Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 12:19)

šitą bandžiau- nepatiko kvapas, bet čia pusė bėdos, vakare pasitepiau, ryte atsikėliau išberta smulkiais taškeliais...palaukiau, kol praeis- maniau gal nuo kažko kito, bet pasitepus vėl pasikartojo blush2.gif sunku pasakyti- geras ar negeras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 02 11, 12:49)
Apie kainas parašė, tikrai brangoka pridėjus PVm ir siuntimą. cool.gif
na, dabar kai daugiau patirties ir galiu palyginti kokybę, tai visgi neypatingi tie jų ea. Mano turimi geresni ir net man rodos pigesni, nei gaunasi siųstis iš jų g.gif . Kam būtų įdomu, galėčiau palyginimui duot pauostyti pvz. petražoles (turiu iš ND ir savo shope siulomas)

Monica, pas jus kainos tikrai patrauklios, bet man norisi visokiu idomesniu EA parsisiusti, nes KN tai jie labai brangus, pvz. muskato riesuto, cinamono zieves,ylang-ylang, pelargoniju.

p.s. ar tinklapy jei parasyta kolkas neturime, bet skyrelyje laukiama nera, tai kada galima tiketis kad tu prekyciu turetumet?(konkreciai simondsiju aliejus domina ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 11 vasario 2010 - 12:34
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 13:19)
Gal bandėte šiuos kremus veidui ir galite atsiliepimais pasidalinti? 4u.gif
1. Weleda dieninis kremas su vilkdalgiais

Nelipnus, gerai susigeria, kvapas nelabai patiko, bet čia labai subjektyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 vasario 2010 - 12:32
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 12:11)
O tas šampūnas kaži nesukelia pleiskanų? g.gif
gal dar ką pasiūlys blush2.gif

man ir anksciau padedavo tik head&shoulders baisu net pagalvoti ax.gif dabar naudoju druide purity ir aubrey organics su zalia arbata riebiems plaukams, kadangi tavo sausi tiek viena firma, tiek kita turi ir sausiem, jautriem plaukam sampunu, o druide netgi turi ir specialiai nuo pleiskanu 4u.gif ziureti cia ir cia
Atsakyti
Gal galėtumėt brūkštelti Monicos puslapiuko adresą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 13:36)
Gal galėtumėt brūkštelti Monicos puslapiuko adresą?  ax.gif

www.aromanatural.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 12:15)
Labukas, gal kuri patarsit 4u.gif būčiau dėkinga...
Labai noriu natūralaus šampūno- mano plaukai normalūs, iki pečių, tačiau galvos oda sausa blush2.gif
ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą

gana nemazai sampunu isbandziau ir man geriausi yra Lavera sampuna, nes gera isplauna, skaniai kvepia, normaliai putoja ir kaina labai korektiska thumbup.gif favoritas yra mangu sampunas ir kauke wub.gif dabar naudoju apelsinu, tai irgi geras, bet mangu man pats geriausias.
Jei galvos oda sudirginta, tai reiketu vengti sampunu su SLS ir ALS,

QUOTE(Dovish @ 2010 02 11, 12:25)

Naturalūs tušai neatsparūs vandeniui, dar tokio nepagamino biggrin.gif Dauguma merginų mėgsta ir giria Dr.Hauschka jis tankina, pariečia, bet tikrai neatsparus vandeniui 4u.gif

o va man Hauschka tusas visai netiko, nes irgi nesioju lesius ir akys sausos. Akims tai nieko, nesudirgino, bet po puses dienos tusas nubyredavo doh.gif atidaviau sesei, o jai gerai blink.gif vis gi jei sausios akys + lesiai, zmogus dazniau mirksi tai ir didesne tikimybe, kad "numirkses" tusa.
Siuo metu naudoju si
http://www.mondebio....l-8ml/6255.html

laikosi gana neblogai, nors is dienos pabaigoj matau, kad siek tiek nubyrejo, bet as megeja akis siek tiek patrinti...

Mergaites koks jums dieninis kremas Nr1 ??? ir paakiu kremas??

as baigiu sunaudoti antra tubele dr. H rose light, visai niekokremukas, bet matau, kad odai jau nusibodo... o dar paskutiniu metu ismete mazom raudonom demelem...
o va paakiu kremo taip ir neradau verysad.gif Dr Hauschkos, nieko toks, geras tik tiek kad siek tiek padrekina, bet daugiau nieko. SUKI labai riebus, netiko, sunaudojau lupoms. Reikia pirkti, nes neturiu, o ka pirkt nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 13:48)
Mergaites koks jums dieninis kremas Nr1  ???

Man siuo metu geriausias Argital kremas, jis ir drekina ir maitina, o svarbiausiai po jo oda matine tampa thumbup.gif Ju yra keliu rusiu, priklausomai nuo odos tipo, mano oda i sausuma, naudoju zibuciu krema.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 13:38)
www.aromanatural.lt  mirksiukas.gif

Aaa... Šitą tai žinau - tik nežinojau, kad čia jos blush2.gif
Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 13:48)
Jei galvos oda sudirginta, tai reiketu vengti sampunu su SLS ir ALS,

Aš tai manau, kad jų reiktų vengti nepriklausomai nuo to, ar oda sudirginta, ar ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 13:19)

naudoji driekinamaji su vilkdagiais, patinka 4u.gif esu ji dar pagerinusi pelargoniju EA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 11, 13:54)
Man siuo metu geriausias Argital kremas, jis ir drekina ir maitina, o svarbiausiai po jo oda matine tampa  thumbup.gif Ju yra keliu rusiu, priklausomai nuo odos tipo, mano oda i sausuma, naudoju zibuciu krema.

cia kaip suprast? jis siek tiek su spalva ar kaip?
mano oda irgi sausoka, bet as ja jau tiek drekinu, kad dabar viskas tvarkoj, nesauseja, reguliariai naudoju kaukes tai ir pamaitinta, todel ieskau kokio kremo kuris "sulygintu" oda ir dotu jai elastingumo, nes maniske lb plonai, tai matau, kad linkusi greitai rauksletis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 14:36)
"sulygintu" oda ir dotu jai elastingumo, nes maniske lb plonai, tai matau, kad linkusi greitai rauksletis doh.gif

Gal tokiu atveju tiktų aliejukai (ar jų mišiniai) ant drėgnos odos? Migdolų, pvz. Kiek vyresnėms, žinau, gerai argano.
Atsakyti