merginos turiu klausimeli: pirmame psl yra naturalios kosmetikos priemoniu gamintojai. Ar jie visi ten surasyti?
Nes tokios firmos tai nera:
http://www.dvisirdys...lypage.tpl.html
Aciu
QUOTE(ragana @ 2010 01 30, 10:49)
Kunigunda78, užuojauta Tau nuoširdžiausia... Vat todėl aš ir vengiu naujokių, kurios ateina, užduoda klausimą ir po to nesugeba perkaityt atsakymo. Ir įrodinėk paskui, kad nesi kupranugaris...
deja, bet taip, po kai kuriu pasisakymu tikrai dingsta noras padeti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 10:50)
O kaip hidrolate galima ištirpinti EA?
yra toks solubolis, jis skirtas EA tirpinti ir pilti i vandeni, bet pati niekada nesu jo bandziusi, tai gal visai ir nieko variantas su glicerinu butu
QUOTE(Evut @ 2010 01 30, 12:42)
Ar galima naudoti alantoiną labai plonai, jautriai odai, kuriai jokių rūgštinių piligų negalima? Ar jį galima naudoti kremuose, ar geriau tik kaukėse? Galvoju naudoti pačią taukę.
As jautriai odai nedaryciau nieko su rugstim, net jei ji ir naturalios kilmes
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 13:41)
Na tada tikrai negadinsiu hidrolato O gaminant lūpų balzamą turbūt nėra skirtumo ar bičių vaškas plokštelėmis, ar lašeliais?
ne
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 30, 14:31)
[url=http://www.dvisirdys.eu/Kosmetika/Plauku-prieziura/685-Kondic.-Ginkgo-Biloba-FAITH-IN-NATURE-
na ji lyg ir prie naturalesniu priskirama
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 30, 16:10)
Aš tą rūgštį paminėjau, kad tiksliau apibūdinčiau apie kokią odą kalbama. O apie alantoiną tai nežinau rūgštis jis ar ne. Kaip suprantu, ne.
O jūs visos jį dedat tik į kaukes ar ir į kremus?
satura, snd bandziau d.hauschka bronzanta skysta tept ne su kremu, o ant kremo iskart.tai spalva super, tik kazkokie tokie gumuliukai susidare
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 11:10)
O be gricerino gautųsi?
man tai gaunas. supurtau karta pries purskiant tik.
bet as dedu ne vien ea i hidrolata. dar aloe, kartais acto, ekstraktu... gal jie kazkiek padeda ea pasiskirtyti, nezinau.
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 29, 20:36)
Dar noriu pagirti Daddygirl muiliukus
aciukas
QUOTE(ernesin @ 2010 01 29, 22:54)
Gali dėti, bet basma šiaip naudojama tamsinimui, o jei jos neplikysi, tai kažin ar bus kokia iš jos nauda
nu va, net nezinojau, kad reik uzplikyti.
tai dar nieko nedarysiu su indigo. kolkas uzteks situ zoliu.
QUOTE(Honey @ 2010 01 29, 23:54)
Patarkite, ką galima tepti mažam vaikui (2 metų) ant veido, kai siaubingai nusausėję.
naudojam gryna taukmedi. siulyciau nuo jo ir pradeti.
galima paskui bandyt su kuo nors ji maisyt (kad ir su kokybisku alyvuogiu aliejum), bet mums geriausiai pasiteisina grynas sviestas.
QUOTE(Alinva @ 2010 01 30, 01:12)
Matau, kad nesusikalbam. Aš supratau taip: man siūlė pasinaudoti savo patirtimi - t.y., laukti, kol po prausimo nudžius oda IR dar palaukt, kol išnyks tempimas. Mano požiūriu šis pasiūlymas netiko man todėl, kad man odos netempia. (nepretenduoju į absoliučią tiesą ar pan, tiesiog sakau, kad mano atveju neatitiko požymiai ir odos tipas, ir TIK todėl aš nesinaudosiu šiuo pasiūlymu - nes jis skirtas kitokio odos tipo savininkėms)
Atsiprašau, jei Jūs norėjote akcentuot ne tai, ir aš supratau neteisingai (ką darysi, pilnatis, visi jautriau reaguoja )
Atsiprašau, jei Jūs norėjote akcentuot ne tai, ir aš supratau neteisingai (ką darysi, pilnatis, visi jautriau reaguoja )
Aš tai Jums siūlyčiau perskaityti bent kelias pirmąsias temas, ten daug informacijos apie viską. Pati aš čia naujokė ir man daug visokių klausimų kyla, bet jei ateisiu "naglai" ir pradėsiu "šokdinti" visas senbuves, kad atsakinėtų į mano klausimus, o už man nepriimtinus atsakymus "šoksiu į akis"-nieko gero nebus, greičiau ignoruot pradės ... KN darbuotojos, bent jau man atrodo, aiškina daug ką "pagal instrukciją" taip, kad tiktų plačiajai visuomenės daliai, o čia merginos viską išbandė savo kailiu, atsirinko, kas tinka JOMS geriausiai.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 30, 17:28)
man tai gaunas. supurtau karta pries purskiant tik.
