Vakar dariausi kaukę plaukams: sezamo ir alyvuogių aliejų + EA:rozmarinų, ylang ylang, raud.apelsinų + pantotenas. Laikiau per naktį, tai plaukai šiandien nerealūs Glotnūs, minkšti, blizgantys... Tik sunkiai miegojosi nuo tokio kvapų mišinio
Merginos, ar mišinuką krūtinei galiu daryti su sviestmedžiu? Jei su erškėtuogių al pamaišyčiau? Nes šiuo metu nelabai kitokio turiu...
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 13:48)
gana nemazai sampunu isbandziau ir man geriausi yra Lavera sampuna, nes gera isplauna, skaniai kvepia, normaliai putoja ir kaina labai korektiska favoritas yra mangu sampunas ir kauke dabar naudoju apelsinu, tai irgi geras, bet mangu man pats geriausias.
Jei galvos oda sudirginta, tai reiketu vengti sampunu su SLS ir ALS
Jei galvos oda sudirginta, tai reiketu vengti sampunu su SLS ir ALS
kaip idomiai, daug kam nepatiko laveros sampunai
turiu viena laveros sampuna siuo metu, tai jame yra ALS, nezinau, kaip kiti. tai reiktu buti atidziai, jei sitie du erzina oda.
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 14:36)
cia kaip suprast? jis siek tiek su spalva ar kaip?
mano oda irgi sausoka, bet as ja jau tiek drekinu, kad dabar viskas tvarkoj, nesauseja, reguliariai naudoju kaukes tai ir pamaitinta, todel ieskau kokio kremo kuris "sulygintu" oda ir dotu jai elastingumo, nes maniske lb plonai, tai matau, kad linkusi greitai rauksletis
mano oda irgi sausoka, bet as ja jau tiek drekinu, kad dabar viskas tvarkoj, nesauseja, reguliariai naudoju kaukes tai ir pamaitinta, todel ieskau kokio kremo kuris "sulygintu" oda ir dotu jai elastingumo, nes maniske lb plonai, tai matau, kad linkusi greitai rauksletis
Nea, jis ne su spalva, paprastas kremas, bet pasitepus jokio blizgejimo absoliuciai nera, odyte matine patampa.
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 02 11, 14:51)
kaip idomiai, daug kam nepatiko laveros sampunai
turiu viena laveros sampuna siuo metu, tai jame yra ALS, nezinau, kaip kiti. tai reiktu buti atidziai, jei sitie du erzina oda.
Turiu sampuna su mangais, man jis labai patinka ir jame nera ALS
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 13:54)
Nea, jis ne su spalva, paprastas kremas, bet pasitepus jokio blizgejimo absoliuciai nera, odyte matine patampa.
O kurį tiksliai Argital kremą naudoji?
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 15:02)
O kurį tiksliai Argital kremą naudoji?
Su zibutem.
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 14:04)
Su zibutem.
O kur pirkai? Nes niekur nieko nerandu apie tokį...
QUOTE(Babi* @ 2010 02 11, 15:16)
Pagaliau jus prisivijau Ant veido atsirado spuogas, ir kokiu moliu geriausia jį išnaikinti?Ir koks molis labiausiai tinka normaliai veido odai, truputį linkusiai sausėti?
Aš tai spuogus žudau žaliu moliu. Tarpuaky kilo skaudulys, tai per pora dienų nuslopino skausmą, raudonį- nieko nebėra
Normaliai odai tai raudonasis turbūt, galėtumėt su baltu pamaišyti dar. Mano oda buvo probleminė, riebi tai aš apgydžiau ją su žalio molio kaukėm, dabar kadangi labiau mišri į normalią tai žalią maišau su raudonu moliu ir tai jaučiu, kad šiek tiek jau per stipri kaukė gaunasi...
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 15:15)
O kur pirkai? Nes niekur nieko nerandu apie tokį...
Zalia zalia, Stepono 6, ten galima isipilti pabandymui, nebutina iskarto visa pirkti pakuote
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 15:24)
Zalia zalia, Stepono 6, ten galima isipilti pabandymui, nebutina iskarto visa pirkti pakuote
O gal pameni pabandymui kiek kainuoja ir koks kiekis? Kokiai odai kremas su žibutėm skirtas?
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 02 11, 15:23)
Aš tai spuogus žudau žaliu moliu. Tarpuaky kilo skaudulys, tai per pora dienų nuslopino skausmą, raudonį- nieko nebėra
Normaliai odai tai raudonasis turbūt, galėtumėt su baltu pamaišyti dar. Mano oda buvo probleminė, riebi tai aš apgydžiau ją su žalio molio kaukėm, dabar kadangi labiau mišri į normalią tai žalią maišau su raudonu moliu ir tai jaučiu, kad šiek tiek jau per stipri kaukė gaunasi...
O gal žinot ar šitam reikalui rasulo molis tinka?
QUOTE(Babi* @ 2010 02 11, 15:44)
O gal žinot ar šitam reikalui rasulo molis tinka?
spuogam turi galvoje? rasulo svelnesnis, tai gal siuo atveju ne toks efektyvus butu bet jei turi tik tokio, tai pabandyk, blogiau nebus
Papildyta:
O gal pameni pabandymui kiek kainuoja ir koks kiekis?
ten visos pakuotes kaina padalina is tiek ml kiek tau mazdaug ipila
O gal pameni pabandymui kiek kainuoja ir koks kiekis? Kokiai odai kremas su žibutėm skirtas?
Tikrai neatsakysiu, nes tada buvau pas Elyte procedurai ir jinai man ipyle kremuko, kaina buvo bendra tiek proceduros tiek kremo, dar ir pienelio pabandymui emiau Su zibutemis kremas siaip yra vaikiskas, bet kadangi mano oda super jautri bei sausa man jisai labai tinka siuo metu, vasara manau butu per riebus.