QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 12:15)
Labukas, gal kuri patarsit
būčiau dėkinga...
Labai noriu natūralaus šampūno- mano plaukai normalūs, iki pečių, tačiau galvos oda sausa
ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą
gana nemazai sampunu isbandziau ir man geriausi yra Lavera sampuna, nes gera isplauna, skaniai kvepia, normaliai putoja ir kaina labai korektiska
favoritas yra mangu sampunas ir kauke
dabar naudoju apelsinu, tai irgi geras, bet mangu man pats geriausias.
Jei galvos oda sudirginta, tai reiketu vengti sampunu su SLS ir ALS,
QUOTE(Dovish @ 2010 02 11, 12:25)
Naturalūs tušai neatsparūs vandeniui, dar tokio nepagamino
Dauguma merginų mėgsta ir giria Dr.Hauschka jis tankina, pariečia, bet tikrai neatsparus vandeniui
o va man Hauschka tusas visai netiko, nes irgi nesioju lesius ir akys sausos. Akims tai nieko, nesudirgino, bet po puses dienos tusas nubyredavo
atidaviau sesei, o jai gerai
vis gi jei sausios akys + lesiai, zmogus dazniau mirksi tai ir didesne tikimybe, kad "numirkses" tusa.
Siuo metu naudoju si
http://www.mondebio....l-8ml/6255.htmllaikosi gana neblogai, nors is dienos pabaigoj matau, kad siek tiek nubyrejo, bet as megeja akis siek tiek patrinti...
Mergaites koks jums dieninis kremas Nr1 ??? ir paakiu kremas??
as baigiu sunaudoti antra tubele dr. H rose light, visai niekokremukas, bet matau, kad odai jau nusibodo... o dar paskutiniu metu ismete mazom raudonom demelem...
o va paakiu kremo taip ir neradau
Dr Hauschkos, nieko toks, geras tik tiek kad siek tiek padrekina, bet daugiau nieko. SUKI labai riebus, netiko, sunaudojau lupoms. Reikia pirkti, nes neturiu, o ka pirkt nezinau