QUOTE(Liutukeee @ 2010 02 04, 21:52)
Mano mama irgi istisai kartoja,kad nieko nebenori.O man taip skaudu tai girdeti.
sunku kažką ir pasakyti...kai pagalvoju, jog kai aš sunkiai sirgau irgi sakiau, kad jau nieko nebenoriu, kad jau galas
ir gėda pasidaro, skaudinau artimuosius...bet tuo metu taip sunku nepasakyti to, ką iš tikrųjų jauti
QUOTE(ramune27 @ 2010 02 05, 23:21)
Plum ,suprantama kad yra sunku ,bet į tą klausimą niekas negali atsakyt. tą nakti kai mirė tėtis vakare 7 apžiūrinėjusi gyditoja net neitarė kad jis nesulauks ryto ,bet dėja tėtis puse 2 nakties užgeso ,net ir daryta kardiograma 10 vakare irgi nieko baisaus nerodė ,net ir aš sėdėdama šale ir su juo kalbėdama negalėjau isvaizduot kad tai paskutiniai žodžiai,patikėk tikrai negali niekas to atsakyt . kai atėjau pasiimt mirties liudijimo tiesiai ir paklausiai daktarės ar jus bent turėjot minčiu kad taip bus ,ji sako tikrai ne ,net minčiu tokiu nebuvo
kaip panašu ir pas mus...vakare atėjau su babyte atsisveikint, prieš tai buvo atėję daktarai- sakė, kad viskas sėkmingai eina pirmyn, kad puikiai viską ištveria, tai nuteikia gražiai ateičiai
o ryte ateini, atbėgi ir randi tuščią palatą...puoli į koridorių, prie posto, ten nieko nėra, trankaisi po palatas, kol kažkoks sutiktas sanitaras sako, kad viena moteris ką tik numirė reanimacinėj
ir tik tada po košmariškų 10 min vilties, baimės, tirtėjimo sužinai, kad viskas -žvakelė užgeso.... mums net nepaskambino pasakyti...
o iš vakaro buvo tiek daug vilties, šypsenų ir net svajonių
niekas nieko nežino, kas gali įvykti, nė vieni skaičiukai nėra tokie galingi kaip kažkas viršuje... ir reikalauti iš medikų kažkokių skaičių, pažadų irgi nerealu