tam, kad atkastume kažkokį skaičiuką, pagal kurį turi būti taip ar kitaip....
Mes stiprios kartu.
Adis postai, .GABIJOS. patirtis, rasų lankos išmintis, raganez naujausios žinios, daugumos patirtis ligos akivaizdoj ar netekties sielvartas... Šitame skyrelyje telpa viskas.
Ramune27, domogintare, Jūsų netekties niekas nesugrąžins, bet tai, kad parašot čia, tikrai nepanašu į "pratrūkau"... Jūs buvote tos, kurios neskaičiavot, nelaukėt pabaigos. Žmogus nuo kitų gyvių ir skiriasi giliais išgyvenimais. Ir kad Jūsų širdutės dar kraujuoja - tikrai visoms čia užsukančioms suprantama...O kad Jūs vis dar užsukate čia - irgi smagu. Pinacea mus aplanko net daugiau kaip po metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 07 vasario 2010 - 00:49
na, mano techapziura dar tik prasideda. svarbiausias taskas - kovo 1 d. paskirta KT. kol kas CEA - tvarkoj, pilvo echo ir krutines rentgenas - tvarkoj. bet yra vienas kabliukas - kaireje pazastyje (darem ir krutu echo, krutys tvarkoj) echoskopuotojas aptiko itartinu limfmazgiu - padidejusiu iki 0,9 ir 1,2 cm. na, su seimos gydytoja pakalbejom, kad galbut cia nuo pazastu depiliacijos, gal kokia vietines reiksmes infekcija ar ka. labai noriu, kad taip ir butu smile.gif
taigi, antradieni zygiuoju pas onkologe ir prasau, kad skirtu krutines ir pilvo organu KT, ne tik, kaip pagal pradini plana, mazojo dubens. biskiuka busiu apsvitinta, bet bent kazak ras, arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 02 07, 10:38)
- kaireje pazastyje (darem ir krutu echo, krutys tvarkoj) echoskopuotojas aptiko itartinu limfmazgiu - padidejusiu iki 0,9 ir 1,2 cm. na, su seimos gydytoja pakalbejom, kad galbut cia nuo pazastu depiliacijos, gal kokia vietines reiksmes infekcija ar ka. labai noriu, kad taip ir butu smile.gif

smile.gif Jei paviršiuje, gal čiuopiasi? Tai besimaudydama duše vis atkreipk dėmesį. Geriausia, kai kūnas ir ranka kuria čiuopi - muilina. Pastebėk pati. Po gerų 3 mėn. echoskopija nepakenkntų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 02 06, 23:48)
...O kad Jūs vis dar užsukate čia - irgi smagu. Pinacea mus aplanko net daugiau kaip po metų...

Ne tik kad aplanko, bet ir smarkiai su visom "serga" ax.gif 4u.gif
Ifauru, labai fain, kad prisimeni mirksiukas.gif

Aisku, zodis zvirbliu isskrides...
visi zino sia patarle. Plum pasikarsciavo, bet ir ja kazkur sirdies kamputi suprantu.. kol mama buvo, buciau bet ka atidavus, kad bent kokia teigiama "statistika" isgirdus..nuo diagnozes iki isejimo nepraejo net puse metu. Gydytoja man pasnibzdom sake, kad jei gydymas nepasiseks, dar galima butu pora metu istempti unsure.gif taip kad... ir labai noredma neglaeciau paguosti, nebent Jusu, mielosios, pasiekimais.
Tikesiu, Adis, Gabija - Jus man didziausios didvyres. Kodel uz istverme niekas medaliu neduoda? Kazi, kaip Ugnine..
Atsakyti
QUOTE(kandis @ 2010 02 05, 22:54)
Mums paskyrė po 2 tabletes į dieną, bet mano mamai depresija nėra sunki. Pasižiūrėjau į vaistų pasą- kompensacija 80 procentų. Pilna kaina vaistai nepigūs. Geriant po 2, pilna kaina būtų apie 52 litus. O jei 3 kartai...
Apie poveikį nieko negaliu pasakyti, nes su mano mama situacija įdomi. Jai teko per prievartą nutraukti Doxepiną, nes jo negalėjome gauti; po to pateko į ligoninę, ten jai nereikėjo. O namuose ėmė depresuot, kad vaistų neturi. Dabar, kai turi, dar negeria, bando apsieit. Vat ir suprask.

