Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labas vakaras smile.gif Atsiėmiau prekes iš Monicos, noriu pasidaryti plaukų kaukę su ea ir pantenoliu, bet nežinau ar galima kaukę su pantenoliu per naktį laikyti? Gal žino kas?
Ir 20ml bazinio aliejaus kažkur yra apie 4 arb.šaukštelius? Kažkur užsirašius buvau... Ir dar, kuo plaukams naudingas ylang ylang, nes receptą ne vieną mačiau su šiuo ea...

Radau jau apie ylang smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 10 vasario 2010 - 20:48
QUOTE(Satura @ 2010 02 09, 21:02)
kaip pas jus užsilaiko tie Daddygirl muiliukai... Aš jau ir šilkinį sumuilinau ir man liko tik Pelenė  ax.gif Mainysiu ją su rasulu, bet tik veidui jau saugosiu, visa nesimuilinsiu  blush2.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 10, 11:59)
O is kur pirkot kakavos sviesta, kad taip kvepia? ax.gif
Tepu tik gryna ir labai daznai.

As per jauna kad i mane kreiptumetes JUS mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Katuti, as vienintele namie naudoju, dar turiu ir duskiu pora todel nespeju visko sunaudot, be to man patinka ivairove, nemegstu vieno produkto naudoti ilga laika - man atsibosta net patys nuostabiausi ax.gif
GinMinte as pirkau akomoj, o pirma karta kitoj parduotuvej, todel galiu lyginti mirksiukas.gif
Kunigunda78 visgi galiu teigti kad pasiteisino man jazminu absoliutas vietoj kvepalu, tris dienas naudojau - patiko, tik kas visos darbo dienos neatlaiko schmoll.gif Kazkada bandziau ir sandalmedi vietoj kvepalu tai kazkaip nea, nes per mazai kvapo ir greit issikvepia blush2.gif Reiks kuria diena rozes pabandyt wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 10, 21:03)
As per jauna kad i mane kreiptumetes JUS  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Katuti, as vienintele namie naudoju, dar turiu ir duskiu pora todel nespeju visko sunaudot, be to man patinka ivairove, nemegstu vieno produkto naudoti ilga laika - man atsibosta net patys nuostabiausi  ax.gif

rutuk, kad aš į visas forumietes kreipiaus ax.gif blush2.gif

tai ir aš viena naudoju - MB turi savo Weledos dušo pienelius ir visi kiti bandymai kaip žirniai į sieną... O aš išranki tik iki tol, kol atsirenku, kas man patinka, o jau tada galiu "brūžint" iki negaliu biggrin.gif Kūnui paėmiau dabar Alepo muilą, užteks čia tos prabangos kiekvieną dieną schmoll.gif

per inventorizciją vakar neatleistiną dalyką konstatavau - nuostabiosios Feniqua muilo pastos iš Nimfali labai taupomos dūla liūdnai lentynoje, todėl dabar duše SPA bus daroma priverstinai ir dažnai bigsmile.gif
Atsakyti
labas mergaites,
ar kuri uzsakinejot EA is sio tinklapio http://www.newdirectionsuk.com
idomu kaip kokybe, ir kiek siuntimas i lietuva, nes raso kad suskaiciuoja padarius uzsakyma- jei labai brangu tai net neverta ziuret ax.gif
Atsakyti
Man čia toks klausimas iškilo... Gal galėtumėt palyginti linų sėmenų, kokosu bei simondsijų aliejų poveikį plaukams? Aš šiuo metu pakaitomis naudoju pirmus du - ir net nežinau, kas geriau smile.gif Ir dar - iš Jūsų patirties: jei darote nakčiai kaukę ant plaukų, ar dedate kokį maišelį? Aš kažkaip tiesiog ištepu aliejumi ir susipinu kasą.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 02 10, 21:28)
labas mergaites,
ar kuri uzsakinejot EA is sio tinklapio http://www.newdirectionsuk.com
idomu kaip kokybe, ir kiek siuntimas i lietuva, nes raso kad suskaiciuoja padarius uzsakyma- jei labai brangu tai net neverta ziuret ax.gif

