Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 14:08)
vakar dariausi plaukų kaukę iš avokado aliejaus, apelsinų, muskatų, cinamono EA - kvapas ir poveikis nuostabūs ax.gif Šią savaitę dar MB rankas užgydžiau su kokosų ir benzoino mišiniu - buvo nugrubę, su mini žaizdelėm nuo žvarbos  unsure.gif Tiesa, antiplaukinį skystį su papajų enzimais teko gelinti, nes elementariai naudoti nepatogu skystą.

O apelsinu ea negali sausinti plauku? As viena karta ir dejau i aliejine kauke, kai isploviau plaukai buvo gan pasauseje g.gif Net tepant, jie keistai girgzdejo biggrin.gif
Atsakyti
ne, nesausina man apelsinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 13:53)
tai ko jūs laukiat? biggrin.gif Rezervuokit greičiau, kol dar yra   cool.gif

Katuciuk, patarl man, kokius rezervinti? koki tu ten silkini dievini? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 14:08)
aš ir "atsibudau", kai pamačiau linutiaa pageltonintą tekstą  ax.gif Bet geriau vėliau, negu niekada  drinks_cheers.gif

žinokit, atėjo man laikas EA ir visokių miltelių inventorizaciją pasidaryti, nes jau turiu tiek, kad pati nebežinau, kiek  doh.gif  biggrin.gif

jei ka atidesi i sona, parasyk pirmiausia man, gal man reikia, perpirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 13:33)
Katuciuk, patarl man, kokius rezervinti? koki tu ten silkini dievini? smile.gif

visi super,bet aš avižinių net dviejų noriu ir to morkinio saldaus 4u.gif Man puikiausi tie, kurie patys iš savęs kvepia, papildomai neprikvėpinti - tuos (mano paminėtus) ir tau rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 13:53)
tai ko jūs laukiat? biggrin.gif Rezervuokit greičiau, kol dar yra   cool.gif

Aš jau porą irgi rezervavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 14:42)
visi super,bet aš avižinių net dviejų noriu ir to morkinio saldaus  4u.gif Man puikiausi tie, kurie patys iš savęs kvepia, papildomai neprikvėpinti - tuos (mano paminėtus) ir tau rekomenduoju  4u.gif

o silko???
o Muilas su ožkos pienu, propoliu, medumi, avižomis?jis irgi nekvepintas? tai kuriuos?a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 vasario 2010 - 14:14
O as silko noriu wub.gif Ir rezervavau, vat rolleyes.gif ! Ir dar ta morku pyragini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 10 vasario 2010 - 14:16
eina sau, as jau 10 prisirasiau, einu as is ten................
o kaip jus rezervuojate? i az rasote?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 10, 13:18)
O apelsinu ea negali sausinti plauku? As viena karta ir dejau i aliejine kauke, kai isploviau plaukai buvo gan pasauseje  g.gif Net tepant, jie keistai girgzdejo  biggrin.gif

Mano labai sausi plaukai, turbut sausiausi is visu cia pokalbiuose dalyvaujanciu, nes net isgirtasis ir isliaupsinantis Sante Brilliant man buvo per lengvas, turedavau po ketvirtadali buteliuko pilt, kad poveikis pasijaustu doh.gif Tai va, o as apelsinu EA i aliejines kaukes dedu ir tikrai nei kiek nesausina schmoll.gif Suteikia zvilgesio ir glotnumo wub.gif
Tavo atveju gal cia kazkas kitas kaltas del sausumo, bet as apelsinu nekaltinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 10, 15:38)
Mano labai sausi plaukai, turbut sausiausi is visu cia pokalbiuose dalyvaujanciu, nes net isgirtasis ir isliaupsinantis Sante Brilliant man buvo per lengvas, turedavau po ketvirtadali buteliuko pilt, kad poveikis pasijaustu  doh.gif Tai va, o as apelsinu EA i aliejines kaukes dedu ir tikrai nei kiek nesausina   schmoll.gif Suteikia zvilgesio ir glotnumo  wub.gif
Tavo atveju gal cia kazkas kitas kaltas del sausumo, bet as apelsinu nekaltinciau  ax.gif

Tada atsiprasysiu apelsinu ea ir bandysiu juos dar karta rolleyes.gif

Beja, koki balzama tada naudoji savo sausiems plaukams? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 10 vasario 2010 - 14:54
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 09, 22:31)
Man jokio skirtumo ar pica kepta namie, ar picerijoje, kaip ir karbonatas namie keptas su fri bulvytem ar pan. - tai nera sveikas maistas ax.gif

Jei norit tęst diskusiją, reikia persikelti į kitą temą.
Atsakyti
baikit off - topic'us.

Kai kurios narės prašos įspėjimų už komerciją.
Atsakyti