Aciu,ziuresim kiek mamai paskirs.
Kas del vaistu naudojimo-tai mano mama irgi nori visokiu vaistu,o kai pradeda naudot-tai greit nori nutraukt,nes nepastebi greito pagerejimo blush2.gif

O as truputi pasigirsiu-mama pradejo daugiau valgyt thumbup.gif .Adis deka,nes ji parase ,kad pradejo gert MEGACE,o kadangi geria Adis-tai ikalbejau ir mama.Apetitas pagerejo jau kita diena.Kaikas net skanu. wub.gif Ir skysciu daugiau isgeria.

Tiesa,uzvakar dare galvos MR-tai oi kaip sunku mamai buvo,reikejo isgulet nejudant 40min.,o mama gi kosulys kamuoja,bet isgulejo,nors sake,kad mane jog numirs,sake jau konnvulsijos pradejo tampyt(na cia jos zodziai),atsakymas tik kita savaite.O jau tas triuksmas tyrimo metu doh.gif ,sake ir synys lojo,ir traktoriai vazinejo blush2.gif
Tik vat grizus namo labai pradejo skaudet sirdies plota,matyt vel kokio nervo uzdegimas,o dar kai koseja-tai visai blogai.O tepalu nuo uzdegimo tept negali,nes nuo ju dar labiau koseja doh.gif ,uzburtas ratas.

Dar pasigirsiu-mano mazoji pradejo savarankiskai vaikscioti thumbup.gif .Jau keleta menesiu po truputi eidavo,bet nenorom,o dabar eme pradejo pati wub.gif .Vakar sventem 14menesiuku,padariau torta,uzrasem PAULYTEI 14menesiu,brolis paruose kepureles.Idesiu foto i albumeli veliau.
Papildyta:
Kas del plume-tai as linkusi nesmerkt jos,gal tiesiog pavargusi nuo visko,isitempusi,pasikarsciavo,nepagalvojo apie cia rasanciasias blush2.gif ,ai,nezinau blush2.gif ,nepazistu as jos,gal toks zmogaus budas.Bet kuriuo atveju tikiuosi,kad ji nieko pikto nenorejo,tiesiog taip gavosi.
Papildyta:
O ar kasnors esat naudoje CEM-TECHAPARATA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 07 vasario 2010 - 16:49
Sveikutes 4u.gif
Paskaitinėjau ir nelabai jau gražiai bendraujanti pasirodė man plume, pikta ant viso pasaulio ir dėl ko.... Juk visos čia nuoširdžiai rašo, tikrai, ir klausiančioms visada stengiamasi iš visos širdies paaiškinti, padėti.

Kažkada rašiau apie (a.a. )moterį, kurią lankiau ligoninėje. Žarnyno nepreinamumas, kai nepraeidavo net vanduo, maitino per veną. GYveno nuo spalio 27d. paskutinės operacijos(po operacijos visvien nepraėjo nei lašelis vandens iš skrandžio į žarnyną) iki gruodžio 23 dienos.

Aš gyvenu jau devintus metus. Dėkoju Dievuliui, kad jaučiuos šiuo metu stipri ir sveika. Plaukučiai jau beveik ataugo. thumbup.gif Mezgu dabar jau šalikėlį iš tokių pačių siūlų, kaip megztinukas. Į priekį jau turiu numačiusi kitą mezginį. Vat. wink.gif

Apžiūrėsiu albumėlį vėliau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 07 vasario 2010 - 16:51
Sveikutės, Mergaitės, 4u.gif Filosofiukės, Žinotojos ir Išbandytojos.... Visoms Jums ir Jūsų artimiems mylimiems žmogiukams stiprybės ir dvasios ramybės, Dievuliuko globos, Angeliukų apsaugos ir kuo geresnių žinių kiekvienai apie savo sveikatėlę... wub.gif

Ragnez 4u.gif - tikėkimės, kad tai tikrai nuo depiliacijos, o tyrimukai, kuriuos jau atlikai tokie viltingi. Linkiu ir tikiu, kad ir visos KT atsakymai Džiugins ir tave ir mus visas. drinks_cheers.gif

Ifauru 4u.gif - mūsų ragnez yra ne raganez, o ragnez mirksiukas.gif Sveikatėlės mamytei tavo. Tikiuosi, laikosi gerai, ilsisi ?

