QUOTE(Odora @ 2010 01 30, 19:14)
o kas pasikeite sios kosmetikos sudetyje?
as visai apsidziaugiau, kad rimi jos atsirado, kai ekstra atvejui nieko lentynoj nebelieka
Kolkas niekas, bet kaip ir Madaroje taip ir čia gali būti jog pasikeis jei žmonės daugiau domėsis tik bizniu Už tai kaip ir visur reikia atidžiai nagrinėts etekites.as visai apsidziaugiau, kad rimi jos atsirado, kai ekstra atvejui nieko lentynoj nebelieka
QUOTE(vytis @ 2010 01 30, 19:46)
Moterys, baikit erezijas skleidę
Ernesin - gal galėtumėte man parašyti į až - iš kur jūs išgirdote tokias šnekas apie Urtekram? Būčiau labai dėkingas
Na aš nesukūriau, tik parašiau ką girdėjau, ir deja ne iš kaimo bobučių, o žmonių kurie ten važinėja ir viskuo domisi Ernesin - gal galėtumėte man parašyti į až - iš kur jūs išgirdote tokias šnekas apie Urtekram? Būčiau labai dėkingas
Kiek supratau jūs Urtekram kaip ir atstovas ir būtų neetiška iš mano pusės čia jums rašyti kas tas žmogus pateikęs tokią informaciją
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 23:08)
Turbūt šis klausimas buvo jau užduotas ne kartą, bet paklausiu:ar hidrolatą naudojant vietoj toniko reikia purkšti ant drėgnos ar ant sausos odos?
Jokio skirtumo
Sveikos daug praleidau temos, nebespėju skaityti... Turiu klausimuką, nepykit, jei jau kalbėjot apie tai, paskaitysiu tada atgal Ar kas jau bandėte gasulo molį iš KN? Galvoju gal juo odą prausti... Tik gaila, kad po 1kg teparduoda
Aš ant sausos purškiu
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 23:08)
Turbūt šis klausimas buvo jau užduotas ne kartą, bet paklausiu:ar hidrolatą naudojant vietoj toniko reikia purkšti ant drėgnos ar ant sausos odos?
Aš ant sausos purškiu
Monika palaimino mano nauja ismone:) kadangi ryte ir po kaukiu, uzveriant poras, megstu ledukus su petrazoliu nuoviru, tai siandien ta nuovira dar glicerinu pagerinau. Dabar po tokiu leduku nebereikes net hidrolatu, pagerintu glicerinu, purkstis,nes pakaks tokiais drekinanciais ledukais pasibraukyti veideli
QUOTE(bryyla @ 2010 01 31, 15:40)
Sveikos daug praleidau temos, nebespėju skaityti... Turiu klausimuką, nepykit, jei jau kalbėjot apie tai, paskaitysiu tada atgal Ar kas jau bandėte gasulo molį iš KN? Galvoju gal juo odą prausti... Tik gaila, kad po 1kg teparduoda
Čia tas pats rasulas, gali iš AN 50 ar 100g nusipirkt
QUOTE(Versmė @ 2010 01 31, 16:30)
Čia tas pats rasulas, gali iš AN 50 ar 100g nusipirkt
tikrai tas pats? oi, tai tada labai gerai...
Bryla,as su rasulu ( is AN) grynu plaunu veida,visa makijaza puikiausiai nuplauna, o dukra pati praso, kad i sampuna jos imaisyciau rasulo
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 31, 17:31)
Bryla,as su rasulu ( is AN) grynu plaunu veida,visa makijaza puikiausiai nuplauna, o dukra pati praso, kad i sampuna jos imaisyciau rasulo
Kaip suprast "grynu"? Nepasidarai košytės?
QUOTE(bryyla @ 2010 01 31, 18:51)
Kaip suprast "grynu"? Nepasidarai košytės?
pasidarau, bet tik rasulas ir vanduo, daugiau nieko
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 31, 18:14)
pasidarau, bet tik rasulas ir vanduo, daugiau nieko
Aišku na aš gal pabandysiu pagal KN receptą su mažais nukrypimais
O kaip prausi? Pamasažuoji veidą, palaikai truputį ar iškart vandeniu nuprausi?
QUOTE(bryyla @ 2010 01 31, 19:41)
Aišku na aš gal pabandysiu pagal KN receptą su mažais nukrypimais
aha, butent taip, net nelaikau. Sudrekinu veida vandeniu, abieju ranku pirstais pakabinu kodeles ir makaluoju po veida, taip pat, kaipplauciau prausikliu,nuskalauju siltu, pabaigai lediniu ir viskas:)
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 31, 20:32)
aha, butent taip, net nelaikau. Sudrekinu veida vandeniu, abieju ranku pirstais pakabinu kodeles ir makaluoju po veida, taip pat, kaipplauciau prausikliu,nuskalauju siltu, pabaigai lediniu ir viskas:)
O molis nei kiek nesausina?