Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 01, 15:21)
As turiu siuos miltelius, tai jie ne kaip grudeliai, o kaip miltukai, dedu i kauke ir i krema bandysiu det, bet pradziai bandysiu delne pamaisyti  4u.gif

Jei galėsi parašyk kaip gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 15:07)
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui  ax.gif

Aš susimakaluoju aliejų mišinuką pati, iš bazinių ir EA, kurie tinka šiam reikalui smile.gif
O sportas tai Nr. 1 drinks_cheers.gif
tik esant nestuke.gif su EA reikia atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 14:07)
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui  ax.gif

Stangrina kakavos, mango sviestai, abrikosų, nakvošos, migdolų aliejai, vanilės fitolis.
Atsakyti
Mergaitės, sorry, kad taip skubiai prašau pagalbos, nes nėr kada skaitinėti, noriu ,kad patartumėte kokiu būdu saugote kitus šeimos narius nuosergančiųjų. Manieji du peršalo, kosėja tepmeratūros baisulinės, bijau kad mažosios nepakirstų, tai gal patarsit kokį eterinį aliejų pagarinti kambarį, ar dar kažką. lABAI SKUBIAI REIKTŲ INFO, NES LEKSIU Į VAISTINĘ
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 01, 17:13)
Mergaitės, sorry, kad taip skubiai prašau pagalbos, nes nėr kada skaitinėti, noriu ,kad patartumėte kokiu būdu saugote kitus šeimos narius nuosergančiųjų. Manieji du peršalo, kosėja tepmeratūros baisulinės, bijau kad mažosios nepakirstų, tai gal patarsit kokį eterinį aliejų pagarinti kambarį, ar dar kažką. lABAI SKUBIAI REIKTŲ INFO, NES LEKSIU Į VAISTINĘ

as arbatmedzio ea tokiais atvejais garinu, dar pamaisau su levandu ea, rozmarinu. Jei kitu neturiu, tai arbatmedi visada namie turiu
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 01, 16:13)
patarsit kokį eterinį aliejų pagarinti kambarį, ar dar kažką. lABAI SKUBIAI REIKTŲ INFO, NES LEKSIU Į VAISTINĘ

eukaliptų, arbatmedžių, gvazdikėlių+apelsinų+cinamono mišinys, teisingai Nidulia sakė - rozmarinų, dar čiobrelių galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 vasario 2010 - 16:18
Ačiū labai, o jūs tikriausia kažkur spec parduotuvėse perkate? Ar tinka ir vaistinėse ar prekybcentriuose parduodami?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 01, 16:33)
Ačiū labai, o jūs tikriausia kažkur spec parduotuvėse perkate? Ar tinka ir vaistinėse ar prekybcentriuose parduodami?

Kvapų namuose, Aromanatural, Sveikuose produktuose - kur esam garantuotos kokybe smile.gif Bet kaip suprantu, tau ekstra atvejis, tai bėk į vaistinę ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 02 01, 14:59)
Aš susimakaluoju aliejų mišinuką pati, iš bazinių ir EA, kurie tinka šiam reikalui smile.gif
O sportas tai Nr. 1 drinks_cheers.gif
tik esant  nestuke.gif su EA reikia atsargiai.

QUOTE(bryyla @ 2010 02 01, 15:13)
Stangrina kakavos, mango sviestai, abrikosų, nakvošos, migdolų aliejai, vanilės fitolis.

jau tuoj bus lelius, ir nebus kada sportuot labai ax.gif tai ir ieskau ko nors stangrinancio ir naturalesnio...
O jus viska maisot? man tai tie maisymai nelabai prie sirdies, kazkaip nelinkstu as prie to blush2.gif Galvojau gal bus naudojanciu ir "gatavus" aliejus blush2.gif
Atsakyti
bonza, gal dar atsiras mergyčių naudojusių gatavus ir parašys mirksiukas.gif
Aš taip pat labiau mėgstu gatavus produktus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 18:42)
jau tuoj bus lelius, ir nebus kada sportuot labai  ax.gif tai ir ieskau ko nors stangrinancio ir naturalesnio...
O jus viska maisot? man tai tie maisymai nelabai prie sirdies, kazkaip nelinkstu as prie to  blush2.gif Galvojau gal  bus naudojanciu ir "gatavus" aliejus  blush2.gif

Kai bus lelius raskite laiko 3 min ryte ir 3 vakare- darykit paprasciausius pritupimus- rankos istiestos i prieki - bent 20 kartu ryte ir 20 vakare- galit manim netiket, nes atrodo per paprasta, bet kai darysit taip nuolatos, pamatysit rezultata mirksiukas.gif - as dabar neturiu galimybes eiti i sporto klubus verysad.gif , bet jau pritupimai ir dar keletas pasiskericiojimu doh.gif , tai man iauge i krauja- tikrai padeda! Jei nenoriu kad kas matytu, uzsidarau vonioje ir padarau ka man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 17:19)
o tu matei, kodėl Baroca nebeprekiaus Madara kosmetika? Nes gavo žinių, kad pasikeitė Madaros akcininkai ir jais nebepasitiki... Įdomu, ar pasikeitė receptūros, ingredientai iš tikrųjų smile.gif

pasidalinsiu savo ziniom apie Madara (is patikimu saltiniu) ax.gif nieks jokios recepturos keist nezada (bent jau kol kas tai tikrai). jie gi neseniai sertifikavosi! vyksta paprasciausias verslas! buve importuotojai nepadare tokiu apyvartu, kaip tiketasi. todel latviai susitare su didesnia kompanija. man Baroka ir kitos mazos krautuveles tikrai patinka 100 kartu labiau, nei sarmos/kristianos ir pan., bet cia jau propaganda varoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiniene-gerai: 01 vasario 2010 - 19:48