Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 02 11, 15:44)
O gal žinot ar šitam reikalui rasulo molis tinka? unsure.gif

Rasulo, man atrodo, labiau prausimui tinka, nes jis labai švelnus... Bet kaip ir sako, jei neturit kitokio-bandykit šitą, tikrai blogiau nebus... Nors dar palaukit temos specių, ką jos pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 11, 15:55)
ten visos pakuotes kaina padalina is tiek ml kiek tau mazdaug ipila ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 11:15)
Labai noriu natūralaus šampūno- mano plaukai normalūs, iki pečių, tačiau galvos oda sausa blush2.gif nes turiu atopinį dermatitą,

ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą blush2.gif

labai noriu pasiklausti, o kas sukelia atopinį dermatitą? Kas kontaktinis yra - žinau, o kas atopinis? g.gif Man pats pačiausias šampūnas lieka Druide ožkų pieno ir migdolų 4u.gif

man patys geriausi Hauschkos ir Elysambre. Abu man laiko gerai, nusiplauna su vandeniu. Tiesa, kai kuriais vertinimais Elysambre nusiprausia prasčiau. Pliusai Hauschkai - švelnus, gerai laiko, yra įvairių spalvų (tarp kurių baklažano, samanų spalvos). Labai ilgai nesudžiūna - iš bėdos galima jį išsitraukti iš sandėliuko ir dažytis toliau thumbup.gif

dabar dažausi Elysambre, tai irgi patinka - gražus, mielas įpakavimas, maloniai dažo ir atlaiko per dieną - nenubėga. Tiesa, man dar tik antras jo naudojimo mėnuo, o kažkur po trijų mėnesių jis turėtų sudžiūti ax.gif

atsparių vandeniui natūralių tušų dar neteko matyti ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 12:22)
O aš kreipiuosi į tas, kurios išbandžiusios ekologiškus nagų lakus smile.gif Kaip jie? Ar nedžiovina taip nagų kaip įprasti? Kaip tepasi, laikosi ir pan.? Gundausi kokį įsigyti smile.gif

geri, kaip ir įprasti tušai. Nagai pasausėja, bet ne tiek, kiek nuo nenatūralių. Bet prie to prisideda tikriausiai ir tai, kad lakų nuėmėjas nepalyginti švelnesnis natūralus drinks_cheers.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 12:48)
Mergaites koks jums dieninis kremas Nr1  ??? ir paakiu kremas??

dabar Argital su ramunėlėm ir ylang - odai patinka, ji iškart tampa matinė thumbup.gif Paakių gelis man geriausias Emeraude. Švelnus, lengvas, naudoju kasdien ir esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 11, 16:18)
Man pats pačiausias šampūnas lieka Druide ožkų pieno ir migdolų  4u.gif

dabar Argital su ramunėlėm ir ylang - odai patinka, ji iškart tampa matinė  thumbup.gif Paakių gelis man geriausias Emeraude. Švelnus, lengvas, naudoju kasdien ir esu patenkinta  rolleyes.gif

Tas ozkas reikia prisijaukinti, man pirmi du kartai buvo visiska katastrofa doh.gif dabar su juo plaunu aliejines kaukes. Sampunas eina i pabaiga tai galiu pasakyti, kad vis dar velia plaukus, bet uzdejus kondicionieriaus ir issukavus slapius dar galima susitvarkyti tai cia kaip ir minusas, o pliusas didziausias, kad plaukus labai gerai drekina ir maitina, maniskiai tokie sunkesni ir storesni atrodo.

Na va darbar uzsimaniau argital kremo doh.gif tik is kur man ji siustis g.gif o ta Emeraude vis medzioju ir niekaip neiseina gaut? kad svarbiausia - prancuzu firma, o kur ji isigyti Prancuzijoje nerandu.
Taip ir buna, atvaziuoju i Lietuva pirkti prancuziskos kosmetikos doh.gif nei ekonomiska, nei ekologiska
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 11, 15:18)
labai noriu pasiklausti, o kas sukelia atopinį dermatitą? Kas kontaktinis yra - žinau, o kas atopinis? 

nupilu nuo paskaitu uzrasu: tai genetiskai salygotas let. recidyvuojantis odos uzdeg.Tiksli etio.- nezinoma, yra daug priezasciu.:1)genetine predispozicija 2)Ag: dulkes, gyv plaukai, ziedadulkes, vaistai (kokie-?),maistas(pienas, kiaus, zuvis, citrusai, kt), chemikalai, muilas, skalbimo priemones, 3)virusai, grybeliai, ..4)stresas 5)humoralinio imuniteto nenormalumas(padid IgE kiekis (50-80%)).....
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 15:31)
pliusas didziausias, kad plaukus labai gerai drekina ir maitina, maniskiai tokie sunkesni ir storesni atrodo.

