Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Daddygirl, muilai kaip visuomet wub.gif

as kaip tik ne per seniauisiai pradejau naudoti "jura" ax.gif pirmiausia isbandziau veidui, nes kunui per prabangu butu naudot toki geri biggrin.gif jei netiktu veidui, tai jau tuomet aisku, nebeliktu ka daryt ir naudociau kunui ax.gif kol kas bandziau dar tik koki trejeta kartu, tai kol kas atsiliepimai patys geriausi wub.gif muiluojant rankas paciu muilu, puta is pirmo zvilgsnio pasirode labai menka, skysta tokia, bet kai pamuiluotomis rankomis prausiu sudrekinta veida, tuomet ji pasidaro tokia tirsta, sodri, zodziu, labai malonu praustis juo wub.gif ir oda nelieka nusausinta iki girgzdejimo. ir dar labai skaniai kvepia wub.gif na, kol kas tikrai thumbup.gif tikiuosi, kad ilgiau panaudojus nuomone nepasikeis ax.gif ir siaip man labai didelis psichologinis dziaugsmas, malonumas (jeigu galima taip issireikst biggrin.gif) naudoti kruopstaus ranku darbo produkta wub.gif

dar prie to pacio noriu pagirti logonos sampuna su bambuku. sakyciau, maloniai nustebino, nes is logonos sampuno tokio rezultato nelabai tikejausi ax.gif gerai putoja, pakankamai svelnus, nenusausina plauko ir gerai papurina, plaukai tikrai pakankamai gerai atrodo ir antra diena, kai tuo tarpu su kai kuriais kitais sampunais i antros dienos pabaiga jau plaukai atrodydavo tragiskai. zodziu, uzskaitau, ir matyt dar bus kartojamas. alieju nebandziau juo plauti, nes kazkaip buvo uzstrige (jei aisku nieko nemaisau), kad sitas sampunas nelabai juos isplauna.
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 10, 11:44)
mergaites, sesei pusleline ant lupos. liepiau netepti vaistu...kiek pamenu raset kad tepat arbatmedzio EA, gryna ar maisot su baziniu aliejumi? 4u.gif

tepu gryna, tik reikia daznai patepliot, jei yra galimybe, kad gerai suveiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 10, 01:04)
tikrai neitiketina, bet as jau buvau praradusi vilti, beje, ir internete buvau radus, dar kazkur skaiciau, kad "...obuolių actas ramina sudirgintą niežtinčią galvos odą", tad paciai norejosi isitikinti tuo. Tik aisku, reiktu toki "nekalta", atskiesta gerai tirpaliuka pasidaryt.
Papildyta:
jei bandysi, tai gal pabandyk tiesiog perskalaut (kaip karteli jau pamenu bandei, nors ir nelabai tau tiko:/ ) ir matysi, ar situacija geresne ar ne...as nzn, bet karteli ir man taip buvo, kad galvele niezejo, as patepiau aloe, tai man dar labiau niezet pradejo  unsure.gif

viskas aisku, reiskia as , tepdama ant iskasymu, aloja, dar labiau iserzinu, nes ir man klasosi dar ziauriau, o as dar uztepu alojos, tai pasaka be galo smile.gif aciu uz patarima, siandien pameginsiu acto tirpaliuku praskalauti, nors karta jau kaip suva kudlota po acto buvau smile.gif bet meginsiu, nes kazkaip man visa galva paniezti, matyt kazkuris, is mano turimu sampunu, turi sls sad.gif
Mergytes, jus gudrersnes, katras mano sampunas turi sudeliu tu negeru?: Urtekram su ramunelem, Urtekram su gudobelem, Ozku su migdolais, Ciel de zur su moliu normaliems plaukams, Eco purinamasis, (Faitf nenaudoju, padetas i sona) Pakomentuokite ka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 12:07)
Mergytes, jus gudrersnes, katras mano sampunas turi  sudeliu tu negeru?: Urtekram su ramunelem, Urtekram su gudobelem, Ozku su migdolais, Ciel de zur su moliu normaliems plaukams, Eco purinamasis, (Faitf nenaudoju, padetas i sona) Pakomentuokite ka?  ax.gif  4u.gif

ciel d'azur jei neklystu turi ALS, diskutavo cia merginos kazkada ar jis geresnis nei SLS, apie Eco visai nieko nezinau, reiktu pasiziuret sudetis visu ax.gif