Liūtukeee 4u.gif - kaip gerai, kad mamytei apetitas atsirado. Pradės jaustis geriau... Gal mamytė susinervino tam MR , tai ir širdelė supyko...
Ir koks džiaugsmelis dėl mažylės - dabar duos laisvę kojytėms ir bus "tik spėk žiūrėti, kur nulėks".

Ir aš taip džiaugiuosi, kad pas mus Pinacea užsuka... wub.gif Šiltas žmogutis, kartais atrodo, kad užtenka pamatyti, kad ji tik skaito ...

*** O mes su vyru grįžom iš tėvelių - pasidarėm cepelinų balių blush2.gif Taip senai ruošėmės. Nusižengėm visoms mitybos taisyklėms - ir suvalgytu kiekiu ir kalorijomis ir maisto derinimo schemomis... blush2.gif Ech - bet buvo gerai. essen.gif
Važiavom anksčiau, kad padėti padaryti, o tėveliai jau bulves nuskutę, mėsytę suruošę... Bandžiau perimti virtuvės vairą į savo rankas - nepavyko - mamytė neužleido pozicijų, todėl teko apsiriboti tik padėjėjo, šluostytojo ir plovėjo vaidmeniu....
Apšnekėjom mamytės savijautą. Kaip visada klausimų padaugėja prieš patikras. Guziukas neišnyko rankelėje, kur leido vaistukus. Po vasario 16 švenčių važiuojame darytis markerį. Eisiu pas gydytoją paklausti dėl guziuko. Širdutė taip pat kartais patabaluoja, nors ir geria vaistukus. Kažko nepraeina, bet mamytė mano, kad tai nuo skydliaukės. Kai darė paskutinį kartą echo skydliaukės, sakė, kad ten mazgų mazgai - visiškas chaosas... unsure.gif Naktimis kartais kai pabunda išpila šilumėlė keista...(Tfu,tfu,tfu...) Endokrinologė padidino Metizolio dozę, bet nieko ne geriau, jei tai skydliaukė.
Mergaitės - ar kas nors iš besigydančių turit problemų su skydliauke, kad reiktų net gerti vaistukus?
Pradėjau galvoti, kaip būtų, jei prireiktų šalinti skydliaukę? Aš tai ir be jos gyvenu, bet mamytei su jos ligele? g.gif Tie hormonai visokio bieso pridirba...
Na, bet kokiu atveju, šiuo tarpu mums belieka dėliotis domėn klausimukus ir stengtis būti ramiems... ax.gif ir laukti, laukti...
Pasakysiu dar vieną moną iš savo "prisigalvojimų-prisisvaičiojimų" skyrelio... ax.gif Nuo mamytės ligelės pradžios rašiau visą jos istoriją, vaistus, nuotaikas, maistą, tyrimų rezultatus ir t.t. į tokį sąsiuvinį. Jis jau baigiasi - liko vienas puslapis ir aš bijau pradėti naują doh.gif , nežinau kokį - storą ar ploną. Atrodo, kad nuo to kokį pasiimsiu , priklausys mamytės ligelės eiga , sunkumas ar lengvumas , ir t.t. Iki, ko nusiritau doh.gif ...

Visoms ramaus vakariuko. Myliu labai Jus ir esu dėkinga, kad esat... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 vasario 2010 - 18:22
QUOTE(rasų lanka @ 2010 02 07, 18:14)

Mergaitės - ar kas nors iš besigydančių turit problemų su skydliauke, kad reiktų net gerti vaistukus?

As jau N metu turiu diagnoze - autoimunine hipotiroze. Vartoju L-tyroxina kasdien. Cia visam gyvenimui. Yra ir pora mazgeliu. Pasal echoskopuotoju, jie nepavojingi.
Atsakyti