Na va darbar uzsimaniau argital kremo doh.gif  tik is kur man ji siustis g.gif  o ta Emeraude vis medzioju ir niekaip neiseina gaut?

man tas pasunkinimo saikingo efektas - niekas kitas tokio nesuteikia thumbup.gif

reikia žiūrėti natur parduotuvėse abiejų, bet paieškos užtruks tikriausiai, kadangi čia tokie nelabai popsiniai, nišiniai produktai. O tu į Emeraude negali brūkštelt ir paklaust, kur jų produkcijos galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 11, 11:49)
O as dabar naudoju Farfalla Caring Mouse. Kvapas tai kazkoks zolinis, bet neikirus.

Lavera pas mane dar laukia sandeliuke, bet as lyg balzama turiu,pamirsau  doh.gif

O kaip pati putų fiksacija? 4u.gif

Va va, reikia inventorizacija daryti biggrin.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 12:11)
o va kaip šitas- Lavera Volumen Mascara No.01(schwarz) 6.5ml

O tas šampūnas kaži nesukelia pleiskanų? g.gif

Be Dr.Hauschka daugiau iš tušų nieko nesu bandžius, negaliu komentuoti 4u.gif

Lyg niekam nesukėlė...gal dar atsilieps kasnos, nors man asmeniškai jis labai švelnus ax.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 12:22)
O aš kreipiuosi į tas, kurios išbandžiusios ekologiškus nagų lakus smile.gif Kaip jie? Ar nedžiovina taip nagų kaip įprasti? Kaip tepasi, laikosi ir pan.?

Natūralūs nagų lakai tepasi ir laikosi man lygiai taip pat kaip ir sintetiniai, aš jiems priekaištų neturiu. Dar labai patinka Sante nagų lako valiklis, jis net aliejingas bigsmile.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 12:23)
Kiek atsimenu berods tu ir Lavera kauke su mangais bandei? ar klystu?  blush2.gif  Jei bandei gal galetum palyginti, kuri geriau drekina - maitina?

Laveros plaukų kaukės su mangais nesu bandžiusi rolleyes.gif Iš plaukų kaukių dar esu turėjusi Logonos su simondsijom - čia tai nevykęs pirkinys, labai apsunkindavo plaukus ir, apskritai, nejaučiau jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 11, 15:35)
chemikalai, muilas, skalbimo priemones,

įdomu, kas po šituo slepiasi ir kaip tam žmogui žinoti, kokios medžiagos jis turi vengti? g.gif

faktiškai, alergiškumas viskam ir bet kam....
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 15:31)
Tas ozkas reikia prisijaukinti, man pirmi du kartai buvo visiska katastrofa doh.gif  dabar su juo plaunu aliejines kaukes.

Gerai išplauna aliejines kaukes? bigsmile.gif Aš tiesą pasakius nebandžiu pati plauti, nes visos merginos sakė neišplaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 11, 15:42)
įdomu, kas po šituo slepiasi ir kaip tam žmogui žinoti, kokios medžiagos jis turi vengti?  g.gif

faktiškai, alergiškumas viskam ir bet kam....

tai va... g.gif
faktiskai taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 11, 16:38)
man tas pasunkinimo saikingo efektas - niekas kitas tokio nesuteikia  thumbup.gif

reikia žiūrėti natur parduotuvėse abiejų, bet paieškos užtruks tikriausiai, kadangi čia tokie nelabai popsiniai, nišiniai produktai. O tu į Emeraude negali brūkštelt ir paklaust, kur jų produkcijos galima gauti?

na na na ka tik pasiskambinau i Emeraude, sake po menesio atidarys savo internetine parduotuve su visais naujais produktais ir lb nieko kainom thumbup.gif
cia geriausia sios dienos naujiena, tik va kaip islaukti man to menesio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 15:50)
na na na ka tik pasiskambinau i Emeraude, sake po menesio atidarys savo internetine parduotuve su visais naujais produktais ir lb nieko kainom thumbup.gif 

tai ir čia įmesk tą parduotuvę mirksiukas.gif Kiek pamenu, su nuolaida aš už tą gelį mokėjau 45 litus - skalsus, tikrai lėtai naudojasi smile.gif

Dovish, aš tikrai sunkiai įsivaizduoju aliejų išplovimą ožkų šampūnu g.gif Visad išplaunu kokiu stipresniu, o su šituo tik gale perplaunu smile.gif Reikia man į Madą dar ant nuolaidų spėti... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti