Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš vėl su klausimu ax.gif Gal žinote ką nors, as padėtų išnaikinti randelius, likusius nuo spuogelių (kai juos išspaudi) unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri esat naudojusi Bioselect sampunus? Sako, jie hidrolatu pagrindu ir alyvu aliejum pagaminti... Stai dvieju sudetis, gal kas pakomentuotu?
1. with Dictamelia* and Wheat Protein

A mild shampoo naturally formulated to gently cleanse the hair. Dictamelia* nourishes the hair while proteins give volume and shine.
USAGE: Daily.
Cert. AIAB-ICEA / IT 055 BC No 007
Ingredients
Aqua(Origanum Dictamnus* Aqueous Infusion)/Water
Sodium lauroamphoacetate, Sodium lauroyl sarcosinate
Sodium lauroyl glutamate, Cocamidopropyl betaine
Sodium Cocoyl Isethionate, Olivoyl hydrolyzed wheat protein,
Starch hydroxypropyl ester, Glyceryl caprylate,
Olea Europaea Oil*/Olive fruit oil*, Panthenol, Glycerin
Hydrolyzed wheat protein, Origanum Dictamnus Extract*
Tilia Cordata Extract*/Linden extract *, Avena Sativa Extract *
Calendula Officinalis extract*/Calendula extract*, Parfum**
Citric acid, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Limonene**
*ingredients from certified organic agriculture
**natural essential oils

2. Cert.: IT 055 BC No 020

INGREDIENTS
Aqua, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Polyglucose Tartrate, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Biotin, Panthenol, Laurus Nobilis Oil**, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Niacinamide, Origanum Dictamnus Leaf Extract*, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Phytate.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 09:04)
tu taip kalbi apie rasulo molį, kad kuo toliau, tuo labiau ir man jo reikia biggrin.gif

tai žinoma  4u.gif

tai, kad tikrai taip yra, as jau savo eco veido prausikli numeciau i apatine lentyna smile.gif labai gerulis rasuliukas:) paimk pas mane pasimeginimui, tai ir pamatysi pati, kaip super smile.gif

Papildyta:
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 13:43)
Aš vėl su klausimu  ax.gif  Gal žinote ką nors, as padėtų išnaikinti randelius, likusius nuo spuogelių (kai juos išspaudi) unsure.gif  blush2.gif

tamanu aliejus, ersketroziu aliejus, mergaines sake ir randelius balina, naikina, ir strijas sviesina
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 12:43)
Aš vėl su klausimu  ax.gif  Gal žinote ką nors, as padėtų išnaikinti randelius, likusius nuo spuogelių (kai juos išspaudi) unsure.gif  blush2.gif

Dar petražolių nuoviras 4u.gif
Atsakyti
Dar radau kad perlamutro milteliai mažina randelius nuo spuogų 4u.gif
Atsakyti
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 14:38)
Dar petražolių nuoviras 4u.gif

O kaip tą nuovirą padaryti ir naudoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 14:15)
O kaip tą nuovirą padaryti ir naudoti? ax.gif

Dedi petražoles į stiklinę(negailėdama), užplikai, uždengi kokiai 20min kad pritrauktų ir valai odą su vatos diskeliu(kaip su toniku) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 01 vasario 2010 - 14:18
QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 14:58)
Dar radau kad perlamutro milteliai mažina randelius nuo spuogų 4u.gif

O nežinai, tie milteliai nebus kaip smulkūs grūdeliai?Ar jie kreme ištirps? rolleyes.gif
tamanu aliejus, ersketroziu aliejus, mergaines sake ir randelius balina, naikina, ir strijas sviesina

O aliejas nereikia su niekuo maišyt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saulužė_: 01 vasario 2010 - 14:28
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 14:18)
O nežinai, tie milteliai nebus kaip smulūs grūdeliai?Ar jie kreme ištirps? rolleyes.gif

As turiu siuos miltelius, tai jie ne kaip grudeliai, o kaip miltukai, dedu i kauke ir i krema bandysiu det, bet pradziai bandysiu delne pamaisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 15:18)
Dedi petražoles į stiklinę(negailėdama), užplikai, uždengi kokiai 20min kad pritrauktų ir valai odą su vatos diskeliu(kaip su toniku) mirksiukas.gif

Ir dar klausimas vienas ax.gif Tepti reikia tik tuos randelius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 14:18)
O nežinai, tie milteliai nebus kaip smulūs grūdeliai?Ar jie kreme ištirps? rolleyes.gif

O aliejas nereikia su niekuo maišyt? unsure.gif

Nežinau, nes tik radau šią info, dar nespįjau įsigyti, bet planuoju, manau AromaNatural temoje turėtum užklausti mirksiukas.gif

Nereikia 4u.gif Paimi ausų kraptuką, pavilgai kuriame nors iš išvardintų aliejų ir patepi dėmelę, bet tarkim man toks būdas su aliejais netinka, nes patekus aliejaus ant odos mane iš karto beria, tai tik žalos prisidaryčiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 14:21)
Ir dar klausimas vienas ax.gif Tepti reikia tik tuos randelius? unsure.gif

Su nuoviru gali drąsiai visą veidą valyti, net akių sritį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 14:07)
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui  ax.gif

Nieko iš jūsų išvardintų produktų nesu bandžiusi, bet žinau tik viena, kad man geriausiai oda stangrėja sportuojant, dar nuo jokio kremo tokio poveikio nesu sulaukusi mirksiukas.gif
Atsakyti