Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 09, 18:35)
4u.gif
pirmos septynios nuotraukos - naujai gaminti.
aprasymai - veliau  smile.gif

kaip visada neispasakyta pasaka wub.gif
gavau maniske az? blush2.gif
esam labai patenkinti silkiniu muiliuku, nei sausina, nei ka, vienas malonumas naudoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 09, 15:15)
Pasigaminau siek tiek nauju muilu smile.gif

Jau kokie grazus wub.gif Kaip visada pas tave jie ispuoseleti, isbuciuoti wub.gif Noreciau is as nauju pabandyt, bet ne dabar, nes dar anuos visus turiu, kadangi neisdovanojau ir nesunaudojau dar tai susilaikysiu blush2.gif

Mano vonia kvepia kakavos sviestu ax.gif Praeita kur turejau kakavos sviesta tai taip nekvepejo schmoll.gif
Atsakyti
Daddygirl - pasaka! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 09, 19:55)
Noreciau is as nauju pabandyt, bet ne dabar, nes dar anuos visus turiu, kadangi neisdovanojau ir nesunaudojau dar tai susilaikysiu  blush2.gif

kaip pas jus užsilaiko tie Daddygirl muiliukai... Aš jau ir šilkinį sumuilinau ir man liko tik Pelenė ax.gif Mainysiu ją su rasulu, bet tik veidui jau saugosiu, visa nesimuilinsiu blush2.gif

kai MB pasakiau, kad šilkinis priešpaskutinis, tai dar ir bart gavau, kam nepasakiau, koks geras čia muilas ir jis negavo biggrin.gif Gavo, bet jau pamiršo, kad muilai nelabai jam patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 02 09, 16:07)
Tą ir norėjau sužinoti, ar yra dar kokia paslaptis. biggrin.gif Dėkui. smile.gif
Namų darymo picos lygiai toks pats maistas, kaip ir kiti patiekalai. Nesuprantu, kodėl jos turėtų būti išskiriamos kaip nesveikas maistas. Na, bet čia jau ne į kosmetikos temą.

Man jokio skirtumo ar pica kepta namie, ar picerijoje, kaip ir karbonatas namie keptas su fri bulvytem ar pan. - tai nera sveikas maistas ax.gif
Atsakyti
Dideliausias aciu, merginos, uz komplimentus 4u.gif Aisku, per daug jau giriat, bet vistiek labai malonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 09, 00:05)
Pagaliau prisivijau jus biggrin.gif  nemazai buvau praleidus, bet labai idomu buvo paskaitineti, kai ka pasizymeti. Nidulia, tau  4u.gif  labai neblogu minciu prisigaudziau rolleyes.gif
kaip tik teciui nuveziau kajeputa, ziuresim, ar pajaus koki pagerejima rolleyes.gif

kokiu gi cia is manes minciu pagavai?? smile.gif tu tik blogu negaudyk is manes, nes as megeja ir "priburti" i kita puse lotuliukas.gif
toks klausimas: as issikasiau pakausi (kaklo virsus, kur plaukai prasideda) vis patepu aloja, kad uzgydyti, bet pastebejau, kad dar labiau niezti ir nejucia dar labiau issidraskau. Ar gali cia man alojos geris dirginti? nes pasaka be galo,tepu, draskausi..ir taip,uzburtas rataskazkoks blink.gif kuom cia man tepti, kad gytu ir nenieztetu??? ta vieta , jauk kur plaukai prasideda, nera taip paprasta tarp plauku patepti
. kvepalu jokiu nepurskiu, tadjokiu pasaliniu dirgikliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 09, 23:12)
kokiu gi cia is manes minciu pagavai?? smile.gif tu tik blogu negaudyk is manes, nes as megeja ir "priburti" i kita puse  lotuliukas.gif
toks klausimas: as issikasiau  pakausi (kaklo virsus, kur plaukai prasideda) vis patepu aloja, kad uzgydyti, bet pastebejau, kad dar labiau niezti ir nejucia dar labiau issidraskau. Ar gali cia man alojos geris dirginti? nes pasaka be galo,tepu, draskausi..ir taip,uzburtas rataskazkoks blink.gif  kuom cia man tepti, kad gytu ir nenieztetu??? ta vieta , jauk kur plaukai prasideda, nera taip paprasta tarp plauku patepti
. kvepalu jokiu nepurskiu, tadjokiu pasaliniu dirgikliu  doh.gif

ne ne, tai ir va, kaip organizma pasvarint drinks_cheers.gif o ir siaip skaitant keleta temu linksmiau skaityt (apie visokias silkutes, plauku pekedenimus lotuliukas.gif )
man ir karteli taip buvo, bet as pati buvau nusikasius vos ne iki zaizdeliu, tai man labai padejo silpnas tirpaliukas su actu (vel silkes prisiminiau lotuliukas.gif ), gal vertetu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 09, 19:35)
4u.gif

pirmos septynios nuotraukos - naujai gaminti.
aprasymai - veliau  smile.gif

vaje, kokie grazuoliai....emmmmm........hm, kazkas man zadejo nors viena muiliuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 10, 00:21)
ne ne, tai ir va, kaip organizma pasvarint drinks_cheers.gif o ir siaip skaitant keleta temu linksmiau skaityt (apie visokias silkutes, plauku pekedenimus lotuliukas.gif )
man ir karteli taip buvo, bet as pati buvau nusikasius vos ne iki zaizdeliu, tai man labai padejo silpnas tirpaliukas su actu (vel silkes prisiminiau lotuliukas.gif ), gal vertetu pabandyt g.gif

tai asir nusikasiau iki zaizdeliu sad.gif kzkaip actu man neitikinamai atrodo tepti
ale nu negaliu, vel apie acta??? o silkes tai nituriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 09, 23:31)
tai asir nusikasiau iki zaizdeliu sad.gif kzkaip actu man neitikinamai atrodo tepti
ale nu negaliu, vel apie acta??? o silkes tai nituriu  blink.gif

tikrai neitiketina, bet as jau buvau praradusi vilti, beje, ir internete buvau radus, dar kazkur skaiciau, kad "...obuolių actas ramina sudirgintą niežtinčią galvos odą", tad paciai norejosi isitikinti tuo. Tik aisku, reiktu toki "nekalta", atskiesta gerai tirpaliuka pasidaryt.
Papildyta:
jei bandysi, tai gal pabandyk tiesiog perskalaut (kaip karteli jau pamenu bandei, nors ir nelabai tau tiko:/ ) ir matysi, ar situacija geresne ar ne...as nzn, bet karteli ir man taip buvo, kad galvele niezejo, as patepiau aloe, tai man dar labiau niezet pradejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 10, 00:31)
vaje, kokie grazuoliai....emmmmm........hm, kazkas man zadejo nors viena muiliuka  ax.gif
Papildyta:

ale nu negaliu, vel apie acta??? o silkes tai nituriu  blink.gif

Jei turit, ramunėlių hidrolatu patepkit. Gal dar šlamučių tiktų g.gif
Atsakyti
mergaites, sesei pusleline ant lupos. liepiau netepti vaistu...kiek pamenu raset kad tepat arbatmedzio EA, gryna ar maisot su baziniu aliejumi? 4u.gif
Atsakyti