QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 11:15)
Labai noriu natūralaus šampūno- mano plaukai normalūs, iki pečių, tačiau galvos oda sausa
nes turiu atopinį dermatitą,
ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą
labai noriu pasiklausti, o kas sukelia atopinį dermatitą? Kas kontaktinis yra - žinau, o kas atopinis?
Man pats pačiausias šampūnas lieka Druide ožkų pieno ir migdolų
man patys geriausi Hauschkos ir Elysambre. Abu man laiko gerai, nusiplauna su vandeniu. Tiesa, kai kuriais vertinimais Elysambre nusiprausia prasčiau. Pliusai Hauschkai - švelnus, gerai laiko, yra įvairių spalvų (tarp kurių baklažano, samanų spalvos). Labai ilgai nesudžiūna - iš bėdos galima jį išsitraukti iš sandėliuko ir dažytis toliau
dabar dažausi Elysambre, tai irgi patinka - gražus, mielas įpakavimas, maloniai dažo ir atlaiko per dieną - nenubėga. Tiesa, man dar tik antras jo naudojimo mėnuo, o kažkur po trijų mėnesių jis turėtų sudžiūti
atsparių vandeniui natūralių tušų dar neteko matyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 12:22)
O aš kreipiuosi į tas, kurios išbandžiusios ekologiškus nagų lakus
Kaip jie? Ar nedžiovina taip nagų kaip įprasti? Kaip tepasi, laikosi ir pan.? Gundausi kokį įsigyti
geri, kaip ir įprasti tušai. Nagai pasausėja, bet ne tiek, kiek nuo nenatūralių. Bet prie to prisideda tikriausiai ir tai, kad lakų nuėmėjas nepalyginti švelnesnis natūralus
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 12:48)
Mergaites koks jums dieninis kremas Nr1 ??? ir paakiu kremas??
dabar Argital su ramunėlėm ir ylang - odai patinka, ji iškart tampa matinė
Paakių gelis man geriausias Emeraude. Švelnus, lengvas, naudoju kasdien ir esu patenkinta