Įkraunama...
Įkraunama...

Randai po nudegimų ir operacijų

sveikutes! o mano vyresnei suo perdreske zanda ir apatine lupa verysad.gif tuomet dirbes chirurgas blogai susiuvo raumenis, tai randas buvo iskiles kaip pagalvele verysad.gif tai atsitiko pries 6metus per ta laika tepem tepaliukus, tai nezinia ar jie padejo ar oda issitempe. kas metus lankomes pas gerbiama plastikos chirurga Vitku tai jis mums patare palaukti,jei nera psichologiniu problemu, dar pora meteliu
patariu nuvaziuoti pas Vitku ir jis patars! jis nuostabus!!!! be to paciai bus ramiau kai zinosi ka daryti
sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bet Vitkaus kainos

nezinau kaip dabar,bet mes rodos tik 100lt uz koncultacija sumokejom, bet issiklausinejom patyrusio, profesionalaus gydytojo ir man ramu thumbup.gif mes pas ji ir operuotis zadam, nesvarbu kiek tai kainuos, nes pries ji buvom nuvaziave i Klinikas pas plastikos chirurga pasikoncultuot, ir i kisene idejom,ir tasyte neprasta palikom,o jis paburbuliavo kazka panosej ir klausia kada norim operuotis(nors, pasak Vitkaus, tikrai taip anksti nebutu reikeje)
Atsakyti
Mes irgi turim panasia problema verysad.gif . Tik musu problema...kirksyje. Mano dukryte serga labai reta kraujagysliu liga ir pas jas kyrksny ir ant klubo didele melyne. Is pradziu nezinojo kas per liga ir del to prireike daryti biopsija(paeme audiniu tirymams). pjove 4-iose vietose, randai ~ 1cm, bet vienas randas tai labai tragiskas verysad.gif jis ten kur lenkiasi kojyte kiksny ir dabar ten kaip "dobes". Planuojam irgi daryti plastine, kai dukryte pasveiks (manau dar negraitai). O sakykite kas tas Vitkus ir kur jis priima?
Atsakyti
Na nežinau, ar verta pvz dėl kirkšnies daryti plastinę operaciją, ypač vaikui. Juk tai labai nepastebima vieta. Mano dukrytei randas per puse krūtinės po širdies operacijos, bet kol kas kol vaikas nejaučia psichologinio diskomforto jokių plastinių nesiruošiu daryt. Žinoma kai paaugs manau teks, visgi randas iškilus ir negražus. O štai randas po pažasčia irgi nemažas tačiau labai gražiai suaugęs, nors tikrai netrumpas, bet neryškus.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2007 09 11, 22:01)
Na nežinau, ar verta pvz dėl kirkšnies daryti plastinę operaciją, ypač vaikui. Juk tai labai nepastebima vieta. Mano dukrytei randas per puse krūtinės po širdies operacijos, bet kol kas kol vaikas nejaučia psichologinio diskomforto jokių plastinių nesiruošiu daryt. Žinoma kai paaugs manau teks, visgi randas iškilus ir negražus. O štai randas po pažasčia irgi nemažas tačiau labai gražiai suaugęs, nors tikrai netrumpas, bet neryškus.
Sėkmės.

