Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labukas, gal kuri patarsit 4u.gif būčiau dėkinga...
Labai noriu natūralaus šampūno- mano plaukai normalūs, iki pečių, tačiau galvos oda sausa blush2.gif nes turiu atopinį dermatitą, būdavo pleiskanėlių, bet js sėkmingai išnaikino standartinis head and shoulders blush2.gif bet va norėčiau natūralų pabandyti....
ką patartumėt? plaukai mano lygios struktūros, tad norėtųsi puresnių, na...kad žvilgėtų...

ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą blush2.gif mano akys su linzėm (kartais su akiniais), labai sausos, alergiškos.....daugelio tušų netoleruoja, bet kartais norisi pasipuošti- gal ką rekomenduosit, itin jautrioms akims...norisi, kad pailgintų, patamsintų ir kad vandeniui būtų atsparus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 11:15)
ką patartumėt? plaukai mano lygios struktūros, tad norėtųsi puresnių, na...kad žvilgėtų...

ir gal kuri išbandėt kokį ekologišką tušą blush2.gif norisi, kad pailgintų, patamsintų ir kad vandeniui būtų atsparus ax.gif

Iš švelnesnių siūlyčiau Logona bambukinį šampūną (tik jis aliejinių kaukių neišplauna), bet švelnus odai, plaukams, papurina, neapsunkina.

Naturalūs tušai neatsparūs vandeniui, dar tokio nepagamino biggrin.gif Dauguma merginų mėgsta ir giria Dr.Hauschka jis tankina, pariečia, bet tikrai neatsparus vandeniui 4u.gif

---------------------

Išbandžiau jau Lavera plaukų putas (neatsimenu, kuri mergaitė prašė atsiliepimo blush2.gif ), kvapas man patiko (nepalyginsi su Sante), toks gaivus, puta minkšta, greitai susigeria į plaukus, o pati fiksacija - nors ir rašo, kad stipri, bet mano plaukams tikrai nėra tokia biggrin.gif Plaukus buvau smulkiom garbanėlėm pasidarius, tai įpusėjus dienai beliko bangelės smile.gif Na, bet ko norėti, man dar smagiau, kad pats plaukas ne kietas ir nesulipęs, malonus liesti ax.gif

Taip pat išmėginimo sulaukė ir Lavera rožių kaukė plaukams, nagi tikrai gerai maitina plaukus (nors ir susigėrė akimirksniu) jų neapsunkindama, tikrai užskaitau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 11 vasario 2010 - 11:28
QUOTE(Dovish @ 2010 02 11, 12:25)
Išbandžiau jau Lavera plaukų putas (neatsimenu, kuri mergaitė prašė atsiliepimo blush2.gif ), kvapas man patiko (nepalyginsi su Sante), toks gaivus, puta minkšta, greitai susigeria į plaukus, o pati fiksacija - nors ir rašo, kad stipri, bet mano plaukams tikrai nėra tokia biggrin.gif Plaukus buvau smulkiom garbanėlėm pasidarius, tai įpusėjus dienai beliko bangelės smile.gif Na, bet ko norėti, man dar smagiau, kad pats plaukas ne kietas ir nesulipęs, malonus liesti ax.gif

Va, putas plaukams tai aš irgi galvoju kokias išbandyti, nes mėgėja aš plaukų putų. O dabar šampūnai, kaukės - viskas natūralu, o putos - ne blush2.gif
Kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 11:28)
Va, putas plaukams tai aš irgi galvoju kokias išbandyti, nes mėgėja aš plaukų putų. Kur pirkot? smile.gif

Violey.com su traukinuku čiuku čiuku biggrin.gif, bet gal yra Vilniuje kur Lavera prekiauja, deja nei tiksliai kur, nei kainos nežinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 11 vasario 2010 - 11:30
Tiesa, dar išbandžiau Madara žiedų putas veidui prausti (iš vienos forumietės likutį pirkau) - man labai patiko thumbup.gif Labai gerai nuprausia, nesausina, maloniai kvepia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 02 11, 12:30)
Violey.com su traukinuku čiuku čiuku biggrin.gif, bet gal yra Vilniuje kur Lavera prekiauja, deja nei tiksliai kur, nei kainos nežinau 4u.gif