Nidulia, kaip tau urtekram su gudobelem sampunas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 10 vasario 2010 - 11:21
QUOTE(agnuta @ 2010 02 10, 12:18)
ciel d'azur jei neklystu turi ALS, diskutavo cia merginos kazkada ar jis geresnis nei SLS, apie Eco visai nieko nezinau, reiktu pasiziuret sudetis visu ax.gif

Nidulia, kaip tau urtekram su gudobelem sampunas? 4u.gif

su gudobelem mano mergos naudoja, jos riebiaplaukes:) sake labai gerai, nes kondicionieriaus nenaudoja, plaukai ju nedazyti, naturalus ir ilgi. Tiesa pasakius, nelabai suprantu, kaip jos susitvarko be kondicionieriaus smile.gif
Atsakyti
Daddygirl muiliukai pasakiski, kada nors ir as labai noreciau juos ismeginti wub.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 02 09, 20:01)
O kur gauni čampakų vaško? ax.gif

Campaku vasko yra AromaNatural.

QUOTE(rutuk @ 2010 02 09, 20:55)
Mano vonia kvepia kakavos sviestu  ax.gif  Praeita kur turejau kakavos sviesta tai taip nekvepejo  schmoll.gif

O is kur pirkot kakavos sviesta, kad taip kvepia? ax.gif

mergaites, sesei pusleline ant lupos. liepiau netepti vaistu...kiek pamenu raset kad tepat arbatmedzio EA, gryna ar maisot su baziniu aliejumi? 4u.gif

Tepu tik gryna ir labai daznai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 11:07)
Mergytes, jus gudrersnes, katras mano sampunas turi  sudeliu tu negeru?: Urtekram su ramunelem, Urtekram su gudobelem, Ozku su migdolais, Ciel de zur su moliu normaliems plaukams, Eco purinamasis, (Faitf nenaudoju, padetas i sona) Pakomentuokite ka?  ax.gif  4u.gif

taip, turiu ciel d'aur ir tikrai turi ALS (antru numeriu unsure.gif ), eco turejau, bet tikrai nepamenu g.gif urtekram turiu su henine lavsonija, tai nematau lyg sudetyje blogukiu. Siaip ir mano galvos oda tokia pasausejus, bet as ir save sioje vietoje pakaltinu, nes labai jau seniai dariausi kokia aliejine kauke...ypac dabartinem salygom dziovinama tikrai ne tik musu veido odele, bet manau ir galvos...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 10, 13:05)
taip, turiu ciel d'aur ir tikrai turi ALS (antru numeriu unsure.gif ), eco turejau, bet tikrai nepamenu g.gif  urtekram turiu su henine lavsonija, tai nematau lyg sudetyje blogukiu. Siaip ir mano galvos oda tokia pasausejus, bet as ir save sioje vietoje pakaltinu, nes labai jau seniai dariausi kokia aliejine kauke...ypac dabartinem salygom dziovinama tikrai ne tik musu veido odele, bet manau ir galvos...

viskas aisku, reiskia ciel dazura reikia pristabdyti ir pastebeti, kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 11:07)
...Ciel de zur su moliu normaliems plaukams...

as turejau Ciel d'zur tik riebiems ir galva niesteti po plovimo pradedavo g.gif nors plaukai labai graziai atrodydavo, deja teko atsisakyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 09, 23:31)
vaje, kokie grazuoliai....emmmmm........

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 10, 11:59)
kada nors ir as labai noreciau juos ismeginti  wub.gif

tai ko jūs laukiat? biggrin.gif Rezervuokit greičiau, kol dar yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 10, 13:53)
tai ko jūs laukiat? biggrin.gif Rezervuokit greičiau, kol dar yra   cool.gif

bigsmile.gif galima, tada lekiu rasyti Daddygirl.
Atsakyti

Ir imuniteta stiprinti...
Atsakyti
aš ir "atsibudau", kai pamačiau linutiaa pageltonintą tekstą ax.gif Bet geriau vėliau, negu niekada drinks_cheers.gif

vakar dariausi plaukų kaukę iš avokado aliejaus, apelsinų, muskatų, cinamono EA - kvapas ir poveikis nuostabūs ax.gif Šią savaitę dar MB rankas užgydžiau su kokosų ir benzoino mišiniu - buvo nugrubę, su mini žaizdelėm nuo žvarbos unsure.gif Tiesa, antiplaukinį skystį su papajų enzimais teko gelinti, nes elementariai naudoti nepatogu skystą.

žinokit, atėjo man laikas EA ir visokių miltelių inventorizaciją pasidaryti, nes jau turiu tiek, kad pati nebežinau, kiek doh.gif biggrin.gif
Atsakyti