Jus nematet rando, del to negalit spresti. schmoll.gif Ten butina kazka daryti, nes toje vietoje gaunasi dvi dobutes ir labai sunku isvalyti. O ypac sia buvo vasara problema, kai vaikas sedi smelio dezej, o paskui ten pilna smelio, o isvalyti labai sunku. Kartais operacijos reikia ne tik del to kad graziau atrodytu, o ir del to kad nekeltu problemu.
Atsakyti
Aš irgi mąstau kaip dėl to Vitkaus.Kokios ten kainos pačių operacijų...aš turiu randą labai negražų po baltosios linijos išvaržos.Jis yra virš bambos.Toks labai storas,kreivas ir atrodo iš toliau kaip antra bamba.Man reiks per rudens atostogėles susitvarkyti nes šiaip neestetiškai papludimy atrodo.Juolab kad soku pilvo soki ir laukia fotosesija.Pas mane taip nutiko kad raumeninis audinys priaugo prie riebalinio ir pas mane yra siek tiek riebaliuku ant pilvo blush2.gif ir jie dėl to rando yra kaip i dvi dalis pasidaline...žodžiu žiauriai atrodo.Man jį jau reiks išpjauti,nes su lazeriu gydyti jis jau kaip ir per senas (jam 10 metų) tai dabar vaikstau per visas svetaines apie plastinę chirurgiją.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 15 spalio 2007 - 18:11
matai tu jau didelė, o maniškiai tik 2, bet buvau pas vietini LT chirurga, na šiaip, sako contratubeksu tepk, nieko ten blogo, audiniai suauge, bet turetui isminksteti, dar liepe kad vaiko daktare g.gif proceduru siustu - tipo šildymas su kontratubeksu, kad giliau prasiskverbtu, bet kad mes išvažiuojam..... nu bandysim naujoj vietoj teirautis, o apie ta operaiją taip teoriškai nupasakojo, jei jau nepageres.
jei jau operuosimės tai reiks laukti kol didesne bus, nes nesinori tos pilnos narkozės, o dar į pležą maivytis ankst, tai neskubam smile.gif
Atsakyti
Mažiukam tai galima dar visokiais tepaliukais sutvarkyt nes oda keiciasi,beto daug elastingesnė yra.O vat pas mane sakė be chirurginio isikišimo jau nesutvarkysi.Nei tepalai nepadės,nei lazeris. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2007 08 30, 18:58)
bet Vitkaus kainos g.gif

Vitkus savo klinikoj vaiku neoperuoja,tik konsultuoja taip,kad jo kainyne sakyciau labai neissigask operaciju kainu.Jos gali skirtis.O i konsultacija as tavo vietoj butinai nuvaziuociau.Taip,konsultac pas ji kainuoja 100-150lt.
(ir dar...kad jusu neklaidinciau,tai jis vaikucius operuoja ,bet tik ne savo klinikoj(man rodos Vilniaus universitetinej,bent jau kiek zinau ten jis papildomai dirba))
Pusele,sekmes tai musu mergaitei wub.gif
Atsakyti
visai netyčia sužinojau ir praėjom rando šildymo seansą, kaži kodėl po operacijos daktarai nepataria g.gif savo poliklinikose atlikti tokias proceduras - minkština randą ir gal kažkiek padeda
Atsakyti
Labas,

Pries kelias dienas turejom liudna ivyki, mazajam siuvo kaktyte, nes apvirto ir susizeide i radiatoriu blink.gif , nemaciau kaip tai ivyko bet smugis buvo nemazas verysad.gif gydytojas patare kai nukris sasas naudoti Contractubex, o vaistinej pasiule naudoti po sito dar kazkoki, kur apie 140 kainuoja, na svarbu kad padetu, nes randas bus nemazas, ir noriu ji kiek galima sumazinti, ka jus naudojot, ar veiksmingi sitie vaistai ?
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2008 08 05, 13:49)
Labas,

Pries kelias dienas turejom liudna ivyki, mazajam siuvo kaktyte, nes apvirto ir susizeide i radiatoriu  blink.gif , nemaciau kaip tai ivyko bet smugis buvo nemazas  verysad.gif gydytojas patare kai nukris sasas naudoti Contractubex, o vaistinej pasiule naudoti po sito dar kazkoki, kur apie 140 kainuoja, na svarbu kad padetu, nes randas bus nemazas, ir noriu ji kiek galima sumazinti, ka jus naudojot, ar veiksmingi sitie vaistai ?

Contractubex mano suneliui visiskai nedave jokiu rezultatu(naudojom po operacijos) mums patare naudoti dermatix ,bet nebandem,nes kaina tikrai didele,o vaistuku tera keli gramai.
Atsakyti