Dadygirl yra uzsisakinejus is ju mirksiukas.gif
O ko tu ieskai?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 10, 21:33)
Man čia toks klausimas iškilo... Gal galėtumėt palyginti linų sėmenų, kokosu bei simondsijų aliejų poveikį plaukams? Aš šiuo metu pakaitomis naudoju pirmus du - ir net nežinau, kas geriau smile.gif Ir dar - iš Jūsų patirties: jei darote nakčiai kaukę ant plaukų, ar dedate kokį maišelį? Aš kažkaip tiesiog ištepu aliejumi ir susipinu kasą.

saunuole thumbup.gif
va vakar kaip tik sau pasakiau, kad semenu man nelb... g.gif nezinau...arba as isploviau blogai, arba tiktai susiriebino per greit...nes nuo naturaliu priemoniu mano plaukai is riebiu patapo normaliais tongue.gif
jojobos tai man niekad nebus sposu prikretes bigsmile.gif
o kokosu tikrai pasvelnina, pablizgina, be to malonu ji tepti, su juo miegoti bigsmile.gif
as kai bunu pernakt tai uzsidedu tokia kepurele, kuria kazkada dave soliariume smile.gif maisiukas ceza-nelb patogu, geriau nusipirkt paprastute keputaite is drogo ar ko ten, tipo duso kepeliusa 4u.gif ir dar plius ranksluosti ant pagalves pasidedu...taip ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 10, 22:36)
Dadygirl yra uzsisakinejus is ju  mirksiukas.gif 
O ko tu ieskai?

na tiesiog noriu nemazai eteriniu aliejuku uzsisakyt- tai apsimoka, nes kainos mazesnes nei LT, ir siaip visokiu idomesniu yra. o ir baziniu alieju kainos geros, ir dar nedideliais kiekiais galima pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 02 10, 21:46)
na tiesiog noriu nemazai eteriniu aliejuku uzsisakyt- tai apsimoka, nes kainos mazesnes nei LT, ir siaip visokiu idomesniu yra. o ir baziniu alieju kainos geros, ir dar nedideliais kiekiais galima pirkt smile.gif

As pirkau www.aromantic.co.uk, aisku siuntimas prisidejo, bet man rodos, kad ju kainos kiek mazesnes nei newdirections, bet jei netingi gali patikrint. Tikrai geros kokybes ea bus http://materiaaromatica.com is ju perka KN. Jei nori tikrai pigiu ea tai http://www.essentialoilsonline.co.uk kokybe nebloga, tik sviestmedis pas juos rafinuotas taip, kad renkantis prekes reikia buti atidziai, ir jie turi nebloga asortimenta taros thumbup.gif
As sudejau UK platintojus nes pati gyvenu UK, todel man aktualu. LT manau merginos patars, bet Monica padetu labiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 10 vasario 2010 - 21:57
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 21:13)
per inventorizciją vakar neatleistiną dalyką konstatavau - nuostabiosios Feniqua muilo pastos iš Nimfali labai taupomos dūla liūdnai lentynoje, todėl dabar duše SPA bus daroma priverstinai ir dažnai bigsmile.gif

as i sandeliuka roziu muila nusipirkau, nes Nimfali nebegauna is feniqia muilu ir nezino kada gaus, tai pasinaudojau nuolaida. Labai norejau dar vieno original, bet kad nebeturi unsure.gif

g.gif Gal ir muilo pastos reiktu dar lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2010 02 10, 21:46)

siuntimas labai brangus, + prekes kaina nurodyta be pvm, tad pridek pati po 21%, manau kainos tikrai gan ryskiai pasikeis ax.gif
Atsakyti
Jau atsibodo man iprastinis mano gaminto lupu balzamo kvapas su kakava, nes vis su ja gaminu. Turiu campaku pomados, galvoju su ja ismeginti... Gal galetumete patarti, su kokiu EA kvapas gerai deretu su campaka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 10, 19:42)
mat kaip  g.gif, as jokiu alieju niekada nelaikau saldytuve. O toks "susaldymas" nedaro itakos, kaip kad pvz., avokadu aliejui?

o kas nutinka avokadu aliejui ji "susaldzius" 4u.gif
Atsakyti