Va, Lietuvoje aš pasigendu tokių priemonių natūralių, taip pat dekoratyvinės kosmetikos. Dar možoka pasiūla.
Aišku, siųstis galima - bet mane atbaido tai, kad negali nei pauostyti, nei atspalvių realių pamatyti... Pirmą kartą perkant nesmagu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 11, 11:32)
Aišku, siųstis galima - bet mane atbaido tai, kad negali nei pauostyti, nei atspalvių realių pamatyti

Mane didelės kainos atbaido biggrin.gif 4u.gif Dekoratyvinė kosmetika, sutinku, sunku internetu išsirinkti, bet kitas priemones, juk jų šiaip ar taip nepačiupinėsi, nepauostysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 02 10, 21:28)
labas mergaites,
ar kuri uzsakinejot EA is sio tinklapio http://www.newdirectionsuk.com
idomu kaip kokybe, ir kiek siuntimas i lietuva, nes raso kad suskaiciuoja padarius uzsakyma- jei labai brangu tai net neverta ziuret ax.gif

Apie kainas parašė, tikrai brangoka pridėjus PVm ir siuntimą. cool.gif
na, dabar kai daugiau patirties ir galiu palyginti kokybę, tai visgi neypatingi tie jų ea. Mano turimi geresni ir net man rodos pigesni, nei gaunasi siųstis iš jų g.gif . Kam būtų įdomu, galėčiau palyginimui duot pauostyti pvz. petražoles (turiu iš ND ir savo shope siulomas)
Atsakyti

Išbandžiau jau Lavera plaukų putas

Taip pat išmėginimo sulaukė ir Lavera rožių kaukė plaukams, nagi tikrai gerai maitina plaukus (nors ir susigėrė akimirksniu) jų neapsunkindama, tikrai užskaitau thumbup.gif

O as dabar naudoju Farfalla Caring Mouse. Kvapas tai kazkoks zolinis, bet neikirus. Tik man keistai ta puta ant plauku pasiskirsto, kiek atsimenu tos sintetines, tai lyg dingdavo ant plauku, o sios taip reikia gerai itapsnoti i plaukus, o jie paskui tik slapesni pasidaro. biggrin.gif Bet plauku neapsunkina, naudoti galima, bet daugiau gal nepirkciau, bent jau kol kas taip manau. blush2.gif

Lavera pas mane dar laukia sandeliuke, bet as lyg balzama turiu,pamirsau doh.gif .Bet po graziu atsiliepimu, turbut ilgai nelauksiu ir isbandysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 11, 11:25)
Iš švelnesnių siūlyčiau Logona bambukinį šampūną (tik jis aliejinių kaukių neišplauna), bet švelnus odai, plaukams, papurina, neapsunkina.

Naturalūs tušai neatsparūs vandeniui, dar tokio nepagamino biggrin.gif Dauguma merginų mėgsta ir giria Dr.Hauschka jis tankina, pariečia, bet tikrai neatsparus vandeniui 4u.gif

4u.gif dėkui...susimaišiau beskubėdama- man kaip tik neatsparus vandeniui tinka, nes esu alergiška akių makijažo valikliams (ar ten kažkokiai sudedamajai daliai) taigi plaunu vandeniu blakstienėles ax.gif
o va kaip šitas- Lavera Volumen Mascara No.01(schwarz) 6.5ml
O tas šampūnas kaži nesukelia pleiskanų? g.gif
gal dar ką pasiūlys blush2.gif
Atsakyti
Gal bandėte šiuos kremus veidui ir galite atsiliepimais pasidalinti? 4u.gif
1. Weleda dieninis kremas su vilkdalgiais
2. Weleda drėkinamasis kremas su vilkdalgiais
3. Weleda laukinių rožių drėkinamasis kremas
Atsakyti
O aš kreipiuosi į tas, kurios išbandžiusios ekologiškus nagų lakus smile.gif Kaip jie? Ar nedžiovina taip nagų kaip įprasti? Kaip tepasi, laikosi ir pan.? Gundausi kokį įsigyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 11, 13:19)

Aš pati Weledos nebandžiusi, bet draugė gavo dovanų rožių drėkinamąjį. Jai iš pradžių kvapas labai aštrus pasirodė, bet dabar priprato ir visai patinka. O kremukas, sako, toks lengvas, labai greit susigeriantis, visai neriebus.
Atsakyti

Kiek atsimenu berods tu ir Lavera kauke su mangais bandei? ar klystu? blush2.gif Jei bandei gal galetum palyginti, kuri geriau drekina - maitina?
Atsakyti