Merginos, atsiprašau už , bet nesugalvojau, kurioje temoje geriau paklausti.
Gal žinote, kas Kaune dirba su natūralia kosmetika, t.y., ieškau kosmetologės.
Būsiu labai dėkinga už informaciją
Prasau pagalbos
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes. Galvoju, kas tai galetu buti Gal sezamo aliejus saltyje kazkiek sukieteja??? Ar grazinti man ta alieju, nes dar neatidariau....
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes. Galvoju, kas tai galetu buti Gal sezamo aliejus saltyje kazkiek sukieteja??? Ar grazinti man ta alieju, nes dar neatidariau....
QUOTE(agnuta @ 2010 02 10, 10:51)
dar prie to pacio noriu pagirti logonos sampuna su bambuku. alieju nebandziau juo plauti
Taip, nemaišai, bambukinis Logona šampūnas tikrai aliejinių kaukių neišplauna, todėl ir yra itin švelnus
P.S. Linutiaaa, kaip jis taviškiui?
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 10, 15:18)
Prasau pagalbos
Gali būti, kad pabuvo per dideliame šaltyje. Palaikyk kambario temperatūroje, gal susitvarkys.
mergaites, vo, laiskeli gavau:
"NVEY ECO dekoratyvinės kosmetikos AKCIJA!!! Iki Šv. Valentino dienos kai kurioms NVEY ECO prekėms taikoma 25 proc. arba 40 proc. NUOLAIDA!!! PASKUBĖKITE!!!
UAB Biolinija
www.biolinija.lt
"NVEY ECO dekoratyvinės kosmetikos AKCIJA!!! Iki Šv. Valentino dienos kai kurioms NVEY ECO prekėms taikoma 25 proc. arba 40 proc. NUOLAIDA!!! PASKUBĖKITE!!!
UAB Biolinija
www.biolinija.lt
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 09, 23:12)
toks klausimas: as issikasiau pakausi (kaklo virsus, kur plaukai prasideda) vis patepu aloja, kad uzgydyti, bet pastebejau, kad dar labiau niezti ir nejucia dar labiau issidraskau.
geriausia butu nieko nedaryti, daznai oda pati susitvarko, o tik jei ilgesni laika nepavyksta, jau tada imtis priemoniu
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 13:08)
žinokit, atėjo man laikas EA ir visokių miltelių inventorizaciją pasidaryti, nes jau turiu tiek, kad pati nebežinau, kiek
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 10, 15:18)
Tika nusipirkau ekologisko sezamo aliejaus (yra visi seritifkatai), o jame plaukioja balti neskaidrus rutuliukai, bet ne seklytes.
kiek esu turejusi sezamo aliejaus, tai nieko panasaus nera buve , net ir po ilgesnio stovejimo spintoje. Siaip tai nera aliejus, kuri nuo salcio stingtu
Reiktu uzklausti pardavejo
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 10, 17:58)
net ir po ilgesnio stovejimo spintoje. Siaip tai nera aliejus, kuri nuo salcio stingtu
Neskrudintų sezamų aliejus 'stingsta' puikiai. Aš pati įdėjau į šaldytuvą per užsimiršimą, tai dabar galiu varvinti, nes sutirštėjo ir iškrito baltomis nuosėdomis..
O tas kur stovi spintelėje - gražutėlis
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 14:06)
o silko???
sorry, buvau išlėkusi Visi jie faini, bet man nepakvėpinti patys fainiausi Jau sumuilinti šilko, Jūros, dabar į trasą išėjo Pelenė. Nė vienam neturiu nei mažiausio priekaištėlio - nesausina, plauna švelniai. O tuos, kurie kvepia kažkuo iš savęs, esu padovanojusi tėveliams - ten ir avižos, ir medus. Jaučiu, poveikiu tai tas pats, bet man jų kvapas mielesnis pasirodė - saldesnis, vientisesnis, vaikiškesnis Plius, gal ir nusikvepia pastarieji lėčiau
QUOTE(Rasma @ 2010 02 10, 18:20)
Neskrudintų sezamų aliejus 'stingsta' puikiai. Aš pati įdėjau į šaldytuvą per užsimiršimą, tai dabar galiu varvinti, nes sutirštėjo ir iškrito baltomis nuosėdomis..
Aha, kai pabuvo po staline lempa, visi balti burbuliukai prapuole
Atradimas bus, kad ir sezamo aliejus nuo salcio pradeda stingti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 10, 18:20)
mat kaip , as jokiu alieju niekada nelaikau saldytuve. O toks "susaldymas" nedaro itakos, kaip kad pvz., avokadu aliejui?
dar truputis komercijos : CUP'o trečiam aukšte eko parduotuvėlėj 30 proc. nuolaida Neobio dezodorantams