Įkraunama...
Įkraunama...

Randai po nudegimų ir operacijų

Sveika, mano suneliui dare sirdutes operacija,tai taip pat yra nemazas randas desineje puseje ,tik drenas buvo zemiau ivestas 4u.gif.Musu atveju yra randas,bet tokiu nepatogumu nera.Po operaijos svytino Bioptrono lempa,kad geriau gytu.As manau,kad mums jis netrukdys ir laikui begant nebebus toks ryskus.
O jusu atveju tikrai reiketu pasirodyti specialistui mirksiukas.gif . 4u.gif Sekmes jums,kad issisprestu jusu problema !
Atsakyti
sveikos, visai netycia uztikau jusu temele,ir kadangi visa gyvenima gyvenu su randais tai noreciau pasidalinti patirtimi. man pats geriausias dalykas kuris isbalino ir suminkstino randeli buvo mepiform silikoninis pleistas nuo randu. vaistinese ne visada jo buna, bet didesnej euovaistinej galima ji uzsisakyti. tikrai geriau negu tepaliukai. sekmes ir stiprybes jums.
Atsakyti
Sakykit, jei vaikas turi apie 10cnt dydžio nudegimą (užtiško karšti riebalai), ką rekomeduotumėte tepti?
Atsakyti
Mano mažė nusiplikius pilvą. 2-3 laipsnis. Randams nesiūlė nieko, jokio tepalo, turėtų išaugti. Praėjo daugiau nei 2mėn, vis dar didelis plotas žaizdos raudonumo, kraštuose sugijo odytė, tik be pigmento. Šaltalankių neleido naudoti, nes skatina randėjimą. Taip pat geriau slėpti nuo saulės nudegusią vietą.
Greit vesiu pas gydytoją, bet jau dabar aktualu, ar galima tepti tą vietą (vis dar raudona) kremu nuo saulės? Nuogos saulėkaitoj nelaikau, bet drabužėliai visgi atviri. Kremo filtras fizinis.
Atsakyti
mes jau turbut ketvirti metai atliekam ultragarso (elektros procedura) ir zymiai geriau, pradzioje iskart po operacijos iki nepraejo berods 6 mėn daroma kazkokia ultragarso su vakumu. bet mums jau velu.
minkštinam randuką ir ypač dreno vietą. reikes atrasti foto kaip buvo pradžioje ir kaip dabar.
Atsakyti
Sveikos,mamytes. Vakar verdancia arbata apsiplikiau slauni.iskiko pusles ir nezinau kaip elgis tinkamai...vaikstau uzsidejusi burnshield nuo nudegimu su hydrogeliu ir apsitvarscius. Ka daryti kai pusleles sprogs?kada galima pradeti tepti krema nuo randu ir ka daryti,kad jie nebutu dideli?
Atsakyti