Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, atsiprašau už poster_offtopic.gif , bet nesugalvojau, kurioje temoje geriau paklausti.
Gal žinote, kas Kaune dirba su natūralia kosmetika, t.y., ieškau kosmetologės.
Būsiu labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos unsure.gif
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes. Galvoju, kas tai galetu buti g.gif Gal sezamo aliejus saltyje kazkiek sukieteja??? unsure.gif Ar grazinti man ta alieju, nes dar neatidariau....
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 10, 10:51)
dar prie to pacio noriu pagirti logonos sampuna su bambuku. alieju nebandziau juo plauti

Taip, nemaišai, bambukinis Logona šampūnas tikrai aliejinių kaukių neišplauna, todėl ir yra itin švelnus 4u.gif

P.S. Linutiaaa, kaip jis taviškiui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 10, 15:18)
Prasau pagalbos  unsure.gif
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes. Galvoju, kas tai galetu buti  g.gif Gal sezamo aliejus saltyje kazkiek sukieteja???  unsure.gif Ar grazinti man ta alieju, nes dar neatidariau....

Gali būti, kad pabuvo per dideliame šaltyje. Palaikyk kambario temperatūroje, gal susitvarkys. mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, vo, laiskeli gavau:
"NVEY ECO dekoratyvinės kosmetikos AKCIJA!!! Iki Šv. Valentino dienos kai kurioms NVEY ECO prekėms taikoma 25 proc. arba 40 proc. NUOLAIDA!!! PASKUBĖKITE!!!
UAB Biolinija
www.biolinija.lt
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 09, 23:12)
toks klausimas: as issikasiau  pakausi (kaklo virsus, kur plaukai prasideda) vis patepu aloja, kad uzgydyti, bet pastebejau, kad dar labiau niezti ir nejucia dar labiau issidraskau.

geriausia butu nieko nedaryti, daznai oda pati susitvarko, o tik jei ilgesni laika nepavyksta, jau tada imtis priemoniu

QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 13:08)
žinokit, atėjo man laikas EA ir visokių miltelių inventorizaciją pasidaryti, nes jau turiu tiek, kad pati nebežinau, kiek  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 10, 15:18)
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes.

g.gif kiek esu turejusi sezamo aliejaus, tai nieko panasaus nera buve schmoll.gif, net ir po ilgesnio stovejimo spintoje. Siaip tai nera aliejus, kuri nuo salcio stingtu g.gif
Reiktu uzklausti pardavejo
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 10, 17:58)
net ir po ilgesnio stovejimo spintoje. Siaip tai nera aliejus, kuri nuo salcio stingtu  g.gif

Neskrudintų sezamų aliejus 'stingsta' puikiai. Aš pati įdėjau į šaldytuvą per užsimiršimą, tai dabar galiu varvinti, nes sutirštėjo ir iškrito baltomis nuosėdomis..
O tas kur stovi spintelėje - gražutėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 14:06)
o silko???

sorry, buvau išlėkusi unsure.gif Visi jie faini, bet man nepakvėpinti patys fainiausi 4u.gif Jau sumuilinti šilko, Jūros, dabar į trasą išėjo Pelenė. Nė vienam neturiu nei mažiausio priekaištėlio - nesausina, plauna švelniai. O tuos, kurie kvepia kažkuo iš savęs, esu padovanojusi tėveliams - ten ir avižos, ir medus. Jaučiu, poveikiu tai tas pats, bet man jų kvapas mielesnis pasirodė - saldesnis, vientisesnis, vaikiškesnis smile.gif Plius, gal ir nusikvepia pastarieji lėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 10 vasario 2010 - 19:12
QUOTE(Rasma @ 2010 02 10, 18:20)
Neskrudintų sezamų aliejus 'stingsta' puikiai. Aš pati įdėjau į šaldytuvą per užsimiršimą, tai dabar galiu varvinti, nes sutirštėjo ir iškrito baltomis nuosėdomis..

Aha, kai pabuvo po staline lempa, visi balti burbuliukai prapuole smile.gif
Atradimas bus, kad ir sezamo aliejus nuo salcio pradeda stingti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 10, 18:20)

mat kaip g.gif, as jokiu alieju niekada nelaikau saldytuve. O toks "susaldymas" nedaro itakos, kaip kad pvz., avokadu aliejui?
Atsakyti
dar truputis komercijos cool.gif : CUP'o trečiam aukšte eko parduotuvėlėj 30 proc. nuolaida Neobio dezodorantams mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau dumblių hidrolato ir kitų daiktelių bigsmile.gif Bet jau kvapelis tų dumblių iškart pasipurškus... ax.gif
Atsakyti