bet as dedu ne vien ea i hidrolata. dar aloe, kartais acto, ekstraktu... gal jie kazkiek padeda ea pasiskirtyti, nezinau.
O kokio acto ir kiek?
QUOTE(ernesin @ 2010 01 30, 00:54)
Beje URTEKRAM taip pat pasikeitė akcininkai ir irgi jau prie chemijos
o kas pasikeite sios kosmetikos sudetyje?
as visai apsidziaugiau, kad rimi jos atsirado, kai ekstra atvejui nieko lentynoj nebelieka
Moterys, baikit erezijas skleidę
Su Urtekram produktais absoliučiai niekas nepasikeitė, būkite ramios.
Galbūt gandai kilo nes buvo papildomai įsteigta įmonė "Urtekram International", kuri užsiima Urtekram produktų distribucija visame pasaulyje, o Urtekram A/S lieka rūpintis reikalais Danijoje. Visa gamyba ir receptūra nesikeičia ir lieka kaip ir buvo Danijoje
Čia galite rasi 2010 metų Ecocert sertifikatus, kurie turėtų jus nuraminti, kad tikrai niekas nepasikeitė.
Ernesin - gal galėtumėte man parašyti į až - iš kur jūs išgirdote tokias šnekas apie Urtekram? Būčiau labai dėkingas
---
Dėl Madara ir Barokos deja, taip pat panašiau į apkalbas... (iš Barokos pusės)
Papildyta:
neparašiau nuorodos ;-)
http://www.urtekram....ocerturtekram0/
Su Urtekram produktais absoliučiai niekas nepasikeitė, būkite ramios.
Galbūt gandai kilo nes buvo papildomai įsteigta įmonė "Urtekram International", kuri užsiima Urtekram produktų distribucija visame pasaulyje, o Urtekram A/S lieka rūpintis reikalais Danijoje. Visa gamyba ir receptūra nesikeičia ir lieka kaip ir buvo Danijoje
Čia galite rasi 2010 metų Ecocert sertifikatus, kurie turėtų jus nuraminti, kad tikrai niekas nepasikeitė.
Ernesin - gal galėtumėte man parašyti į až - iš kur jūs išgirdote tokias šnekas apie Urtekram? Būčiau labai dėkingas
---
Dėl Madara ir Barokos deja, taip pat panašiau į apkalbas... (iš Barokos pusės)
Papildyta:
neparašiau nuorodos ;-)
http://www.urtekram....ocerturtekram0/
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 30, 15:10)
yra toks solubolis, jis skirtas EA tirpinti ir pilti i vandeni, bet pati niekada nesu jo bandziusi
O jo realiai yra pirkti ? Gal kur matėte? Aš labai norėčiau išbandyti.
KN klausiau kažkada, bet gavosi taip, kad nesupratau turi/neturi-perduoda/neparduoda Daug žmonių buvo, tai primygtinai nereikalavau, bet kaip supratau neturėjo niekad
QUOTE(Evut @ 2010 01 30, 15:25)
Aš tą rūgštį paminėjau, kad tiksliau apibūdinčiau apie kokią odą kalbama. O apie alantoiną tai nežinau rūgštis jis ar ne. Kaip suprantu, ne.
perskaiciau, kad tinka nudegus sauleje, tai tada jis turetu tikti ir jautriai odai, nes nudegus oda net labai jautri buna
QUOTE(Rasma @ 2010 01 30, 20:08)
O jo realiai yra pirkti ? Gal kur matėte? Aš labai norėčiau išbandyti.
KN klausiau kažkada, bet gavosi taip, kad nesupratau turi/neturi-perduoda/neparduoda Daug žmonių buvo, tai primygtinai nereikalavau, bet kaip supratau neturėjo niekad
KN tai yra, arba bent jau tikrai pries kelis menesius buvo. Tiesiog nebuvau tikra ar man jo reikia -tai neemiau. 10 ml -14 lt Dabar galvoju, kad jis ir buvo tas emulgatorius, apie kuri kazkada mes cia diskutavom - kaip EA su vandeniu susirisa